reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana ale jaki nowotwór? Wyszedł w czasie badań i starań? Jejku.
Nowotwór tarczycy lekarz dawał 3 miesiące życia
Całe szczęście wyniki po 3 tygodniach zmienily nasze życie 🥰okazało się że nie złośliwy
Z ta choroba przyszlo wiele innych i taki skutek braku plemników ...do tego jeszcze choroba małych jąder i taki nasz los
Robiliśmy wszytsko ale niestety zarodki po 3 dobie umierają 😥

Hej @Mimi94
Nie, nie robiłam. Zrobię wieczorem jak już mąż wróci z delegacji nie będę sama się nakręcać a wiem, ze jak M wróci i zacznę „histeryzować” to sprowadzi mnie na ziemie. Jak u Ciebie? Dzisiaj test? Beta?
Robiłam test ale cały czas widzę cień cienia więc pewnie to fabryczną kreska. Bety na razie nie robię. Pokłóciłam się z moim M i na razie nie mam ochoty na kolejną zła wiadomość w postaci bety 0

I prawidłowo! ❤️ A jak wygląda Wasza walka na jakim etapie jesteście?
Ja byłam w ciąży w lutym ale organizm odrzucił 😥😭
Świat mi się załamał
Mieliśmy tylko 3 zarodki dwa podali jeden został z 3 na końcu więc słaby
Teraz obecnie zrobiłam badania genetyczne ...okazało się że mam mutacje i zakrzepice
Będziemy zaczynać od nowa ,ale trochę mi się plan pokrzyżował ...mieliśmy zacząć teraz ale no coz
Muszę skończyć jedno aby zacząć drugie
Wierzę że jak ta próba się udała to musi drugi raz się udać ...bo przecież już tyle mnie los doświadczył
A z drugiej strony pół roku zmieniło moje myślenie ...więc jestem gotowa na wszystko

reklama
Do góry