reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Miałam rację, że coś jest nie tak. Zaczęło mi się delikatne plamienie. Takie beżowe ale jest. Brzuch nadal boli, jajnik kłuje. Mam nadzieję, że to nie będzie pozamaciczna. Jutro idę na to usg, ale czuję, że nie wyjdzie dobrze. Miałam przeczucie.

reklama
Kochana nic jeszcze nie jest przesadzone. Ja plamilam do 10tc a później jeszcze krwiak między 13-14tc. Dopiero od drugiego trymestru nie ma tego problemu i oby już tak zostało do końca. 🙏 Bądź dobrej myśli. Bierzesz proga?
Miałam rację, że coś jest nie tak. Zaczęło mi się delikatne plamienie. Takie beżowe ale jest. Brzuch nadal boli, jajnik kłuje. Mam nadzieję, że to nie będzie pozamaciczna. Jutro idę na to usg, ale czuję, że nie wyjdzie dobrze. Miałam przeczucie.

Moze to nic zlego, ja dokladnie w 7 tc mialam plamienie jakoa 2 dni trwalo nie mam pojecia skad sie wzielo, lekarz mi mowil ze jak plamienie zeby nie panikowac dopoki nie ma zywej krwi.
Bierzesz dopochwowo proga? Moze podraznilas sobie w srodku, a teraz tan bardzo ukrwione jest.
Pisalas/ dzwonilas do lekarza?

Mnie tylko jeden[emoji846][emoji846][emoji846] Ale na serio spać nie mogłam. Teraz już jest lepiej. Piję sobie inkę o smaku karmelowym i rozkoszuję się tym cudownym smakiem [emoji4][emoji6]
W pracy mamy sajgon!! Mam nadzieję, że ta wojna zaraz się skończy, bo się wszyscy wykończymy.
Mnie też kuje po jednej stronie tylko i doktor powiedział, ze moze ta stronę ciała obciążam bardziej i dlatego bardziej czuje. Więc na spokojnie 🥰🥰🥰

Moze to nic zlego, ja dokladnie w 7 tc mialam plamienie jakoa 2 dni trwalo nie mam pojecia skad sie wzielo, lekarz mi mowil ze jak plamienie zeby nie panikowac dopoki nie ma zywej krwi.
Bierzesz dopochwowo proga? Moze podraznilas sobie w srodku, a teraz tan bardzo ukrwione jest.
Pisalas/ dzwonilas do lekarza?

Jutro mam wizytę z usg to wszystko zobaczy. No chyba, że w nocy się pogorszy to pojadę na IP. Biorę proga, ale nie wydaje mi się, że to przez proga. Po prostu mnie tak kłuje, że czuję, że to nie prog[emoji22] Zobaczymy jutro.

Pisz do M. To nie musi być nic strasznego. Nie miałaś USG jak ja po transferze. Wiec nie możesz wykluczyć ze to np krwiak.

reklama
Do góry