reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Taki zapracowany? :)
Eeee … nie :) po prostu męski foch.

Jestem po wizycie. Macica piękna, endometrium grube, brak krwiaków, wstępnie wykluczona ciąża pozamaciczna.
Jutro HCG, kolejne za tydzień. Jeszcze TSH i układ krzepnięcia mam zrobić.
Kolejna wizyta za 2 tyg. Leki bez zmian.
Za Estrofem mi się oberwało, ze ma być koło 500. Ale utrzymał mi moje zwiększone samopas dawki.

I mam zwolnić, wyluzować, odpoczywać i nie jeść malin.

Eeee … nie :) po prostu męski foch.

Jestem po wizycie. Macica piękna, endometrium grube, brak krwiaków, wstępnie wykluczona ciąża pozamaciczna.
Jutro HCG, kolejne za tydzień. Jeszcze TSH i układ krzepnięcia mam zrobić.
Kolejna wizyta za 2 tyg. Leki bez zmian.
Za Estrofem mi się oberwało, ze ma być koło 500. Ale utrzymał mi moje zwiększone samopas dawki.

I mam zwolnić, wyluzować, odpoczywać i nie jeść malin.
No i super ze jest dobrze :) lekarze przy nas i naszym podejsciu do dawek zwariuja ;)
A czemu masz zakazane maliny?

Hello. Jestem dzis 10+4 i od 9tc schodzę z leków wg rozpiski Hajdusianka. Od poniedziałku jestem na 2x50mg luteiny podjezykowej i 100mg lutinusa. Zrobilam dzis wyniki i prog 18.77 😮a ponad tydzień temu bylo 50. Bede oczywiście zaraz dokładać lutinusa, jutro konsultacje mam ze swoja dr jeszcze to pewnie znow zwiekszy proga ale pocieszcie, że nie ma dramatu z maluchem ...🙏🙏

Hello. Jestem dzis 10+4 i od 9tc schodzę z leków wg rozpiski Hajdusianka. Od poniedziałku jestem na 2x50mg luteiny podjezykowej i 100mg lutinusa. Zrobilam dzis wyniki i prog 18.77 😮a ponad tydzień temu bylo 50. Bede oczywiście zaraz dokładać lutinusa, jutro konsultacje mam ze swoja dr jeszcze to pewnie znow zwiekszy proga ale pocieszcie, że nie ma dramatu z maluchem ...🙏🙏
Mi spadła z 90 na 30 po odjęciu leków .też jestem podobnie bo 10+6

Mi lekarz powiedział że już nie ma sensu tak wysokiego Proga trzymać i żeby był w granicy 20 i jest ok

reklama
Mi spadła z 90 na 30 po odjęciu leków .też jestem podobnie bo 10+6
30 to jeszcze jest ok. Zawsze mówią ze 20 to te minimum.... 50 proga mialam przy 3x2 lutinusa, 3x4 podjezykowej i 1x prolutex. I 26.02 miałam schodzić z lekow bo ciąża sama produkuje... no jakoś słabo skoro przy aktualnej dawce i od jutra powinnam byc tylko na 100mg podjezykowej
.. a prog niecałe 19 😱😱😱

Do góry