reklama
magda_lena85
Fanka BB :)
A ja po wizycie przed punkcją. Mój lekarz zadowolony ze przy moim AMH 12 jajeczek równo rośnie, ale jak wiecie ja lecę w jakość bo dużo już miałam. I teraz pytanie - czy ja coś poza tona supli i dieta powinnam / nie powinna robić przed punkcja? Czy można się coś poruszać czy lepiej nie? Ostatnio chyba przegapiłam ten moment rozkminy No i punkcję mam dzień po Urodzinach wiec liczę na piękny prezent taki na 5.1.1 także kciuki 10.10 za mnie
Orchidea33
Nie wolno na pewno skakac, biegac, zeby Ci sie jajowody nie pozwijaly. Mi mowili, ze co najwyzej jakies lekkie rozciaganie jak juz bardzo chce. Duzo odpoczywaj, nie stresuj sie i pij wodeA ja po wizycie przed punkcją. Mój lekarz zadowolony ze przy moim AMH 12 jajeczek równo rośnie, ale jak wiecie ja lecę w jakość bo dużo już miałam. I teraz pytanie - czy ja coś poza tona supli i dieta powinnam / nie powinna robić przed punkcja? Czy można się coś poruszać czy lepiej nie? Ostatnio chyba przegapiłam ten moment rozkminy No i punkcję mam dzień po Urodzinach wiec liczę na piękny prezent taki na 5.1.1 także kciuki 10.10 za mnie
A powiedz mi proszę co te badania wnoszą do diagnostyki?Tak. Wynik słabo dodatni.
laChance
Kurde a u mnie beta się utrzymuje :/Na sztucznym cyklu, blastka w 9dpt 68 beta, w 13dpt już 6.6, a 14dpt tylko 2. Tylko że ja z 7 na 8dpt dostałam plamienie i myślałam że to implatacja ale potem wyczytałam że to późno na takie objawy, poza tym w 11dpt przestały boleć mnie piersi i miałam straszny ból aż mnie zginało w pół więc poleciałam powtórzyć. Po odstawieniu leków okres dostałam po 5 dniach, a miałam wrażenie że będzie od razu bo tak mnie męczyło.
magda_lena85
No ja mam ten problem ze jestem tancerka z zawodu i wszystkie wydarzenia się planowane pół roku do przodu a tu potem wyskakuje mi punkcja albo transfer i brakuje mi już wymówek cholerkaNie wolno na pewno skakac, biegac, zeby Ci sie jajowody nie pozwijaly. Mi mowili, ze co najwyzej jakies lekkie rozciaganie jak juz bardzo chce. Duzo odpoczywaj, nie stresuj sie i pij wode
Hej, ja czekam na wynik bety ale nie mam nadzieji bo test robilam sikany rano i zadnej nawet najcienszej kreski nie bylo.
Musi sie udac! Ja w dzien urodzin transfer mialam i udal sie, teraz mam synkaA ja po wizycie przed punkcją. Mój lekarz zadowolony ze przy moim AMH 12 jajeczek równo rośnie, ale jak wiecie ja lecę w jakość bo dużo już miałam. I teraz pytanie - czy ja coś poza tona supli i dieta powinnam / nie powinna robić przed punkcja? Czy można się coś poruszać czy lepiej nie? Ostatnio chyba przegapiłam ten moment rozkminy No i punkcję mam dzień po Urodzinach wiec liczę na piękny prezent taki na 5.1.1 także kciuki 10.10 za mnie
Poczekam na interpretację lekarza, natomiast internety mówią o tym, ze zabijam plemniki a estradiol poniżej normy u męża, świadczy o kiepskiej ruchliwości. Wiec na moje oko, to mógł byc problem, ze nie dochodziło do zapłodnienia.A powiedz mi proszę co te badania wnoszą do diagnostyki?
reklama
Podziel się: