Rozumiem Powodzenia życzę i mocno trzymam kciuki Ja po pierwszej stymulacji miałam 18 pęcherzyków i wczoraj to 6 mnie naprawdę zasmuciło dopiero lekarz sprawdził, że z tych 18 tylko 8 było komórek. Widocznie taka moja "uroda" Ja też chyba zrobię sobie miesiąc przerwy o ile w ogóle będą jakieś zarodki, ale na razie żyję taką nadzieją Powodzenia, daj znać po transferzeTo była moja druga stymulacja.
Po pierwszej stymulacji (14 komórek) i nieudanym transferze świeżaczka (w ogóle zarodki nie przetrwały do 5 doby) zdecydowaliśmy, że poddaje się drugiej i wszystkie komórki z nowej stymulacji plus 8 komórek, zamrożonych z pierwszej, zapładniamy.
Po nieudanym transferze miałam miesiąc przerwy, brałam wtedy dhea i koenzym q10.
I po tym czasie stymulacja, która dała taki efekt, że nie ruszaliśmy tych zamrożonych.
Z 37 zapłodnionych komórek, mieliśmy 8 zarodków (5AA i 5AB ) jesteśmy po jednym transferze- niestety ciąża biochemiczna i teraz szykujemy się do kolejnego, albo z 1 albo z 2 zarodkami.
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Przy 19 pobranych przed lekko gdzieś mnie tam zakuło ale nic ogólnie takiego mi nie było ale po fatalnie się czułam. Nie mogłam się schylić przez 4 dniJak bylam na intralipidzie to leżała koło mnie dziewczyna, której pobrali 3 komórki, a była świecie przekonana, że na pewno ma hiperstymulacje. W życiu nie widziałam takiej paniki wolała położone co chwile, że coś ja uklulo po lewej, potem że po prawej. Położna nie nadazala oczami wywracac także psychika też robi swoje
Trzeba się dobrze nastawić. Serio ja przy 19 jajkach nie czułam bólu, ani przed ani po punkcji. Ogólnie sama punkcja jest moim zdaniem najlepsza w całej procedurze.
KarolinaJ79
Trzymam kciuki. A kiedy masz???Ja byłam w 21 dpt był pęcherzyk z zarodkiem 8 mm czekam na wizytę serduszkowa.
6 maja. A Ty dawaj znać w czwartekTrzymam kciuki. A kiedy masz???
Kasialucky
Dziewczyny
Podpisalyscie petycje o przywrócenie programu dofinansować do in vitro?
Jak nie to zachęcam
Podpisalyscie petycje o przywrócenie programu dofinansować do in vitro?
Jak nie to zachęcam
PETYCJA w sprawie przywrócenia refundacji przez Narodowy Fundusz Zdrowia ogólnopolskiego programu leczenia niepłodności metodą zapłodnienia pozaustrojowego (In vitro).
Senat Rzeczypospolitej Polskiej Marszałek Senatu Rzeczypospolitej Polskiej Prof. dr hab. n. med. Tomasz Grodzki PETYCJA w sprawie przywrócenia refundacji przez Narodowy Fundusz Zdrowia ogólnopolskiego programu leczenia niepłodności metodą zapłodnienia pozaustrojowego (In vitro)...
www.petycjeonline.com
DzejKej 1985
Aktywna w BB
Dziewczyny co wy na to... załączam wyniki badan ... trzy invitro za nami. Dwa ze swiezakow podobno piękne zarodki i raz dwa mrozaczki ale nierokujące za nadto. To tylko cześć wynikow ale czy one Wam coś mowia... wizyta u immunologa na początek czerwca
Załączniki
Magdalena.Be
Zaangażowana w BB
Ja mam tyle siniaków od tych pobrań krwi Cieszę się, że narazie odpocznę sobie od tych pobrań krwiChociaż ty mnie uspokoiłaś ale pewnie i tak będę się zachowywać jak ta z 3 komórkami ostatnio panika to moje drugie imię wczoraj to nawet ledwo pobranie krwi wytrzymałam moje hormony szaleją co zrobić
KarolinaJ79
Dam6 maja. A Ty dawaj znać w czwartek
O siniaksch nawet nic nie mów ja musze codziennie zastrzyk z Neoparinu robić ale fakt taka przerwa od tych wszystkich pobrań i zastrzyków napewno się przydaJa mam tyle siniaków od tych pobrań krwi Cieszę się, że narazie odpocznę sobie od tych pobrań krwi
reklama
Cytokiny masz strasznie rozjechane.Dziewczyny co wy na to... załączam wyniki badan ... trzy invitro za nami. Dwa ze swiezakow podobno piękne zarodki i raz dwa mrozaczki ale nierokujące za nadto. To tylko cześć wynikow ale czy one Wam coś mowia... wizyta u immunologa na początek czerwca
Tnf alfa w kosmos. Masz stan zapalny w organiźmie ?? Byłaś chora w trakcie lub przed robieniem wyników?
Podziel się: