Orchidea33
Fanka BB :)
Podobno sa w jakims tam medium co rosly, wiec nie tak na sucho musze podjac decyzje do 9 rano..U mnie też ani razu nie pomogło... Jak dla mnie bezsensu dodatkowa kasa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno sa w jakims tam medium co rosly, wiec nie tak na sucho musze podjac decyzje do 9 rano..U mnie też ani razu nie pomogło... Jak dla mnie bezsensu dodatkowa kasa
9 dpt 3 dniowy zarodekA dziś który dpt? Blastka?
Nie poddajemy się!Patrząc po dziewczynach i po wiadomościach w necie...raczej nie ma szans...
Ja robiłam w 7dpt i była <0.1 i jak napisałam do koordynatorki to powiedziała, że często jest to za wcześnie na wiarygodny wynik ale ja już nie mam nadzieji.
Niech przyjdzie @ i zaczynamy przygodę na nowo! [emoji123]
Oby tak było ze mną!Wiesz moze latwo mi teraz mowic bo moj okruszek jest ze mna ale dokladnie tak samo pisalam w sierpniu 2020 a juz w pazdzierniku 2020 bylam w ciazy.U mnie tez za pierwszym razem sie nie udalo a myslalam skoro u mbie i meza wszystko ok to uda sie za pierwszym.No nie udalo.Ja bylam zalamana bo u nas zero mrozaczkow musialsm od nowa leciec na zastrzykach.Juz we wrzesniu na nowo zaczelam stymulacje.I udalo sie.Nie poddawaj sie bo warto walczyc
Czy mogę zapytać jaką miałaś
Tak naprawde miesiac bo w lipcu pierwszy swiezy transfer a we wrzesniu nowa stymulacjaCzy mogę zapytać jaką miałaś przerwę pomiędzy stymulacjami?
Dziewczyny co myslicie o embryo glue? Zastanawiam sie czy jutro brac. Mialam w poprzednich 2 transferach.. nie wiem czy brac czy nie [emoji848]
No i 25.09 transfer.Ja zawsze mialam pod koniec miediaca wiec w lipcu tez jakos dwudziesty ktorys byl transfer.Takze sierpien byla beta robiona-no bety nie bylo.I okres a po okresie do doktora i stymulacja.Tak naprawde miesiac bo w lipcu pierwszy swiezy transfer a we wrzesniu nowa stymulacja