reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jogo moje szczęśliwe podejście było w Gdańskiej Invikcie - polecam bardzo, ale trzymam kciuki, aby Ci nie była potrzebna &&&&&&

Molla, Gerbera, Jogo, Roxii trzymam nadal za Was kciuki &&&&& i wierzę,że wszystko będzie dobrze!

Hola tak mi przykro,że jedno serduszko widziałaś, a nie dwa :-( .... ale ważne, aby to jedno biło jak dzwon! trzymam kciuki mocno &&&&

reklama
malinuś też mi to przeszło przez myśl, ale czy to nie za wcześnie?? sexik był 18 dni temu, czy to możliwe ze coś by było widać?? ta sytuacja była dziwna, lekarz nie chciał za wiele mówić, tylko przyglądał się w monitor i przyglądał... i powiedział że coś tam jest, nie wie co, ze dopiero mam przyjechać w III dniu cyklu, wtedy się złuszczy i zobaczymy, że to może być polipek... czy to w ogóle mogłaby być ciąża?? nie... raczej chyba nierealne... jessu dziewczyny dziwna sytuacja, poradzcie coś...

Ikasia,kochana ja miałam takie bóle od 2 dnia transferu. Tak od 2 - 4, codziennie rano budziłam się z takimi bólami, a 5 mineły. Pojawiają się do dzisiaj ale tylko kiedy np. za długo siedzę albo coś robię. A to że Cię ciągnie u dołu to eż miałam ;) dużo teraz odpoczywaj. Pamiętaj że najważniejsze są pierwsze 4-5 pierwszych dni. :*

Hola odpoczywaj dużo a plamienia sobie pójdą. Troszkę szkoda tego drugiego maluszka :-(, ale z drugiej strony trzeba się cieszyć, że jest jeden silny z serduszkiem jak dzwon.

Dziękuję Wam za kciuki i nie-kciuki, za tańce, zumby i życzenia powodzenia :-):-):-):-)
Na wizycie dostałam odpowiedź na wszystkie nurtujące mnie pytania. Dowiedziałam się również, żeby nie brać kwasu foliowego( a już zaczęłam go łykać). Zgłupiałam i sama nie wiem, czy dalej go brać.
Ale ogólnie, to jestem ukontentowana. I kolejna wizyta w czerwcu, więc dopisuję się do naszego kalendarium.

04 kwietnia Sylwia1985 - wizyta przed udanym crio
05 kwietnia Malinuś weryfikacja- wysoka beta po udanym crio!
08 kwietnia Roxii pierwsze poglądanie zdrowego maluszka
08 kwietnia Mgielka pierwsze podglądanie maluszka
11 kwietnia-lkasia wysoka beta 9dpt:)
18 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka

kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji

kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

Hola, pomodlę się za Ciebie i za Twoje Maleństwo. Mam nadzieję, że dolegliwości faktycznie pójdą sobie precz.
Kochana, głowa do góry. Będzie dobrze!!!

490.jpg

A ja mam dzisiaj tak kiepski nastrój, że tylko usiąść i płakać.
Chociaż z drugiej strony, ile można płakać?!
Jak zwykle biednemu wiatr w oczy i to w dodatku z piaskiem.

reklama
Do góry