reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ojeej, jaka słodka 😍😍😍
Maya siedzi sama ładnie ale z pozycji leżącej jeszcze sama nie potrafi usiąść, tylko sidzi jak ja posadzę...
Zabki ma 2 na dole i chyba będą wybijać górne teraz bo się męczy strasznie...
Za 3 dni już 10 miesięcy.. Jak to zleciało...
Nie martw się Kochana, wyjdą ząbki 😘😘
Oj zlecialo.Gdyby moj transfer pierwszy sie ppowiodl to moja dzidzia tez by miala 10miesc bo mialysmy mniej wiecej w tym samym czasie transfer.Ale nie byloby mojej Michasi wiec niczego nie zaluje.
Pozdrawiam

reklama
Ojeej, jaka słodka 😍😍😍
Maya siedzi sama ładnie ale z pozycji leżącej jeszcze sama nie potrafi usiąść, tylko sidzi jak ja posadzę...
Zabki ma 2 na dole i chyba będą wybijać górne teraz bo się męczy strasznie...
Za 3 dni już 10 miesięcy.. Jak to zleciało...
Nie martw się Kochana, wyjdą ząbki 😘😘
usidzie z czworakow, nie z lezacej. Moze tez byc tak, ze najpierw wstanie potem usiadzie 😆

Strasznie mi przykro 😢
Masz jakiś plan co dalej?
Przymierzasz się do accofilu? Bo któraś dziewczyna Cię wywołała, kiedy napisałam że mam...
Dzoanna mi swój wysłała aż tyle nie potrzebuje.
Może ktoś inny się zgłosi.
W planie mam kolejną stymulacje. Mąż dostał Medrol na zabicie Asa może to coś pomoże.
Nie wiem. Jeszcze chwilę, bo muszę fundusze na tą imprezę uzbierać. A teraz już nawet nie mam refundacji na leki do stymulacji. I myślę nad badaniem zarodków.

Wiesz co, ciężko mi wchodzić bo praktycznie nie mam czasu żeby siedzieć na telefonie ☹️ Mala teraz mi ząbkuje i taka marudna.. Nie śpię praktycznie a nie mam nikogo do pomocy.. Będę wchodziła jak tylko się da 😘😘😘
Mam nadzieję że u Was wszystko dobrze 😘😘 Wy z Fredka za chwilkę rozwiązanie niee?? 😍😍
Tak i zabkowanie i rozwiązanie:)

Ja się na jutro zapisałam na usg, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł mimo, że mój ginekolog z kliniki nie kazał. Ale uważam, że powinnam to sprawdzić. Wolę zapłacić te 160 zł i nie zmarnować zarodka. Tak się zastanawiam, że nawet mój ginekolog nie z kliniki zawsze sprawdzał czy owulacja była, a ten wierzy w pik lh i usg z dzień wcześniej [emoji33]

Ja się na jutro zapisałam na usg, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł mimo, że mój ginekolog z kliniki nie kazał. Ale uważam, że powinnam to sprawdzić. Wolę zapłacić te 160 zł i nie zmarnować zarodka. Tak się zastanawiam, że nawet mój ginekolog nie z kliniki zawsze sprawdzał czy owulacja była, a ten wierzy w pik lh i usg z dzień wcześniej [emoji33]
USG powinno być kontrolnie po owulacji, bo zdarza się LUF. Ja też mam jutro z rana. Dziś lewy jajnik kłuje mnie pracowicie pół dnia więc mam nadzieję, że już owulacja była.

Oj zlecialo.Gdyby moj transfer pierwszy sie ppowiodl to moja dzidzia tez by miala 10miesc bo mialysmy mniej wiecej w tym samym czasie transfer.Ale nie byloby mojej Michasi wiec niczego nie zaluje.
Pozdrawiam

Dokładnie kochana!
Nic się nie dzieje bez przyczyny, widocznie taak musiało być 😘😘😘
Pozdrawiam serdecznie!
Ucaluj Michalinke ❤️😘

reklama
Kurde no chyba tak będzie 😁
Ale czytalam gdzieś że jak w wieku 10 miesięcy nie będzie mogła sama siadać to znaczy że coś jest nie tak 🤔🤔
powinna siadac, warto pewnie skonsultowac, bo to juz jednak czas kiedy powinna chociaz probowac. Moja starsza usiadla jak niala 8,5 miesiaca i mowili, ze dosc pozno. To mlodsza wstala na nogi jak miala 7 z hakiem. Pediatra malo zawalu nei dostala 😂
Ale chodz na ciezarowki, mysle ze tam lepiej o takich sprawach

Do góry