22.09 – punkcja @Karolina123456 wielkie [emoji110][emoji3590][emoji8]
reklama
Hej dziewczyny!
Nie pisałam bo tyle się tutaj działo nieefajnych rzeczy...
Odebrałam wyniki badania genetycznego maleństwa, na szczęście wszystko niby ok... rozwija się póki co prawidłowo, ale po sytuacji Cappuccinko1988 jakoś nie mogę przestać myśleć o tym...
Wiadomo trzeba być dobrze nastawionym ale no ciężko jakoś.
Bardzo mocno trzymam za Was wszystkie kciuki kochane!!
Nie pisałam bo tyle się tutaj działo nieefajnych rzeczy...
Odebrałam wyniki badania genetycznego maleństwa, na szczęście wszystko niby ok... rozwija się póki co prawidłowo, ale po sytuacji Cappuccinko1988 jakoś nie mogę przestać myśleć o tym...
Wiadomo trzeba być dobrze nastawionym ale no ciężko jakoś.
Bardzo mocno trzymam za Was wszystkie kciuki kochane!!
JestemMama!
Fanka BB :)
Wiem o tym , ale pytanie czy któraś z dziewczyn korzystała z tego . Wynalazlam to na forum pasnikowym i stąd moje pytanieSkonsultuj to z lekarzem
Hej Cytrynka, ilosc transferow mamy taka sama. Mialas bety pozytywne? Wiem ile to kosztuje, ja juz bylam zrezygnowana na koniec..Hej, nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta. Ale po 2 latach i 5 nie udanych transferach, wracamy aby działać od nowa
W przyszłym tygodniu czeka nas wizyta w Invikcie, i jestem już na tabletkach antykoncepcyjnych. Tylko nie wiem co z tego będzie, bo @ jakaś dziwna w tym miesiącu
Super ze wracasz do walki!!!
Jaki macie teraz plan?? Co nowego / co zmieniacie??
Ja sie wybieram do Czech, za okolo miesiac (jak nic nie wyskoczy) zaczynamy 4 stymulacje… sciskam i z calego serca zycze zeby to byl ostatni raz!!
JestemMama!
Oj ja też zaraz eksploduje w pracy to chyba wszystkich pozabijam ledwo jak jestem 2 dzień w niej po urlopie sponsorowanym przez fundusz zdrowia to mam ochotę znów wybyć ...( Jeszcze nie wiem jak to się stało ale mam znów olbrzymie zrosty po antybiotyku ) Urlop jeszcze niby mam ale trzymam na transfer ....z jednej strony chciała bym być już po wizycie a z drugiej bardzo się jej bojeWidzę, że ktoś ma tu już stresa tak jak ja. Wyników dalej nie mam no jakas masakra, za kilka dni to eksploduje z tych nerwów
agulla84
Cześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Hankaa
Przykro mi bardzo..Cześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Biedroneczka28
Współczuję Trzymaj się jakoś... [emoji3531]Cześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Sherlook
Bardzo mi przykro [emoji26]Cześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
reklama
eij
Bardzo mi przykroCześć dziewczynki dzisiaj miałam wizytę w klinice. No i niestety ciąża martwa akcja serca się zatrzymała w 6+4 dni dzisiaj jest 8+3 Teraz mam czekać na krwawienie. Moje serce jest rozbite na milion kawałków!
Podziel się: