O 16Też ciągle odświeżam forum[emoji854][emoji854][emoji854][emoji846][emoji846] i czekam z Tobą.
O której masz usg?
reklama
Mi testy z synem nie wychodziły dopiero 10dpt. Przy dziewczynkach 4dpt był pozytywny i stwierdziłam, ze gooowno kupiłam i głupoty pokazuje.Po 14 myśle ze będą
5dpt drogi test nic nie pokazał i ten tani test 6dpt znowu dwie kreski i beta była 86 . Trzymam kciuki
miętowa25
Fanka BB :)
piękny cud! Gratuluje i niech dalej zdrowo rosnie! ❤❤Ja czekam na prenatalne do 25.03.... nie wiem jak doczekać.Dziewczyny ja już po prenatalnych i ten cud mały zdrowo rośnie,rozwija się ,pokazało Pani język i wierciło się jak szalone [emoji3059] ciągle nie wierzę,że to się dzieje ale ulga jaka poczułam jest nie do opisania!!!
Życzę Wam wszystkim takiego cudu [emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531]Zobacz załącznik 1376666
Dziękuje, wszystkie jesteście takie kochaneMi testy z synem nie wychodziły dopiero 10dpt. Przy dziewczynkach 4dpt był pozytywny i stwierdziłam, ze gooowno kupiłam i głupoty pokazuje.
5dpt drogi test nic nie pokazał i ten tani test 6dpt znowu dwie kreski i beta była 86 . Trzymam kciuki
Ja siedzę sobie na spokoju, pewna wyniku. Celebruje ze wezmę za chwile ostatni Estradiol jako ostatni, końcowy punkt w projekcie „se stara baba wymyśliła dziecko” .
Później pojadę do pracy. Bo tam nie wypada ryczeć. I może przeżyje
miętowa25
ja myślałam, że będę pracować ile sie da... ale jak w 5tc dostalam krwawienia i pozniej kilka razy plemienia dr wyslala na l4. I od polowy stycznia siedze w domu...A co kochane dziewczyny sadzicie o pracy w ciąży?
Jakoś zawsze sobie wyobrażałam, że będę pracować tyle ile dam radę, tak długo jak będę się z tym dobrze czuć. Kolezanki w pracy mam kochane i wiem, że będą mi pomagały.
Zdziwiło mnie, jak ostatnio kilka osób postronnych powiedziało, że po takich trudach w uzyskaniu ciąży nie wyobrażają sobie pracować, że to wręcz nieodpowiedzialne. Co sądzicie?
Jedna z moich bliskich koleżanek od razu zrezygnowala z pracy bo miała styczność że środkami do dezynfekcji skóry, wydaje mi się to gruba przesadą.
Czy ja oszalałam?
Wrocilabym do pracy... praca niby biurowa... ale firma rodzinna... czyli robisz wszystko w sumie. Tu dałoby sie dogadać w sumie teść jest szefem hahah ale jednak pracuje w szpitalu rehabilitacyjnym/sanatorium... i zjazd co 3 tyg ludzi z calej Polski ... co przywoza covida albo są chetni zeby go na miescie zlapac i przywlec... personel pracujący w kilku miejscach w tym na oddziałach covidowych... niby sie przebierają, maski noszą, poszczepieni... ale strasznie sie boje zakazenia w ciąży wiec chyba do rozwiązania zostaje na l4...
Im mniej lekow biore tym lepiej mi w domu ❤
Magda 1234
A ile Ty masz lat ?? Ja to mogę powiedzieć że jestem już stara i se wymyśliłam bo skończyłam 38. Trzymam za Ciebie kciukiDziękuje, wszystkie jesteście takie kochane
Ja siedzę sobie na spokoju, pewna wyniku. Celebruje ze wezmę za chwile ostatni Estradiol jako ostatni, końcowy punkt w projekcie „se stara baba wymyśliła dziecko” .
Później pojadę do pracy. Bo tam nie wypada ryczeć. I może przeżyje
40 buuuuuuA ile Ty masz lat ?? Ja to mogę powiedzieć że jestem już stara i se wymyśliłam bo skończyłam 38. Trzymam za Ciebie kciuki
Evela.6
No to oczekiwanie jest najgorsze ,sama byłam kłębkiem nerwów [emoji85] ale ulga po badaniu jest nie do opisania [emoji3059]piękny cud! Gratuluje i niech dalej zdrowo rosnie! [emoji173][emoji173]Ja czekam na prenatalne do 25.03.... nie wiem jak doczekać. [emoji2356]
reklama
Nie mam jeszcze, obłęd@Kocka masz te wyniki?? Ja nie mogę się na pracy skupić [emoji56]
Podziel się: