U mnie już po wszystkim.. [emoji25] Udało się bez zabiegu, czekam na wypis i idę do domu..
Bardzo mi przykro
Dużo siły życzę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie już po wszystkim.. [emoji25] Udało się bez zabiegu, czekam na wypis i idę do domu..
Trzymaj się... Nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz.. [emoji25]Ale mam nadzieję, że dojdziesz do siebie i znów zawalczysz o maleństwo [emoji3531]U mnie już po wszystkim.. [emoji25] Udało się bez zabiegu, czekam na wypis i idę do domu..
Na razie dostałam Gonal 125, na 4 dni.Skoro zużyłaś nawet tampony to musiał być okres.
Jakie masz leki do stymulacji, jakie dawki i amh?
Jak masz pęcherzyki w strzykawce to spróbuj trzymając ją pionowo lekko opukać. Czasami pomaga.
Nie stresuj się przede wszystkim.Na razie dostałam Gonal 125, na 4 dni.
5dc to wizyta i kolejne lekarstwa ale jeszcze nie wiem jakie. AMH mam różne, ostatnio było i 6 ale i 4.5.
Boje się, ze przez ten niewiadomo jaki okres spierdziele stymulację, ze wzięłam ten gonal za wcześnie albo za późno. U mnie w ogóle jest dziwnie bo potrafię przyjść praktycznie tuż po okresie na usg i już widać przecherzyk, wiec raczej za wcześnie nie wzięłam.
Ale i przed okresem miałam 5-6 dni brązowych plamien. Mam tak od pierwszej stymulacji czyli dobre pół roku. Po histeroskopii myślałam, ze to było od polipów. Teraz polipów nie ma, za to znów były plamienia.
Prawdopodobnie nie zmieszczę się w lipcu, czekam na @ i pewnie za tydzień gdzieś dostanę.@Vinszka
Ojej to bardzo szybko dostałaś, ale za to szybciej zabierzesz kropka do domku
Tak
A Ty kiedy masz transfer ?
Nie będziesz sama, ja też w sierpniu transferPrawdopodobnie nie zmieszczę się w lipcu, czekam na @ i pewnie za tydzień gdzieś dostanę.
Chyba będę tutaj ciut samotna z transferem
Ehhhh trzymaj się bardzo bardzo mocno .U mnie już po wszystkim.. [emoji25] Udało się bez zabiegu, czekam na wypis i idę do domu..
nie przejmuj sie, mi sie wydaje ze faceci maja inne podejscie, oni chca normalnie zyc a nam ciezko, szczegolnie jak wiemy ze czas ucieka. napewno sie pogodzicieDzięki, jakoś przestało mi zależeć. Z mężem tez się pokłóciłam bo zawsze mnie wspierał i sam zastrzyki robił, a teraz wszystko na mojej głowie.