Gonzi
Fanka BB :)
Tak działam co za cyrkiDodatkowo wez. Jak tamtej nie wepchasz w calosci to cos dodatkowo z tej pod jezyk sie wchłonie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak działam co za cyrkiDodatkowo wez. Jak tamtej nie wepchasz w calosci to cos dodatkowo z tej pod jezyk sie wchłonie
Daj znacTak działam co za cyrki
Luteina to najgorsze dziadostwo z jakim miałam doczynienia. Alergia pojawiła się u mnie po dwóch tabletkach. Brałam sam prolutex plus trzy tabletki duphastonu i to wystarczyło.A powiedzcie mi czy którejś z Was zamienili tą luteinę dopochwową na tą doustną?
To moze lutinus?Luteina to najgorsze dziadostwo z jakim miałam doczynienia. Alergia pojawiła się u mnie po dwóch tabletkach. Brałam sam prolutex plus trzy tabletki duphastonu i to wystarczyło.
No ja właśnie podpytam lekarkę o coś nowego bo to nie ma sensu. Tylko wcześniej tak nie miałam…Luteina to najgorsze dziadostwo z jakim miałam doczynienia. Alergia pojawiła się u mnie po dwóch tabletkach. Brałam sam prolutex plus trzy tabletki duphastonu i to wystarczyło.
Ja nie wiem czemu jeszcze to przepisują jak maja inne zamiennikiLuteina to najgorsze dziadostwo z jakim miałam doczynienia. Alergia pojawiła się u mnie po dwóch tabletkach. Brałam sam prolutex plus trzy tabletki duphastonu i to wystarczyło.
Motylek dobrze pamietam to ty leżałas na podtrzymaniu z córeczką bo wystąpiły komplikacje?Luteina to najgorsze dziadostwo z jakim miałam doczynienia. Alergia pojawiła się u mnie po dwóch tabletkach. Brałam sam prolutex plus trzy tabletki duphastonu i to wystarczyło.
Ja bez problemu teraz kupuję.Dziewczyny a z prolutexem nie ma już problemu. Przy pierwszym transferze właśnie go miałam i dostałam kolejna receptę i go nie było. Właśnie Pani w aptece powiedziała że jakiś problem nawet w magazynach niebyli jakiś miesiąc temu
Z lutinusem wytrzymałam dwa tygodnie. Super jest ultrageston czy jakoś tak (przepraszam nie pamiętam dokładnej nazwy). Cena do przeżycia i bez dodatku tego białego tabletkowego proszku jaki jest w luteinie i lutinusie. Prolutex jest super, brak ryzyka rozwoju infekcji.To moze lutinus?