reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie Kochane😍maaj się tu udzielam ale czytam Was i trzymam. Mocno kciuki za każdą z Was. Dziś to ja potrzebuje pozytywych historii. Dziś mój 4dpt i zrobiłam rano test z moczuo czułości 10..i oczywiście nic biel wizyra. Beta mam we wtorek czy jest szansa że jeszcze coś ruszy? 😢Mam mega doła podane 2 blastocysty wychodzące z otoczki 😭❤️
Trochę żeś się pospieszyła. Poczekaj do wtorku 😊 wiesz, że testy czasem przekłamują 😊

Witajcie Kochane😍maaj się tu udzielam ale czytam Was i trzymam. Mocno kciuki za każdą z Was. Dziś to ja potrzebuje pozytywych historii. Dziś mój 4dpt i zrobiłam rano test z moczuo czułości 10..i oczywiście nic biel wizyra. Beta mam we wtorek czy jest szansa że jeszcze coś ruszy? 😢Mam mega doła podane 2 blastocysty wychodzące z otoczki 😭❤️
U mnie w piątym dniu był cień cienia cienia cienia więc spokojnie ;)

4 dpt robiłaś sikacza? Bez sensu kochana, to za szybko. Po co się stresować i denerwować. Czekaj na betę. Trzymam kciuki

reklama
Do góry