reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gerbera przykro mi kochana...kurcze, strasznie to niesprawiedliwe...człowiek się cieszy chwile a potem....trzymaj się...następnym razem bedzie dobrze:)

Ja już po becie...wyniki kolo 15...:szok::szok::szok::szok: chociaz tak jak mowie...wiem jaki wynik będzie,,.:p

reklama
hej Kochane:-D

lawendowy mój mąż często miewa zawalone zatoki lekarz polecił robić inhalacje z sody oczyszczonej podobno świetnie działa spróbuj może akurat Ci ulży:-)

gotadora
współczuję męki trzymaj się!
ikasia mam nadzieję, że beta Cie miło zaskoczy &&&
molla myślami jesteśmy z Tobą trzymaj się Kochana
madzia co u Ciebie?? jak się czujesz! miałaś rację z nasza kliniką nie mogłam się odnaleźć.

jest jeszcze lista??

a co u Tequili i u Kingi wiadomo?

Fusun,trzymam kciuki za piątkową punkcję. Chociaż Wielkanoc się skończyła, to Ty na pewno dołączysz do forumowego kurnika. I na pewno za moment będziesz w ciąży.

Szkoda, że nie będzie Cię na spotkaniu. Przynajmniej byłoby mi raźniej, bo tam same ciężarówki będą, oprócz mnie. Normalnie zastanawiam się, czy iść ;-)

Lawendowy Sen a pomyśl ile wirusów od nas dostaniesz!

Gerbera tak mi przykro :-( przytulam mocno

Ikasia trzymam kciuki za Twoją betkę - aby formalność okazała się WYSOKA!!!

Molla wiem,że gdybyś mogła to być nam napisała choć słowko, ale widocznie nie masz jak. Cały czas trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze z Tobą i dzidziulkiem

Sylwia dziękuje Ci za radę odnośnie leku, kupię sobie na w razie co - już mi przeszło i normalnie dobrze się czuje :-)

miłego dnia dziewczyny!

Martaczi dziękuję :tak:u mnie ok, brzuchol rośnie już jest mocno widoczny :-), mały rośnie, w ogóle nie czuję, że jestem w ciąży. Gdyby nie brzuch i usg to bym nadal nie wierzyła. Połówka minęła, coraz bliżej do porodu, jeszcze nic a nic nie mam dla małego, po usg, które mam 22 kwietnia zacznę urządzać pokoik i kupować ciuszki i kosmetyki dla Sebcia :-)
Mam nadzieję, że teraźniejsze Twoje 3 podejście będzie szczęśliwe i już niedługo też będziesz mogła szykować wyprawkę dla swojego dzieciątka.

reklama
madzia ja Cię kręcę, ale to zleciało:szok: Kochana życzę udanych zakupów na pewno będzie to sama przyjemność:tak:cieszę się, że się tak dobrze czujesz!
ja też mam taką cichą nadzieję, że się wreszcie uda nie byłam zadowolona z ostatniej wizyty u dr M. , ale dziś zadzwoniła jak się czuję i czy już mam okres także się ucieszyłam, dopytałam dlaczego nie 1 dc leki po prostu zmieniła metodę i leki ja już miałam i długi i krótki protokół nie wiem jak to teraz będzie w sobotę mam wizytę to się jeszcze dopytam:-)

Do góry