W którym dniu?Test z moczu to zadna wyrocznia tylko beta Ci prawde powie. Ja mialam bete bodajze ponad 400 i test z moczu nie wyszedl takze glowa do gory i czekaj na bete
reklama
PsychoPatka91
Fanka BB :)
Trochę żeś się pospieszyła. Poczekaj do wtorku wiesz, że testy czasem przekłamująWitajcie Kochanemaaj się tu udzielam ale czytam Was i trzymam. Mocno kciuki za każdą z Was. Dziś to ja potrzebuje pozytywych historii. Dziś mój 4dpt i zrobiłam rano test z moczuo czułości 10..i oczywiście nic biel wizyra. Beta mam we wtorek czy jest szansa że jeszcze coś ruszy? Mam mega doła podane 2 blastocysty wychodzące z otoczki
Orchidea33
Nie pamiętam dokladnie ale to jakos kolo 10dpt bylo i juz bylam po pierwszych betach, wiec wiedzialam, ze cos tam sie dzieje. Testy z moczu czesto sie myla.. ja bym czekala na bete.W którym dniu?
Hankaa
U mnie w piątym dniu był cień cienia cienia cienia więc spokojnieWitajcie Kochanemaaj się tu udzielam ale czytam Was i trzymam. Mocno kciuki za każdą z Was. Dziś to ja potrzebuje pozytywych historii. Dziś mój 4dpt i zrobiłam rano test z moczuo czułości 10..i oczywiście nic biel wizyra. Beta mam we wtorek czy jest szansa że jeszcze coś ruszy? Mam mega doła podane 2 blastocysty wychodzące z otoczki
miętowa25
nie dziękuję. Obym miala co świętować w swoje 32 urodziny ❤❤❤@miętowa25 powodzenia na prenatalnych!
Orchidea33
Na pewno ❤❤nie dziękuję. Obym miala co świętować w swoje 32 urodziny ❤❤❤
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
O ktorej masz badanie?
JestemMama!
Oooo ktoś tu się nie dopisał do kalendarza już dopisuje spełnienia marzeń i czego sobie tylko życzysz sto latttnie dziękuję. Obym miala co świętować w swoje 32 urodziny ❤❤❤
eij
4 dpt robiłaś sikacza? Bez sensu kochana, to za szybko. Po co się stresować i denerwować. Czekaj na betę. Trzymam kciukiWitajcie Kochanemaaj się tu udzielam ale czytam Was i trzymam. Mocno kciuki za każdą z Was. Dziś to ja potrzebuje pozytywych historii. Dziś mój 4dpt i zrobiłam rano test z moczuo czułości 10..i oczywiście nic biel wizyra. Beta mam we wtorek czy jest szansa że jeszcze coś ruszy? Mam mega doła podane 2 blastocysty wychodzące z otoczki
eij
Ja też robiłam dopiero sikacza po pozytywnej drugiej weryfikacji bety.Nie pamiętam dokladnie ale to jakos kolo 10dpt bylo i juz bylam po pierwszych betach, wiec wiedzialam, ze cos tam sie dzieje. Testy z moczu czesto sie myla.. ja bym czekala na bete.
reklama
Dziękuję. Mama nadzieję że będzie dobrze. I dołączę do grona szczęśliwych mam..4 dpt robiłaś sikacza? Bez sensu kochana, to za szybko. Po co się stresować i denerwować. Czekaj na betę. Trzymam kciuki
Podziel się: