reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Melduje się już po wizycie , pęcherzyki rosną równo i jest ich duzoooo w lewym jajniku jest około 10 w prawym 6-7. W sobotę ostatnia wizyta przed punkcja ... A odbędzie się ona w poniedziałek albo środę ... Wszystko zależy od sobotniej wizyty... Zdziwiłam się że teraz muszę znów mieć kolejną wizytę ale mój doktorek wytłumaczył że teraz chce podciągnąć stymulację aby było dużo pięknych zarodków boje się tylko hiperki ... Już teraz boli mnie wszystko jak chodzę , leże albo stoję a dziś dopiero 7 ds ... Nie wiem jak dojadę w sobotę do niego ...
eij
Jedz dużo białka i pij dużo wody, mi pobrali 22 pęcherzyki i nie miałam hiperkiMelduje się już po wizycie , pęcherzyki rosną równo i jest ich duzoooo w lewym jajniku jest około 10 w prawym 6-7. W sobotę ostatnia wizyta przed punkcja ... A odbędzie się ona w poniedziałek albo środę ... Wszystko zależy od sobotniej wizyty... Zdziwiłam się że teraz muszę znów mieć kolejną wizytę ale mój doktorek wytłumaczył że teraz chce podciągnąć stymulację aby było dużo pięknych zarodków boje się tylko hiperki ... Już teraz boli mnie wszystko jak chodzę , leże albo stoję a dziś dopiero 7 ds ... Nie wiem jak dojadę w sobotę do niego ...
Tak słyszałam jak zaczynałam, a jestem w miejscu w którym jestem.Oj tak, powinnyśmy
Ja skończyłam na 6 stymulacjach, które okazały się wielką klapą. Jeszcze tylko ten ostatni transfer i może raz AZ i zamykam temat. Kiedyś trzeba powiedzieć dość...
Ty jesteś jeszcze młoda i masz duże szanse, że się uda. Trzymam bardzo mocno
AZ To dobre wejście. Wiem ,ze każdy podchodzi do tego inacznej . Powiedz jak to wygląda w Czechach ?
A jak u Ciebie ??Dziewczyny czy jest tu jakas chetna do prowadzenia kalendarza ? Podobno przynosi szczescie Ja nie sledze wszytskiego ostatnio tak dokladnie bo zwyczajnie nie mam czasu i mdlosci mi troche utrudniaja funkcjonowanie
Jak cos to piszcie na priv to przesle Wam wszystko co mam :*
Masz wyniki nifty ?? Bo chyba miałaś robić?
Hankaa
U mnie również 20 pobrali bez hiperki dużo białka i wodyJedz dużo białka i pij dużo wody, mi pobrali 22 pęcherzyki i nie miałam hiperki
mi pobrali tak jak u @eij ponad 20 i też mnie nie dopadła będzie pięknieMelduje się już po wizycie , pęcherzyki rosną równo i jest ich duzoooo w lewym jajniku jest około 10 w prawym 6-7. W sobotę ostatnia wizyta przed punkcja ... A odbędzie się ona w poniedziałek albo środę ... Wszystko zależy od sobotniej wizyty... Zdziwiłam się że teraz muszę znów mieć kolejną wizytę ale mój doktorek wytłumaczył że teraz chce podciągnąć stymulację aby było dużo pięknych zarodków boje się tylko hiperki ... Już teraz boli mnie wszystko jak chodzę , leże albo stoję a dziś dopiero 7 ds ... Nie wiem jak dojadę w sobotę do niego ...
JestemMama!
Mi za pierwszym razem pobrali chyba z 20 i myślałam że umrę nie mogłam chodzić , leżeć a nawet oddychać , wszystko mnie bolało ... Przejście 20 metrów zajmowało mi wieczność ale oczywiście nie poszłam na L4 chodziłam do pracy, płakałam o plulam sobie w brodę bo tak mnie wszystko bolało ... Za drugim razem 14 chyba ( nie pamiętam dokładnie ) i było lepiej praktycznie nic nie czułam ... Ale też mnie tak nie bolało podczas stymulacji .... Dziś dopiero 7 dzień a ja brzuch czuję cały czas ... No może z lekka przerwa na ból ... Ale nic modlę się żeby w sobotę okazało się że punkcja będzie w poniedziałek ( jakoś wytrwam te 3 zastrzyki ... Gorzej będzie jak znów mi dołoży )mi pobrali tak jak u @eij ponad 20 i też mnie nie dopadła będzie pięknie
reklama
Biedna oby się nie rozwinęło bardziej i zrobili punkcję w poniedziałek a później tylko piękne zarodeczkiMi za pierwszym razem pobrali chyba z 20 i myślałam że umrę nie mogłam chodzić , leżeć a nawet oddychać , wszystko mnie bolało ... Przejście 20 metrów zajmowało mi wieczność ale oczywiście nie poszłam na L4 chodziłam do pracy, płakałam o plulam sobie w brodę bo tak mnie wszystko bolało ... Za drugim razem 14 chyba ( nie pamiętam dokładnie ) i było lepiej praktycznie nic nie czułam ... Ale też mnie tak nie bolało podczas stymulacji .... Dziś dopiero 7 dzień a ja brzuch czuję cały czas ... No może z lekka przerwa na ból ... Ale nic modlę się żeby w sobotę okazało się że punkcja będzie w poniedziałek ( jakoś wytrwam te 3 zastrzyki ... Gorzej będzie jak znów mi dołoży )
Podziel się: