reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny :) taki temacik. Nie szczepiłam się i w klinice opiekunka zasugerowała żebym szybko się zaszczepiła tą jednodawkową Johnsonem. Stymulację mam zacząć 13.08 ale od 2.08 mam brać gonapeptyl.
Podpowiedzcie czy się szczepić i jeśli tak to czy mogę jak będę brać ten gonapeptyl bo termin jest około 5-6.08 dopiero hmm

reklama
Ja jestem po u mnie to trwało bardzo krótko bo jeden cały dzień od 10 do nocy leciała krew ciemna a później na drugi dzień już brązowe resztki i na 3 dzień już nie było nic, ale dzisiaj widziałam dwie smugi śluzu bardzo malutko podbarwione właśnie brązową krwią 😟 a to już jakieś 2 tygodnie albo więcej po krwiaku... A śluz taki żółty to mam ciągle i jest go mega dużo
Od dziś u mnie tego śluzu też jest sporo.

Oj wiele dziewczyn miało... Najdłużej chyba @Aduś16 się z nim męczyła😔
Oj tak.. U mnie to trwało dłuuuugo
@AgiG pierwszy raz miałam jednorazowe plamienie krwią w 6tc, odstawilam acard I przeszło.. Ten sam krwiak który widocznie nie zniknął pękł mi w 14tc po założeniu szwu i miałam silny krwotok 2 dni, potem ponad miesiąc plamienie raz większe raz mniejsze raz wcale.. na usg krwiak był widoczny do 22tc potem ślad bo nim zaginął

@motylek24 jak na wczasach? Oddałaś już dzieciaki do okna życia?😜
@fredka84 hahaha jak dobrze znasz klimaty. Kuwa jestem umęczona tym kurortem w ch......ja nie wiem jak ludzie tutaj wytrzymują. Nad naszym morzem nie byłam chyba z 5 lat. Zanim przejdziemy na plażę musimy przedrzeć się przez cały ten odpust, potem oczywiście już za późno aby gdzieś stacjonować w pobliżu wody, kuwa wszędzie parawany. Jedno co dobre nie gotuję 😎 wzięliśmy dwa oddzielne pokoje😂 jedno dyżuruje a drugie może wina w samotności się napić.

Ps narkotyki mam ze sobą, pocztę namierzyłam, może jutro uda się wyrwać z kieratu, myślę że tak czy siak jeszcze zdążysz zażyć.
Jak tam samopoczucie?

Dziewczyny :) taki temacik. Nie szczepiłam się i w klinice opiekunka zasugerowała żebym szybko się zaszczepiła tą jednodawkową Johnsonem. Stymulację mam zacząć 13.08 ale od 2.08 mam brać gonapeptyl.
Podpowiedzcie czy się szczepić i jeśli tak to czy mogę jak będę brać ten gonapeptyl bo termin jest około 5-6.08 dopiero hmm
Ja się szczepiłam Johnsonem i miałam mega gorączkę przez parę godzin. Tak porządnie mnie sponiewierało.
Ja akurat trochę bym się bała łączyć szczepionkę z lekami do stymulacji ale to ja. Może dziewczyny doradzą inaczej.
A nie możesz sobie gdzieś znaleźć na np jutro?? Może warto poszukać gdzieś w pobliskim mieście ale żeby było przed rozpoczęciem stymulacji

@fredka84 hahaha jak dobrze znasz klimaty. Kuwa jestem umęczona tym kurortem w ch......ja nie wiem jak ludzie tutaj wytrzymują. Nad naszym morzem nie byłam chyba z 5 lat. Zanim przejdziemy na plażę musimy przedrzeć się przez cały ten odpust, potem oczywiście już za późno aby gdzieś stacjonować w pobliżu wody, kuwa wszędzie parawany. Jedno co dobre nie gotuję 😎 wzięliśmy dwa oddzielne pokoje😂 jedno dyżuruje a drugie może wina w samotności się napić.

Ps narkotyki mam ze sobą, pocztę namierzyłam, może jutro uda się wyrwać z kieratu, myślę że tak czy siak jeszcze zdążysz zażyć.
Jak tam samopoczucie?
Kuwa, jak ja lubię te twoje opisy 😂
Woda chociaż ciepła?
Tylko nie mów, że w Mielnie jesteś 😜. O tym panu słyszałaś?😂

Załączniki

• Screenshot_20210723-213204_Messenger.jpg
    Screenshot_20210723-213204_Messenger.jpg
    275,7 KB · Wyświetleń: 127
Ja się szczepiłam Johnsonem i miałam mega gorączkę przez parę godzin. Tak porządnie mnie sponiewierało.
Ja akurat trochę bym się bała łączyć szczepionkę z lekami do stymulacji ale to ja. Może dziewczyny doradzą inaczej.
A nie możesz sobie gdzieś znaleźć na np jutro?? Może warto poszukać gdzieś w pobliskim mieście ale żeby było przed rozpoczęciem stymulacji
Właśnie mam teraz 4 dni pracy od jutra, dwie dniówki i 2 nocki. Ale postaram się coś wykombinować 🙈 masakracja z tym 🤦‍♀️ Bo od 2.08 mam ten gonapeptyl rozpisany ale jako 1 dzień stymulacji podał mi 13.08. Myslalam ze ten gonapeptyl może się nie wlicza jako lek do stymulacji czy coś hmm

reklama
Do góry