będzie pięknieSiedzę przed gabinetem i mam ochotę uciec ja cię sunę mam chyba z 200 na minutę akcji serca! Masakra jakaś !!
reklama
Wiesz co... ja tak mam przed każdą wizytą dziś mam wizytę o 15.15 i już od wczoraj się stresuje czy wszystko ok. A u mnie już w sumie 16+6 tc wiem, że nie pocieszyłam, ale musisz wiedzieć, że każda z nas tak ma.. daj znać co na usg!Siedzę przed gabinetem i mam ochotę uciec ja cię sunę mam chyba z 200 na minutę akcji serca! Masakra jakaś !!
Nelka85
Fanka BB :)
HmmmWiesz co... ja tak mam przed każdą wizytą dziś mam wizytę o 15.15 i już od wczoraj się stresuje czy wszystko ok. A u mnie już w sumie 16+6 tc wiem, że nie pocieszyłam, ale musisz wiedzieć, że każda z nas tak ma.. daj znać co na usg!
U mnie 19tc i w domu ciśnienie 100/60 a przed gabinetem 140/100.
To chyba do porodu już tak zostanie
W domu nie mierze ciśnienia, ale w gabinecie zawsze książkowo 110/70 także ten mój stres to raczej w głowie niż we krwi, ale jestHmmm
U mnie 19tc i w domu ciśnienie 100/60 a przed gabinetem 140/100.
To chyba do porodu już tak zostanie
Nelka85
Ze względu na moje ciśnienia w gabinecie dr kazał kupić ciśnieniomierz i mierzyć. Bo na pierwszej miałam 155/82W domu nie mierze ciśnienia, ale w gabinecie zawsze książkowo 110/70 także ten mój stres to raczej w głowie niż we krwi, ale jest
Tylko dlatego wiem jakie mam przed wyjściem
KarolinaJ79
Ok już po. Mam pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym i tarczka płodu 1,3 mm. Problem w tym ze te wartości bety są niskie ze względu ze transfer był za nisko i pęcherzyk jest tuż nad ciesnia macicy. Za 2 tygodnie tj 5.05 mam kolejna wizytę serduszkową, ale jak pojawia się krwawienia to mam przyjechać do kliniki bez umówionej wizyty!
Doktor mówi ze wszystko będzie zależało jak umiejscowili się łożysko.
Teraz tylko muszę czekać
Teraz tylko muszę czekać
Mam ryzyko hiperstymulacji ponoć duża ilość białka pomaga i dużo wody jeszcze mam pićMi nikt nic o białku nie mówił więc zapytam w jakim celu ono?
Nelka85
Też miałam ryzyko hiperstymulacji. Dużo wody to wiedziałam. Ale o białku nigdy nie słyszałam. 2 koleżanki do innych klinik chodziły i też nic nie wiedziały o tymMam ryzyko hiperstymulacji ponoć duża ilość białka pomaga i dużo wody jeszcze mam pić
Niestety to czekanie jest najgorsze i stresujące. Trzymam kciuki za kolejną wizytęOk już po. Mam pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym i tarczka płodu 1,3 mm. Problem w tym ze te wartości bety są niskie ze względu ze transfer był za nisko i pęcherzyk jest tuż nad ciesnia macicy. Za 2 tygodnie tj 5.05 mam kolejna wizytę serduszkową, ale jak pojawia się krwawienia to mam przyjechać do kliniki bez umówionej wizyty!
Teraz tylko muszę czekać
reklama
Artemida90
ja jestem ewenementem, po punkcji wiadomo miałam hiperke ale nie jakaś duża - miałam 36 pęcherzy pobrali 22 komórki, ale po jedzeniu białka czułam się praktycznie od razu 100 razy gorzej. Wystarczyło tylko duzo pic i odpoczywać, no i uczulić meza na duża ilość gazów bo wychodziły sobie mimowolnie.Mam ryzyko hiperstymulacji ponoć duża ilość białka pomaga i dużo wody jeszcze mam pić
Podziel się: