reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Po 14 myśle ze będą
Mi testy z synem nie wychodziły dopiero 10dpt. Przy dziewczynkach 4dpt był pozytywny i stwierdziłam, ze gooowno kupiłam i głupoty pokazuje.
5dpt drogi test nic nie pokazał i ten tani test 6dpt znowu dwie kreski i beta była 86 🤣. Trzymam kciuki 😁

Dziewczyny ja już po prenatalnych i ten cud mały zdrowo rośnie,rozwija się ,pokazało Pani język i wierciło się jak szalone [emoji3059] ciągle nie wierzę,że to się dzieje ale ulga jaka poczułam jest nie do opisania!!!
Życzę Wam wszystkim takiego cudu [emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531]Zobacz załącznik 1376666
piękny cud! Gratuluje i niech dalej zdrowo rosnie! ❤❤Ja czekam na prenatalne do 25.03.... nie wiem jak doczekać. 🤦‍♀️

Mi testy z synem nie wychodziły dopiero 10dpt. Przy dziewczynkach 4dpt był pozytywny i stwierdziłam, ze gooowno kupiłam i głupoty pokazuje.
5dpt drogi test nic nie pokazał i ten tani test 6dpt znowu dwie kreski i beta była 86 🤣. Trzymam kciuki 😁
Dziękuje, wszystkie jesteście takie kochane :)

Ja siedzę sobie na spokoju, pewna wyniku. Celebruje ze wezmę za chwile ostatni Estradiol jako ostatni, końcowy punkt w projekcie „se stara baba wymyśliła dziecko” .
Później pojadę do pracy. Bo tam nie wypada ryczeć. I może przeżyje

A co kochane dziewczyny sadzicie o pracy w ciąży?
Jakoś zawsze sobie wyobrażałam, że będę pracować tyle ile dam radę, tak długo jak będę się z tym dobrze czuć. Kolezanki w pracy mam kochane i wiem, że będą mi pomagały.
Zdziwiło mnie, jak ostatnio kilka osób postronnych powiedziało, że po takich trudach w uzyskaniu ciąży nie wyobrażają sobie pracować, że to wręcz nieodpowiedzialne. Co sądzicie?
Jedna z moich bliskich koleżanek od razu zrezygnowala z pracy bo miała styczność że środkami do dezynfekcji skóry, wydaje mi się to gruba przesadą.
Czy ja oszalałam?
ja myślałam, że będę pracować ile sie da... ale jak w 5tc dostalam krwawienia i pozniej kilka razy plemienia dr wyslala na l4. I od polowy stycznia siedze w domu...
Wrocilabym do pracy... praca niby biurowa... ale firma rodzinna... czyli robisz wszystko w sumie. Tu dałoby sie dogadać w sumie teść jest szefem hahah ale jednak pracuje w szpitalu rehabilitacyjnym/sanatorium... i zjazd co 3 tyg ludzi z calej Polski ... co przywoza covida albo są chetni zeby go na miescie zlapac i przywlec... personel pracujący w kilku miejscach w tym na oddziałach covidowych... niby sie przebierają, maski noszą, poszczepieni... ale strasznie sie boje zakazenia w ciąży wiec chyba do rozwiązania zostaje na l4...
Im mniej lekow biore tym lepiej mi w domu 🤣

Dziękuje, wszystkie jesteście takie kochane :)

Ja siedzę sobie na spokoju, pewna wyniku. Celebruje ze wezmę za chwile ostatni Estradiol jako ostatni, końcowy punkt w projekcie „se stara baba wymyśliła dziecko” .
Później pojadę do pracy. Bo tam nie wypada ryczeć. I może przeżyje
A ile Ty masz lat ?? Ja to mogę powiedzieć że jestem już stara i se wymyśliłam bo skończyłam 38. Trzymam za Ciebie kciuki

reklama
Do góry