reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Takie doła też załapałam bo myślałam, że mi przeziębienie mija a tu dupa... Doszło gardło i lekki kaszel... Boję się, że to może zaszkodzić implantacji czy utrzymaniu się zarodka.
Szybka zmiana temperatur i wszyscy chorują.. sama siedzę w pracy i piję specyfiki na przeziębienie.. najgorsze gardło bo strasznie boli.. pij dużo herbatki i odpoczywaj, będzie dobrze ❤️❤️

reklama
Pije z miodem, cytryną, pomarańczą, imbirem i goździkami ale średnio co pomaga. No i mamy soczek z czarnego bzu
Szybka zmiana temperatur i wszyscy chorują.. sama siedzę w pracy i piję specyfiki na przeziębienie.. najgorsze gardło bo strasznie boli.. pij dużo herbatki i odpoczywaj, będzie dobrze [emoji3590][emoji3590]

13stego dnia?? O matko... Ja wiem, że te testy są guzik warte na tą wczesnym etapie. Ale no chciałabym już wiedzieć
Moja koleżanka tez robiła testy od 5dpt była załamana i pewna ze jej się nie udało. Wiesz kiedy wyszedł jej pozytywny? Dopiero 13 dnia, teraz jest mama rocznego chłopca [emoji846]

Takie doła też załapałam bo myślałam, że mi przeziębienie mija a tu dupa... Doszło gardło i lekki kaszel... Boję się, że to może zaszkodzić implantacji czy utrzymaniu się zarodka.
Najważniejsze żebyś nie miała gorączki... Lekkie przeziębienie może nawet pomóc w implantacji, bo przecież osłabia organizm o jego mechanizmy obronne.

reklama
Do góry