reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem kochana, masz rację. Nie chcę transferu na siłę, chodzi mi bardziej o to że nie rozumiem co się dzieje a lekarz wczoraj nie był zbyt pomocny. I wkurzyłam się wczoraj strasznie, bo zdałam sobie sprawę że poprzedni transfer z najpiękniejszym zarodkiem jaki miałam był na złym endometrium. Nie było trójlinijne. Ale to było w innej klinice i lekarz miał wye.bane 🤬
A co u Ciebie? Działasz?
Może było tylko Ci nie mówił? To widać wyraźnie na USG ze endometrium ma trzy warstwy i wtedy jest ładne+ oczywiście grubość

@Gonia0605 ehh dziewczyny te wszystkie drogi i doswiadczenia sa takie trudne i takie niesprawiedliwe:((((
Jakby dalo sie obdzielic po rowno wszystkich…
Przytulam Was kochane❤️❤️❤️❤️❤️
@mala_Mi 80 niech Was zaskoczy ten jeden mrozaczek ❤️
Dziękuję. Tobie oczywiście życzę wszystkiego najcudowniejszego i żeby córcia zdrowo rosła ❤
Tak w ogóle dziewczyny serdecznie gratuluję wszystkim, którym się udało i trzymam kciuki za staraczki.
@Evela.6 wiedziałam, że w końcu się uda. Cudny naturalsik 🥰

Może było tylko Ci nie mówił? To widać wyraźnie na USG ze endometrium ma trzy warstwy i wtedy jest ładne+ oczywiście grubość
Robiłam je u innego gina i na pewno nie było. Miało niecałe 8 mm i nie było trójlinijne ale lekarz naciskał, żeby robić transfer. A ja nie wiedziałam do wczoraj, że to ważne. Mimo aż 6 pełnych stymulacji miałam tylko 2 transfery, więc nie mam doświadczenia ☹️

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry