Mi bardzo pomogły probiotyki dopochwoweA mnie dopada kolejna infekcja.jak w miarę opanowałam pęcherz to zaczyna się swędzenie pochwy..ta luteina . Narazie wietrzenie ,mam nadzieję że się nie nasili że to tylko chwilowe..może ktoś podpowie jak na takim początki rwzoc sobie z infekcja , możesz jakieś środki które można stosow w tak wczesnej ciąży, jak wyście sobie radzili..te infekcje są masakryczne to już kolejna
reklama
eij
Fanka BB :)
Lepiej takie rzeczy konsultować z ginekologiem albo położoną. Mi położna zaleciła Tantum Rosa do podmywania a jak nie pomogło to już ginekolog zapisała receptę. Problem polega na tym że kobieta w ciąży bardzo mało może używać specyfików, zarówno w infekcjach miejsc intymnych jak i w zwykłym przeziębieniu ja dziś idę do apteki pół sól morską do nosa bo oszaleję z tym kataremMi lekarz tego nie pozwolił stosować. Mąż chciał mi to też kupić w aptece i Pani mu odradziła. Chodzi o clotrimazol.
Magda 1234
Napisz jakieMi bardzo pomogły probiotyki dopochwowe
eij
Ja od roku łykam probiotyk Provag. I szczerze mówiąc widzę mniej tych infekcji. Zdarzają się owszem ale rzadziej niż wcześniej.Mi bardzo pomogły probiotyki dopochwowe
Hankaa
Na pewno chodziło o krem? Bo u mnie nie było przeciwskazan a pomogłoMi lekarz tego nie pozwolił stosować. Mąż chciał mi to też kupić w aptece i Pani mu odradziła. Chodzi o clotrimazol.
Magda 1234
No w klatce jest napisane że nie stosować w 1 trymestrze..Mi lekarz tego nie pozwolił stosować. Mąż chciał mi to też kupić w aptece i Pani mu odradziła. Chodzi o clotrimazol.
Hankaa
Aaaa no to zmienia postać rzeczy.. ja jestem w drugim..No w klatce jest napisane że nie stosować w 1 trymestrze..
Napewno chodziło o krem. Mąż mi kupił żel do higieny intymnej. Potem lekarz zadecydował że będę przyjmować mniej luteiny. Bo miałam ewidentnie na nią uczulenie.Na pewno chodziło o krem? Bo u mnie nie było przeciwskazan a pomogło
A przy infekcji dostałam od lekarza globulki.
Evela.6
Kochana stres wygrywa ze wszystkim [emoji85] dopiero za tydzień 1go idę na USG ,to będzie 7tc . Nie chciał iść za szybko żeby oszczędzić sobie dodatkowego stresu .Evela, jak u Ciebie?
Ogólnie czuję się bardzo dobrze. Brzuch mnie pobolewa , popołudniami mam mega spadek energii i mdli mnie od czasu do czasu ale ogólnie czuję się 'normalnie'.
Głowa nie potrafi myśleć pozytywnie po tych wszystkich niepowodzeniach [emoji85]
reklama
Rozumiem Cię, najlepiej zająć czymś głowę, choć i tak z tyłu ciągle coś powoduje niepokój. Trzymam mocno kciuki, odezwij sie po USG :*Kochana stres wygrywa ze wszystkim [emoji85] dopiero za tydzień 1go idę na USG ,to będzie 7tc . Nie chciał iść za szybko żeby oszczędzić sobie dodatkowego stresu .
Ogólnie czuję się bardzo dobrze. Brzuch mnie pobolewa , popołudniami mam mega spadek energii i mdli mnie od czasu do czasu ale ogólnie czuję się 'normalnie'.
Głowa nie potrafi myśleć pozytywnie po tych wszystkich niepowodzeniach [emoji85]
Podziel się: