reklama
Może było tylko Ci nie mówił? To widać wyraźnie na USG ze endometrium ma trzy warstwy i wtedy jest ładne+ oczywiście grubośćWiem kochana, masz rację. Nie chcę transferu na siłę, chodzi mi bardziej o to że nie rozumiem co się dzieje a lekarz wczoraj nie był zbyt pomocny. I wkurzyłam się wczoraj strasznie, bo zdałam sobie sprawę że poprzedni transfer z najpiękniejszym zarodkiem jaki miałam był na złym endometrium. Nie było trójlinijne. Ale to było w innej klinice i lekarz miał wye.bane
A co u Ciebie? Działasz?
Vinszka
Fanka BB :)
U mnie prawdopodobnie w piątek transferCzyli w piątek transfer?
Pęcherzyk 19 mm Endo 10.2
Sherlook
Tak[emoji3] 12:30Czyli w piątek transfer?
O to super, będziemy mieć we trzy tego samego dniaU mnie prawdopodobnie w piątek transfer
Sherlook
To tak jak u mnie[emoji16][emoji16]U mnie prawdopodobnie w piątek transfer
mala_Mi 80
Dziękuję. Tobie oczywiście życzę wszystkiego najcudowniejszego i żeby córcia zdrowo rosła ❤@Gonia0605 ehh dziewczyny te wszystkie drogi i doswiadczenia sa takie trudne i takie niesprawiedliwe(((
Jakby dalo sie obdzielic po rowno wszystkich…
Przytulam Was kochane
@mala_Mi 80 niech Was zaskoczy ten jeden mrozaczek
Tak w ogóle dziewczyny serdecznie gratuluję wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki za staraczki.
@Evela.6 wiedziałam, że w końcu się uda. Cudny naturalsik
Sherlook
I kolejna na piątek[emoji3059][emoji3059] trzy siostry transferowy.U mnie endometrium 10.2mm jutro ma być owulka, w poniedzielek kontrola czy była owulacja a nie LUF i w piątek transfer
mala_Mi 80
Robiłam je u innego gina i na pewno nie było. Miało niecałe 8 mm i nie było trójlinijne ale lekarz naciskał, żeby robić transfer. A ja nie wiedziałam do wczoraj, że to ważne. Mimo aż 6 pełnych stymulacji miałam tylko 2 transfery, więc nie mam doświadczeniaMoże było tylko Ci nie mówił? To widać wyraźnie na USG ze endometrium ma trzy warstwy i wtedy jest ładne+ oczywiście grubość
Ostatnia edycja:
reklama
mala_Mi 80
Ale macie fajnie. Trzymam kciuki za udane transfery dziewczynyO to super, będziemy mieć we trzy tego samego dnia
Podziel się: