O matko przykro miCześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
reklama
Kachar
Fanka BB :)
Strasznie mi przykroCześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Bardzo Ci współczuję....Cześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Ku... dlaczego tak się dzieje! tak dzielnie walczymy, a życie i tak daje kopniaki w tyłek. Trzymaj się jakoś
laChance
((( straszne. Współczuje trzymaj się. Tulę.Cześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Strasznie mi przykro(((Cześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Przytulam
sarenkamala
Bardzo mi przykroCześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Bardzo mi przykro [emoji17]
Cześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Merlot
Cześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Tule cie mocno. Tak mi przykro ze cie to spotkalo. Trzymaj sie jakos.
Vinszka
Och nie wiem co czujesz. Bardzo mi przykro, że i Ciebie również to spotkało, aż ponownie poczułam ten ucisk w klatce piersiowej.
reklama
agulla84
jestem załamana nie wiem co mam zrobić ze sobą. Teraz czekam na krwawienie tak bardzo się boję.
Och nie wiem co czujesz. Bardzo mi przykro, że i Ciebie również to spotkało, aż ponownie poczułam ten ucisk w klatce piersiowej.
Podziel się: