reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martaczi to prawda, nie mogę doczekać się wydawania pieniędzy na małego ;-)
Dobrze, że doktor do Ciebie zadzwoniła, być może czuła, że nie do końca ostatnia wizyta była udana. Trzymam kciukasy za produkcję dużej ilości pełnowartościowych jajeczek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Czesc Dizewczyny,

Kwiatuszek, ciociu, gratuluje siostrzencicy:-). Duza z niej panna :tak:niech rosnie zdrowo i bedzie pociecha dla rodzicow,dziadkow i oczywiscie cioteczki ;-)

Ikasia,
powodzenia,za wysokabete &&&&&&&&&&&

Gerbera, przykro mi bardzo :-(

Molla,
nadal czekam na wiadomosci od Ciebie.

Witam dziewczynki w wiosenny poranek :)
Ale tu się ostatnio jakoś smutno zrobiło, dziewczynki trzymam mocno kciuki za was &&&&&&&&
mola mam nadzieję że u ciebie wszystko w porządku będzie
ikasia po cichutku liczę że może beta się powiększy
gerbera bardzo mi przykro, trzymaj sie dzielnie

Mam pytanie małe, która z dziewczynek zna sie na hormonach?Bo moja koleżanka sobie robiła TSH-3,525, FT3-4,69, FT4-13,07 i cos mi tu nie gra tylko nie wiem co bo ja się nie znam.....

Mgiełko jak na razie nie chce zachodzić w ciążę to wyniki są ok, natomiast jak tego zapragnie to Tsh jest za wysokie powinno być max.1,5 a najlepiej 1 a FT4 powinno wynosić minimum 16. Wystarczy brać euthyrox i wszystko się wyreguluje, jak TSH spadnie to FT4 wzrośnie. Z tych hormonów to Ft4 jest najważniejsze jak się już jest w ciąży a przed zajściem to FT4 i TSH są priorytetowe.
Najlepiej jeszcze wykonać badanie anty TPO i anty Tg, wtedy jest całkowity obraz tarczycy i przeciwciał.

z tego co pamiętam to kiedyś coś wspominała o tarczycy, ale dokładnie nie pamiętam.... W każdym bądź razie dziękuje za pomoc, wszystko jej przekażę żeby wiedziała :)

Witajcie dzieweczki;)
od molli cisza...:-( żeby to był jakiś głupi krwiak, który się wchłonie i zniknie...
Dziś półmetek, już się stresuje, a obiecywałam sobie,że tym razem będę na luzie i nie będę szukać objawów :rofl: Póki co rzadnych plamień ani bóli sugerujących implantacje nie było.ale 6 dpt to chyba wcześnie, prawda? sama już nie wiem.Meliska poszła w ruch...

reklama
martka273 spokojnie ja implantacje mialam dopiero 7 dnia po transferze(miałam plamienie)ale to nie jest regułą..., a żadnych jako takich objawów nie było.....

Do góry