reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

[emoji3589][emoji3531]
No na chwilę obecną jest ok . Ja żyję od USG do USG . Wczoraj miałam kolejne bo miałam jakiś różowy śluz i już była panika na maksa ale wszystko jest ok . Dzidziuch rośnie , rozwija się tak jak powinien na dzień dzisiejszy . Szczerze to jeszcze to do mnie nie dociera , czuję się zupełnie nie ciążowo. A nauczona doświadczeniem wiem,że jeszcze kilka tygodni nerwowki chociaż,nie wiem czy kiedykolwiek przestanę się denerwować [emoji1745] Zobacz załącznik 1368611
Jakie malutkie CUDOwności ❤️
Ahh trzymam kciuki byś nie musiała się już tak stresować i mogła cieszyć się tym stanem 🥰

PS. Zazdro ❤️❤️❤️❤️❤️

reklama
Dziewczyny ma któraś z was może odsprzedać 2 opakowania estrofemu?
Edit: chyba będę miała więc na razie dziękuję 😘

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ma któraś z was może odsprzedać 2 opakowania estrofemu?
Ja bym Ci za darmo wysłała. Mam 1 opakowanie w którym nie ma 2 tabletek i drugie pół, bo przerwałam branie, ale się boję, że jak mi ten naturalny cykl nie wyjdzie to będę musiała znów na sztucznym[emoji33] Czego się boję okropnie.

[emoji3589][emoji3531]
No na chwilę obecną jest ok . Ja żyję od USG do USG . Wczoraj miałam kolejne bo miałam jakiś różowy śluz i już była panika na maksa ale wszystko jest ok . Dzidziuch rośnie , rozwija się tak jak powinien na dzień dzisiejszy . Szczerze to jeszcze to do mnie nie dociera , czuję się zupełnie nie ciążowo. A nauczona doświadczeniem wiem,że jeszcze kilka tygodni nerwowki chociaż,nie wiem czy kiedykolwiek przestanę się denerwować [emoji1745] Zobacz załącznik 1368611
Cudownie..! Gratulacje, @Evela.6 ❤️❤️❤️

Ja bym Ci za darmo wysłała. Mam 1 opakowanie w którym nie ma 2 tabletek i drugie pół, bo przerwałam branie, ale się boję, że jak mi ten naturalny cykl nie wyjdzie to będę musiała znów na sztucznym[emoji33] Czego się boję okropnie.
Dziękuję bardzo ale lepiej zostaw sobie, bo możesz potrzebować. Chociaż oczywiście życzę ci, żeby wszystko poszło po twojej myśli ✊

reklama
Któraś z was ostatnio pisała o leku na wzrost endo. Chyba sildenafil... Ale czy to można kupić bez recepty🤔 Będę wdzięczna za podpowiedź

Do góry