reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Melduje się już po wizycie , pęcherzyki rosną równo i jest ich duzoooo 🙈 w lewym jajniku jest około 10 w prawym 6-7. W sobotę ostatnia wizyta przed punkcja ... A odbędzie się ona w poniedziałek albo środę ... Wszystko zależy od sobotniej wizyty... Zdziwiłam się że teraz muszę znów mieć kolejną wizytę ale mój doktorek wytłumaczył że teraz chce podciągnąć stymulację aby było dużo pięknych zarodków 😍😍😍 boje się tylko hiperki ... Już teraz boli mnie wszystko jak chodzę , leże albo stoję 🙈🙈🙈 a dziś dopiero 7 ds ... Nie wiem jak dojadę w sobotę do niego ... 🙈🙈🙈

Melduje się już po wizycie , pęcherzyki rosną równo i jest ich duzoooo 🙈 w lewym jajniku jest około 10 w prawym 6-7. W sobotę ostatnia wizyta przed punkcja ... A odbędzie się ona w poniedziałek albo środę ... Wszystko zależy od sobotniej wizyty... Zdziwiłam się że teraz muszę znów mieć kolejną wizytę ale mój doktorek wytłumaczył że teraz chce podciągnąć stymulację aby było dużo pięknych zarodków 😍😍😍 boje się tylko hiperki ... Już teraz boli mnie wszystko jak chodzę , leże albo stoję 🙈🙈🙈 a dziś dopiero 7 ds ... Nie wiem jak dojadę w sobotę do niego ... 🙈🙈🙈
Jedz dużo białka i pij dużo wody, mi pobrali 22 pęcherzyki i nie miałam hiperki

Oj tak, powinnyśmy 😞
Ja skończyłam na 6 stymulacjach, które okazały się wielką klapą. Jeszcze tylko ten ostatni transfer i może raz AZ i zamykam temat. Kiedyś trzeba powiedzieć dość...
Ty jesteś jeszcze młoda i masz duże szanse, że się uda. Trzymam bardzo mocno ✊✊✊
Tak słyszałam jak zaczynałam, a jestem w miejscu w którym jestem.
AZ To dobre wejście. Wiem ,ze każdy podchodzi do tego inacznej . Powiedz jak to wygląda w Czechach ?

Dziewczyny czy jest tu jakas chetna do prowadzenia kalendarza ? Podobno przynosi szczescie 😉😉 Ja nie sledze wszytskiego ostatnio tak dokladnie bo zwyczajnie nie mam czasu i mdlosci mi troche utrudniaja funkcjonowanie 😐
Jak cos to piszcie na priv to przesle Wam wszystko co mam :*
A jak u Ciebie ??
Masz wyniki nifty ?? Bo chyba miałaś robić?

mi pobrali tak jak u @eij ponad 20 i też mnie nie dopadła 😉będzie pięknie ❤️

mi pobrali tak jak u @eij ponad 20 i też mnie nie dopadła 😉będzie pięknie ❤️
Mi za pierwszym razem pobrali chyba z 20 i myślałam że umrę nie mogłam chodzić , leżeć a nawet oddychać , wszystko mnie bolało ... Przejście 20 metrów zajmowało mi wieczność 🙈 ale oczywiście nie poszłam na L4 chodziłam do pracy, płakałam o plulam sobie w brodę bo tak mnie wszystko bolało ... Za drugim razem 14 chyba ( nie pamiętam dokładnie ) i było lepiej praktycznie nic nie czułam ... Ale też mnie tak nie bolało podczas stymulacji .... Dziś dopiero 7 dzień a ja brzuch czuję cały czas ... No może z lekka przerwa na ból ... Ale nic modlę się żeby w sobotę okazało się że punkcja będzie w poniedziałek ( jakoś wytrwam te 3 zastrzyki ... Gorzej będzie jak znów mi dołoży 🙈🙈🙈)

reklama
Mi za pierwszym razem pobrali chyba z 20 i myślałam że umrę nie mogłam chodzić , leżeć a nawet oddychać , wszystko mnie bolało ... Przejście 20 metrów zajmowało mi wieczność 🙈 ale oczywiście nie poszłam na L4 chodziłam do pracy, płakałam o plulam sobie w brodę bo tak mnie wszystko bolało ... Za drugim razem 14 chyba ( nie pamiętam dokładnie ) i było lepiej praktycznie nic nie czułam ... Ale też mnie tak nie bolało podczas stymulacji .... Dziś dopiero 7 dzień a ja brzuch czuję cały czas ... No może z lekka przerwa na ból ... Ale nic modlę się żeby w sobotę okazało się że punkcja będzie w poniedziałek ( jakoś wytrwam te 3 zastrzyki ... Gorzej będzie jak znów mi dołoży 🙈🙈🙈)
Biedna 🙄oby się nie rozwinęło bardziej i zrobili punkcję w poniedziałek a później tylko piękne zarodeczki ❤️❤️❤️❤️

Do góry