Gonzi
Fanka BB :)
No właśnie nie pamiętałam jak to było na tym sztucznym w sensie czy obaJa miałam na naturalnym, ale na sztucznym to ma być trochę jak przy transferze, więc moim zdaniem oba leki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie pamiętałam jak to było na tym sztucznym w sensie czy obaJa miałam na naturalnym, ale na sztucznym to ma być trochę jak przy transferze, więc moim zdaniem oba leki
Kurde jak dziwnie bo tarczyce miałam tyle razy badana zawsze tsh niskie byloUu tsh stanowczo za wysokie, a d-dimer to chyba coś z krzepliwoscia?
Pewnie heparyne dostaniesz. I idź do endokrynologa koniecznie z tarczyca, najlepiej takiego co zna się trochę na niepłodności. Mnie mój zbesztal, że miałam dwa transfery z takim tsh, że to nie miało prawa się udać... Jakby to była moja wina, a nie lekarzy...
Tsh naklepiej ok 1 żeby było ..Kurde jak dziwnie bo tarczyce miałam tyle razy badana zawsze tsh niskie byloNiedawno mialam tez usg tarczycy
Czyli nawet jak sie mieszcze w tych normach to nadal zle?
Tak właśnie kojarzyłam. DziękiTsh naklepiej ok 1 żeby było ..
Słabo skoro naliczył 14? To chyba mega liczba! Trzymamy aby tyle dociagnęło do samego końca i przyniosło to multum jajek.Ja już po wizycie. 1 lutego znowu jadę. Pęcherzyki rosną ale słabow sumie lekarz naliczył 14 największy 18. Punkcja bd w piatek lub w sobotę. Na kolejnej wizycie się dowiem.
Te liczby które czasami dziewczyny podają, to mnie oszolamiajaSłabo skoro naliczył 14? To chyba mega liczba! Trzymamy aby tyle dociagnęło do samego końca i przyniosło to multum jajek.
Ja po USG ,szczęśliwa wszystko jest jak powinno jest pęcherzyk i coś tam widać z zarodka.kolejne USG za 14 dni wtedy będzie już wszystko widać i serduszkotylko znów te dwa tygodnie czekania ...