reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mireczka pokaz swoja Mayeczke🤩

Heej kochana 😘
Oto i ona 😊 IMG_20220213_112859.jpg

Co u Was??
Pokaż swoje maleństwo 😘😘

Choooo na ciężarówki. Co u Ciebie?

Wiesz co, ciężko mi wchodzić bo praktycznie nie mam czasu żeby siedzieć na telefonie ☹️ Mala teraz mi ząbkuje i taka marudna.. Nie śpię praktycznie a nie mam nikogo do pomocy.. Będę wchodziła jak tylko się da 😘😘😘
Mam nadzieję że u Was wszystko dobrze 😘😘 Wy z Fredka za chwilkę rozwiązanie niee?? 😍😍

Biedna malutka , już wszystko ok

U mnie .. dzieje się kochana . Jestem prawie w 8tyg ciąży- naturalnej niespodziance[emoji847] tydzień temu na USG było wszystko ok,więc na chwilę odetchnęłam ale za tydz mam kolejne i stres znów mnie dopada [emoji85]

Ojeeeej kochanaaa!!!!! ❤️ Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę!!! 😍😍😍😍
Trzymam kciukii z calego serca ✊✊✊
Będzie dobrze, nic się nie stresuj! To jest Twój czas!!! ❤️

Heej kochana 😘
Oto i ona 😊Zobacz załącznik 1369011

Co u Was??
Pokaż swoje maleństwo 😘😘
Slodziak cudny🥰Ladniutka czarnulka.
U nas juz 8 miesiac.Niunia gada i piszczy-trenuje glos.Jeszcze sama nie siedzi ale juz na czworakach stoi z puppcia do gory i kolysze sie w przod i tyl wiec podejrzewam ze albo do siadu albo do czwrakowania.Zebow brak😔

Załączniki

• 20220128_124753.jpg
    20220128_124753.jpg
    704,4 KB · Wyświetleń: 89
Slodziak cudny🥰Ladniutka czarnulka.
U nas juz 8 miesiac.Niunia gada i piszczy-trenuje glos.Jeszcze sama nie siedzi ale juz na czworakach stoi z puppcia do gory i kolysze sie w przod i tyl wiec podejrzewam ze albo do siadu albo do czwrakowania.Zebow brak😔

Ojeej, jaka słodka 😍😍😍
Maya siedzi sama ładnie ale z pozycji leżącej jeszcze sama nie potrafi usiąść, tylko sidzi jak ja posadzę...
Zabki ma 2 na dole i chyba będą wybijać górne teraz bo się męczy strasznie...
Za 3 dni już 10 miesięcy.. Jak to zleciało...
Nie martw się Kochana, wyjdą ząbki 😘😘

Cześć 🙂
Nie, nie udało się... Obwiniamy się wzajemnie, mamy też inne problemy... Prędzej czy później to się rozsypie...
Jak Ty sobie radzisz?
To strasznie współczuję;(
Myślałam ,że czas trochę ostudzić emocje i wszystko się jakoś po skleja do kupy.
Ja mam różne dni. In vitro mnie męczy.
Pół roku walczyłam z immunologia , szczepienia immunospresja wzięłam ostatniego mrozaka i biochemiczna.
Zostałam z niczym.

To strasznie współczuję;(
Myślałam ,że czas trochę ostudzić emocje i wszystko się jakoś po skleja do kupy.
Ja mam różne dni. In vitro mnie męczy.
Pół roku walczyłam z immunologia , szczepienia immunospresja wzięłam ostatniego mrozaka i biochemiczna.
Zostałam z niczym.
Strasznie mi przykro 😢
Masz jakiś plan co dalej?
Przymierzasz się do accofilu? Bo któraś dziewczyna Cię wywołała, kiedy napisałam że mam...

reklama
Do góry