reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Skoro zużyłaś nawet tampony to musiał być okres.
Jakie masz leki do stymulacji, jakie dawki i amh?
Jak masz pęcherzyki w strzykawce to spróbuj trzymając ją pionowo lekko opukać. Czasami pomaga.
Na razie dostałam Gonal 125, na 4 dni.
5dc to wizyta i kolejne lekarstwa ale jeszcze nie wiem jakie. AMH mam różne, ostatnio było i 6 ale i 4.5.

Boje się, ze przez ten niewiadomo jaki okres spierdziele stymulację, ze wzięłam ten gonal za wcześnie albo za późno. U mnie w ogóle jest dziwnie bo potrafię przyjść praktycznie tuż po okresie na usg i już widać przecherzyk, wiec raczej za wcześnie nie wzięłam.
Ale i przed okresem miałam 5-6 dni brązowych plamien. Mam tak od pierwszej stymulacji czyli dobre pół roku. Po histeroskopii myślałam, ze to było od polipów. Teraz polipów nie ma, za to znów były plamienia.

Ostatnia edycja:
Na razie dostałam Gonal 125, na 4 dni.
5dc to wizyta i kolejne lekarstwa ale jeszcze nie wiem jakie. AMH mam różne, ostatnio było i 6 ale i 4.5.

Boje się, ze przez ten niewiadomo jaki okres spierdziele stymulację, ze wzięłam ten gonal za wcześnie albo za późno. U mnie w ogóle jest dziwnie bo potrafię przyjść praktycznie tuż po okresie na usg i już widać przecherzyk, wiec raczej za wcześnie nie wzięłam.
Ale i przed okresem miałam 5-6 dni brązowych plamien. Mam tak od pierwszej stymulacji czyli dobre pół roku. Po histeroskopii myślałam, ze to było od polipów. Teraz polipów nie ma, za to znów były plamienia.
Nie stresuj się przede wszystkim.
Skoro miałaś krwawienie to wszystko jest ok. U mnie w klinice zaczynają stymulację między 1-3 dniem, w innych w 5dc, a czasami nawet w 2giej połowie cyklu. Także na pewno nic nie popsulaś.
Ja też mam plamienia na kilka dni przed @, po 3 stymulacjach cykle wydłużyły mi się z 26 do 35 dni. Takie dawki hormonów które przyjmujemy nie mogą być obojętne.
Trzymam mocno kciuki za twoją stymulację i piękne jajca ✊✊✊

reklama
Do góry