Przykro mi [emoji17]
Nie udało się, jestem totalnie załamana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie udało się, jestem totalnie załamana
Chociaż przy tak niesamowitym wyniku <0,1 to chyba tylko jest przedłużanie moich torturLekarz dał mi cień ( wydaje mi się, że złudnej) nadziei. Może jest za wcześnie? Kazał powtórzyć w 14 dpt betę
A dziś który dpt? Blastka?Lekarz dał mi cień ( wydaje mi się, że złudnej) nadziei. Może jest za wcześnie? Kazał powtórzyć w 14 dpt betę
Bardzo mi przykro wiem że łatwo jest mówić, ale in vitro to loteria. Trzeba mieć naprawdę wielkie szczęście żeby się udało za pierwszym razem... Cos i tym wiem... Juz drugi rok siedzę w temacie... Zaraz zacznie się trzeci... A u mnie jak nie było ciąży ( serduszka nigdy nie usłyszałam ) tak dalej nie ma... Mam nadzieję że kiedyś w końcu się uda, mocno w to wierzę i ty też nie przestawaj wierzyć w swoje szczęście to ze będziesz mama... Nie wiem kiedy, ale na pewno będziesz... Do póki walczysz, jesteś zwycięzca przeżyj swój ból i stratę i walcz dalej bo wartoNie udało się, jestem totalnie załamana
Tak tak normalneDziewczyny mam estrofen na sztucznym cyklu i zalewa mnie śluz czy to normalne? Miałyście tak?
Hej. Mi lekarz kazał zejść w 8 tygodniu. Dawkę dzienną miałam 300 mg. 3 razy po 100 Lutinusa. Bałam się bardzo ale zaufałam. Zrobiłam sobie tydzień później badanie i okazało się że mam 34 więc przyzwoicie. Czytałam, że od 8 tyg łożysko zaczyna również produkować progesteron. Jestem teraz w 11 tyg. Nie robiłam już poziomu i czuję się dobrze. Ufam, że natura wie co robi.Dziewczyny, w którym tygodniu ciąży schodzilyscie z progesteronu? Ja jestem obecnie w 13 i mam zredukowana luteinę podjęzykowa do 2x1, plus mam 2x1 luteinę dopochwowo i od jutro mam brać prolutex 1x a nie dwa razy..
Jak zadzwonilam do luxmedu po skierowanie na progesteron (mam pakiet z pracy więc chociaz takie badania zrobię sobie za darmo..) i pani doktor, zwykły internista powiedziała że najbezpieczniej jest schodzic dopiero koło 16 tygodnia...
Bardzo mi przykro...Nie udało się, jestem totalnie załamana