reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Po 14 myśle ze będą
Mi testy z synem nie wychodziły dopiero 10dpt. Przy dziewczynkach 4dpt był pozytywny i stwierdziłam, ze gooowno kupiłam i głupoty pokazuje.
5dpt drogi test nic nie pokazał i ten tani test 6dpt znowu dwie kreski i beta była 86 🤣. Trzymam kciuki 😁

Dziewczyny ja już po prenatalnych i ten cud mały zdrowo rośnie,rozwija się ,pokazało Pani język i wierciło się jak szalone [emoji3059] ciągle nie wierzę,że to się dzieje ale ulga jaka poczułam jest nie do opisania!!!
Życzę Wam wszystkim takiego cudu [emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531]Zobacz załącznik 1376666
piękny cud! Gratuluje i niech dalej zdrowo rosnie! ❤❤Ja czekam na prenatalne do 25.03.... nie wiem jak doczekać. 🤦‍♀️

Mi testy z synem nie wychodziły dopiero 10dpt. Przy dziewczynkach 4dpt był pozytywny i stwierdziłam, ze gooowno kupiłam i głupoty pokazuje.
5dpt drogi test nic nie pokazał i ten tani test 6dpt znowu dwie kreski i beta była 86 🤣. Trzymam kciuki 😁
Dziękuje, wszystkie jesteście takie kochane :)

Ja siedzę sobie na spokoju, pewna wyniku. Celebruje ze wezmę za chwile ostatni Estradiol jako ostatni, końcowy punkt w projekcie „se stara baba wymyśliła dziecko” .
Później pojadę do pracy. Bo tam nie wypada ryczeć. I może przeżyje

A co kochane dziewczyny sadzicie o pracy w ciąży?
Jakoś zawsze sobie wyobrażałam, że będę pracować tyle ile dam radę, tak długo jak będę się z tym dobrze czuć. Kolezanki w pracy mam kochane i wiem, że będą mi pomagały.
Zdziwiło mnie, jak ostatnio kilka osób postronnych powiedziało, że po takich trudach w uzyskaniu ciąży nie wyobrażają sobie pracować, że to wręcz nieodpowiedzialne. Co sądzicie?
Jedna z moich bliskich koleżanek od razu zrezygnowala z pracy bo miała styczność że środkami do dezynfekcji skóry, wydaje mi się to gruba przesadą.
Czy ja oszalałam?
ja myślałam, że będę pracować ile sie da... ale jak w 5tc dostalam krwawienia i pozniej kilka razy plemienia dr wyslala na l4. I od polowy stycznia siedze w domu...
Wrocilabym do pracy... praca niby biurowa... ale firma rodzinna... czyli robisz wszystko w sumie. Tu dałoby sie dogadać w sumie teść jest szefem hahah ale jednak pracuje w szpitalu rehabilitacyjnym/sanatorium... i zjazd co 3 tyg ludzi z calej Polski ... co przywoza covida albo są chetni zeby go na miescie zlapac i przywlec... personel pracujący w kilku miejscach w tym na oddziałach covidowych... niby sie przebierają, maski noszą, poszczepieni... ale strasznie sie boje zakazenia w ciąży wiec chyba do rozwiązania zostaje na l4...
Im mniej lekow biore tym lepiej mi w domu 🤣

Dziękuje, wszystkie jesteście takie kochane :)

Ja siedzę sobie na spokoju, pewna wyniku. Celebruje ze wezmę za chwile ostatni Estradiol jako ostatni, końcowy punkt w projekcie „se stara baba wymyśliła dziecko” .
Później pojadę do pracy. Bo tam nie wypada ryczeć. I może przeżyje
A ile Ty masz lat ?? Ja to mogę powiedzieć że jestem już stara i se wymyśliłam bo skończyłam 38. Trzymam za Ciebie kciuki

reklama
Do góry