reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wow to już coraz bliżej bezpiecznych 12tc :)
Haha ja i szaleństwo w obecnych czasach marzenie ;) Jeden ssak ciągle ma cycku, w planach mialam długi spacer z małym i mama w Bristolu ale ciągle leję deszcz.. I Was w Londynie tez taka dooopa z pogoda czy Ty w Polsce obecnie ?
Kurde to nawet drinka sie nie napijesz przy tym ssaku ;)

nie zapeczajac - trzeci dzien u nas nie pada 😎 ale ogolnie na koniec lutego to juz byla piekna wiosna a w tym roku zdecydowanie jesien sie ciagnie ;/
My dzis mielibysmy 3 dawke szczepien gdyby nas ciaza nie zaskoczyla ;) ale przynajmniej to czeste latanie nas ominelo . ;)

reklama
Hej dziewczyny jestem z mężem po badaniach genetycznych przed in vitro i wyszło że mąż ma mutacje w genie cftr w układzie heterozygotyczny. Czy któraś z was się z tym spotkała? Jest się czym martwic? Panikuje a wizyta u genetyka dopiero 11 marca 😔 U mnie żadnych mutacji nie stwierdzono

Jestem po rozmowie z lekarzem. Dołączył mi estrofem, bo mam estradiol 130. Mam powtórzyć badania w czwartek i wtedy też będę miała kolejny wlew z intralipidow. Nie pocieszył mnie za bardzo. Oczywiście dużo dziewczyn ma plamienia, ale lepiej by było jakby ich nie było. I tak o. Nie ma na razie tańca radości.

Jestem po rozmowie z lekarzem. Dołączył mi estrofem, bo mam estradiol 130. Mam powtórzyć badania w czwartek i wtedy też będę miała kolejny wlew z intralipidow. Nie pocieszył mnie za bardzo. Oczywiście dużo dziewczyn ma plamienia, ale lepiej by było jakby ich nie było. I tak o. Nie ma na razie tańca radości.
Będzie dobrze. Nie martw się bo szkodzisz swoim twixom. Patrz jakiego masz super lekarza. Od razu zareagował.

Będzie dobrze. Nie martw się bo szkodzisz swoim twixom. Patrz jakiego masz super lekarza. Od razu zareagował.
I tak nie mam na nic wpływu. Mam takie zobojetnienie. Ten schemat powtarza się u mnie znów, tak samo jak poprzednio. W głębi duszy nadal mam nadzieję, kocham moje kropki, bardzo pragnę żeby zostały ze mną. Lekarz autentycznie zmartwil się plamieniem. Miałam nadzieję, że powie coś na zasadzie- "luzik, plamienie w ciąży to pikuś, będzie dobrze". Krew robię w środę, w czwartek wlew z intralipidow, a bardzo optymistycznie za tydzień USG.

Kurcze mam czopki bo jednego leku nie ma w hurtowni. Progresteron ten czopek i znowu pojawiło mi się troche krwi.😭😭jutro beta wszytko powie.

Kurcze mam czopki bo jednego leku nie ma w hurtowni. Progresteron ten czopek i znowu pojawiło mi się troche krwi.😭😭jutro beta wszytko powie.
Ja też czekam jutro na bete. Wprawdzie dzisiaj pobrana ,ale u nas wyniki są dopiero na drugi dzień. Tylko że u mnie przez 2 dni duża ilość jasnej krwi ze skrzepami. Teraz mam lek przed założeniem czegokowiek dopochwowo. Raczej nadziei sobie nie robię 🤷‍♀️

reklama
Do góry