No mi sie juz nie nalezy:/ jestem po 3 procedurachTak, ale jeśli należy Ci się refundacja to wtedy groszowe sprawy płacisz.
reklama
Ja też miałam takie leki do stymulacji, 10 szt puregon i kilka orgalutran,mialam refundacje ,bo tak ok 3700 by mnie wyszło wszystko,bo puregon ok 300 zl bez refundacjiJasne duzo:/ ale myslalam ze
To idzie w kwoty typu 5000 pln…
Ja płaciłam ok 3000zl bo 4 stymulacja nie migla byc refundowana.Jasne duzo:/ ale myslalam ze
mala_Mi 80
Fanka BB :)
To chyba zależy od leków, bo u mnie właśnie to było około 5-6 tys za leki do jednej stymulacji. Pamiętam jeden zastrzyk Elonva kosztował około 1400 zł do tego 25 szt menopur i Ovitrelle. Drogo byłoJasne duzo:/ ale myslalam ze
Ostatnia edycja:
GratulacjeGratulacje
A ty kochana jesteś z Gorzowa?i leczysz się w Poznaniu?Tak, ale jeśli należy Ci się refundacja to wtedy groszowe sprawy płacisz.
Olusja1987
TakA ty kochana jesteś z Gorzowa?i leczysz się w Poznaniu?
Uwielbiam smalecTak, to są ceny 100%. Puregonu miałam łącznie 4 opakowania a Orgalutranu 8. Dla jednych dużo dla drugich mało. Ja osobiście od ponad miesiąca jem chleb ze smalcem
U mnie były 4 stymulacje, do tego transfery 9 zarodków i przebadana cała immuno. I też powoli zaczynałam jeść chleb smarowany samym nożem
Dżoanna, a nie myślałaś o szczepieniach? Wiem, że nie każdy chce je robić a ja myślę że jednak one mi pomogły, no i plus ten accofilI to ceny bez refundacji sa? To nie takie straszne chyba…? A ile mialas transferow? Zawsze dobrej jakosci blastki? Jaka macie przyczyne nieplodnosci? Pytam bo podziwiam Ciebie… ja po 3 stymulacjach wymiekam… 8 zarodkow zero bety i ciazy i chyba watpie. Walka w glowie trwa…
reklama
Vinszka
Dajta spokój u mnie w każdej ciąży na początku wchodzi chleb ze smalcem, ale ostatnio zapłaciłam za takie małe opakowanie coś koło 8 zł... a to na zaledwie 4 kromki chlebaUwielbiam smalec
U mnie były 4 stymulacje, do tego transfery 9 zarodków i przebadana cała immuno. I też powoli zaczynałam jeść chleb smarowany samym nożem
Muszę poszukać coś innego
Jeszcze czekam na fazę grochówki wtedy będę już pewna że chłop siedzi
Podziel się: