JestemMama!
Fanka BB :)
@Madlene83 co tam u Ciebie ? Kiedy ten szczęśliwy transfer ? Czy coś minęłam??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokaż jaką masz blastke? oczywiście trzymam kciuki za betęLaski dzis 7dpt i chyba ja widzę ta druga krechę ledwo widoczna ale raczej nie zwariowałam.Czas pokaże krew dopiero w poniedziałek tak mam na skierowaniu i tak pójdę. Jeszcze kupie dzis testy i zobacze co na nich wyjdzie
Ogromne gratulacje [emoji3590]jest piękna!Wczoraj w końcu nadszedł najpiękniejszy dzień [emoji3526] skrótowo to przez kilka godzin rodziłam naturalnie, poród fajnie postępował, ale Małej spadało tętno na skurczach, aż w końcu spadło tragicznie i jestem po cesarce. Okazało się, że miała owinięta pępowinę na szyjce... Biedna, przy każdym wstawaniu się w kanał była przyduszana [emoji24] urodziła się z dwoma punktami... Ale potem szybko wskoczyła na 8 i jest już wszystko super z Nią [emoji3526]
U mnie jedynym możliwym znieczuleniem była narkoza, intubacja a raczej chrypo-kaszel po niej to "rewelacyjne" połączenie po cesarce
Liliana 05.10.2021 11:00 3010 gramów i 55 cm szczęścia!
No lekką widzę beta koniecznaOczywiście ledwo widać ale daje sobie rękę uciąć ze cos tam jest
jakie ledwo?! Ja widzę bez przyglądania się który dzień po ? Ja bym poleciała na betę po cichu gratulujęOczywiście ledwo widać ale daje sobie rękę uciąć ze cos tam jest
7 dpt blastki ale poczekam do 11 czyli pójdę w poniedziałek tak mam zalecenie normalnie chodziłam w 8 lub 9 dpt ale teraz jeśli w 11 bedzie ujemną każą odstawiać leki pewnie dlatego ze covid I w razie ujemnej żeby nie latać po 48 h do labojakie ledwo?! Ja widzę bez przyglądania się który dzień po ? Ja bym poleciała na betę po cichu gratuluję
ja to z tych niecierpliwych więc bym nie wytrzymała której to Twoje podejście ?7 dpt blastki ale poczekam do 11 czyli pójdę w poniedziałek tak mam zalecenie normalnie chodziłam w 8 lub 9 dpt ale teraz jeśli w 11 bedzie ujemną każą odstawiać leki pewnie dlatego ze covid I w razie ujemnej żeby nie latać po 48 h do labo