Pytałam o te leki bo czasem one powodują krwawienia, albo plamienia.Na ten moment jeszcze nic mi nie zalecili, bo się zastanawiają. Ja nie wiem czy jestem tam pierwszym takim przypadkiem czy co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytałam o te leki bo czasem one powodują krwawienia, albo plamienia.Na ten moment jeszcze nic mi nie zalecili, bo się zastanawiają. Ja nie wiem czy jestem tam pierwszym takim przypadkiem czy co
Adus,nudno sie juz robi ,ale sprobuje jeszcze razz blizniakam tez to usg pokazywalo pomiedzy 500-600 gr wiecej,i wyszlo jednak na to co mierzyl moj gin.Wiec zakladam,ze tym razem bedzie tak samo,bo poiedzy tym co on ostatnio mierzy a dzisiaj nie moze byc kg roznicy.To jedno 33 tc maj juz skonczony i leci 34,app ciazowy pokazuje mi wage malucha 2,18-2,35,na pewno jest troche wiecej ale bez dramatu.Pani doktor,tez stwierdzila ,ze rodze duze dzieci i maly tez bedzie duzyjesli chodzi o cukrzyce,jestem pod opieka diabetologa i mamy wszystko pod kontrola.No 2kg dzieci jak się rodzą o terminie to z powodu hipotrofii, ale 3kg w 33tc to naprawdę dużo wiec zapytałam czy masz może cukrzycę ciążowa. Jak nie to widocznie w genach ma że jest większe
Chyba nie potrzebnie irytuje Cie moje pytanie, przerabiałam ostatnio wagi w podobnych tygodniach a różni nas kilka dni wiec jestem w temacie Najważniejsze ze lekarzy nic martwi. Wrzucam Ci wagi w centylach w skończonych tygodniach (nie rozpoczetych)Adus,nudno sie juz robi ,ale sprobuje jeszcze razz blizniakam tez to usg pokazywalo pomiedzy 500-600 gr wiecej,i wyszlo jednak na to co mierzyl moj gin.Wiec zakladam,ze tym razem bedzie tak samo,bo poiedzy tym co on ostatnio mierzy a dzisiaj nie moze byc kg roznicy.To jedno 33 tc maj juz skonczony i leci 34,app ciazowy pokazuje mi wage malucha 2,18-2,35,na pewno jest troche wiecej ale bez dramatu.Pani doktor,tez stwierdzila ,ze rodze duze dzieci i maly tez bedzie duzyjesli chodzi o cukrzyce,jestem pod opieka diabetologa i mamy wszystko pod kontrola.
Niech nam sie rodzą wszystkim zdrowe dzieci,to jest chyba najwazniejsze.
Rok czasu to niedużo. A mąż ma bardzo obniżone parametry nasienia? Może wystarczyłaby inseminacja?Jestem kolejny miesiąc na stymulacji i jak się nie uda to czekamy na in vitro
Mój ginekolog nic nie wspomina o inseminacji. Uważa że jest mała szansa żeby się udało. Proponuje in vitro . Hmm...szczerze mówiąc nie znam się aby stwierdzić jak bardzo źle jest z nasieniem. Daje nam jeszcze kilka miesięcy i jeśli się nie uda to zimą zaczynamy... przygotowuje się psychicznie na to co mnie czeka. Mój mąż obecnie bierze suplementy diety poprawę nasienia i wprowadzamy trochę lepsza dietę. Mam nadzieję że pomożeRok czasu to niedużo. A mąż ma bardzo obniżone parametry nasienia? Może wystarczyłaby inseminacja?
No pewnie, że Tobie też przyniesie szczęście . I spokojnie, bo zanim podejdziesz do transferu, to będziesz porządnie przebadana, a to tylko same plusy .@fredka84 pamiętasz jak pokazałaś nam swoją "konieczynkę" otóż to było to zaraz po twoim transferze ... Pamiętam dokładnie że pisałam Ci że twoja czterolistna konieczynka przyniesie Ci szczęście i ten transfer będzie udany ... Tak też się stało i z zazdrości wychodowałam taka sama i właśnie się zastanawiam czy mi moją też przyniesie takie szczęście ? Ja na transfer muszę jeszcze trochę poczekać .... Ale mam ogromną nadzieję że dla mnie tez okaże się tak szczęśliwa
P.s żeby nie było dochodząc do sedna sprawy chwale sie po prostu jak w przeciągu dwóch tygodni mi pięknie urosła
Ja zaczęłam dwa miejsce temu. A jaki początek masz na myśli? Badania, protokół, stymulację?Czy któraś z was dopiero zaczęła z in vitro. Możecie mi powiedzieć jak to wszystko na początku wygląda. Boje się.