Kochana ale jaki nowotwór? Wyszedł w czasie badań i starań? Jejku.Aaaa pytam bo mój mąż też miał ten zabieg i też nie ma plemników
Kariotyp prawidłowy ...no ale u nas jeszcze nowotwór więc nawet biopsja nic nie dała
reklama
sarenkamala
Fanka BB :)
Powodzenia! Trzymam kciuki za zdrowe i silne jajeczkaA ja czekam na punkcję Miłego dzionka Dziewczyny!
Orchidea33
Wyszla nam translokacja robertsonowska. Z tego powodu jest ich mniej i moga pojawiać sie chore zarodki. My zdecydowalismy sie na badanie pgta.A w jego kariotypie co wyszło jeśli mogę spytać?
sarenkamala
Hej @Mimi94@sarenkamala robiłaś test?
Nie, nie robiłam. Zrobię wieczorem jak już mąż wróci z delegacji nie będę sama się nakręcać a wiem, ze jak M wróci i zacznę „histeryzować” to sprowadzi mnie na ziemie. Jak u Ciebie? Dzisiaj test? Beta?
Orchidea33
A badanie AZF robiliście?Różyczkę i świnkę przechodził w dzieciństwie ale bez żadnych powikłań no i żadnych zabiegów nie miał nigdy żadnych operacji. Nie wiem już gdzie szukać przyczyny.
Kurcze moze jednak to powikłanie po tych chorobach
Tagitagi
Nowotwór tarczycy lekarz dawał 3 miesiące życiaKochana ale jaki nowotwór? Wyszedł w czasie badań i starań? Jejku.
Całe szczęście wyniki po 3 tygodniach zmienily nasze życie okazało się że nie złośliwy
Z ta choroba przyszlo wiele innych i taki skutek braku plemników ...do tego jeszcze choroba małych jąder i taki nasz los
Robiliśmy wszytsko ale niestety zarodki po 3 dobie umierają
I prawidłowo! A jak wygląda Wasza walka na jakim etapie jesteście?Nie tarce... jak widzę każdej z Was walkę to wiem że mi też się uda
MUSI
Mimi94
Robiłam test ale cały czas widzę cień cienia więc pewnie to fabryczną kreska. Bety na razie nie robię. Pokłóciłam się z moim M i na razie nie mam ochoty na kolejną zła wiadomość w postaci bety 0Hej @Mimi94
Nie, nie robiłam. Zrobię wieczorem jak już mąż wróci z delegacji nie będę sama się nakręcać a wiem, ze jak M wróci i zacznę „histeryzować” to sprowadzi mnie na ziemie. Jak u Ciebie? Dzisiaj test? Beta?
Tagitagi
Ja byłam w ciąży w lutym ale organizm odrzuciłI prawidłowo! A jak wygląda Wasza walka na jakim etapie jesteście?
Świat mi się załamał
Mieliśmy tylko 3 zarodki dwa podali jeden został z 3 na końcu więc słaby
Teraz obecnie zrobiłam badania genetyczne ...okazało się że mam mutacje i zakrzepice
Będziemy zaczynać od nowa ,ale trochę mi się plan pokrzyżował ...mieliśmy zacząć teraz ale no coz
Muszę skończyć jedno aby zacząć drugie
Wierzę że jak ta próba się udała to musi drugi raz się udać ...bo przecież już tyle mnie los doświadczył
A z drugiej strony pół roku zmieniło moje myślenie ...więc jestem gotowa na wszystko
reklama
A ja czekam na punkcję Miłego dzionka Dziewczyny!
Powodzenia
Podziel się: