reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie, bo ponoć nie ma to większego sensu. Co innego jak odda nasienie do depozytu i później w dniu punkcji

My tak robiliśmy
Lekarka mi podała jakaś angielska nazwę tego sposobu, ale nie zapamiętałam.
Moja stara klinika mówiła, że to nie ma sensu, bo podczas pierwszego wytrysku wystrzelają wszystkie plemniki i potrzeba czasu na nową produkcje, następny wytrysk w tak krótkim czasie to tylko woda.
A my zaszliśmy w ciążę 2 razy naturalnie uprawiając seks w dzień owulacji 3-5 razy [emoji23][emoji85]
Ja uważam, że cos w tym jest. I chyba spróbujemy tego sposobu. Myślę, że to bardzo indywidualna sprawa. Jeden wystrzeli wszystkie, a drugi zachowa kilka na następny raz [emoji3]
Do depozytu nasienie już oddane [emoji846]

Lekarka mi podała jakaś angielska nazwę tego sposobu, ale nie zapamiętałam.
Moja stara klinika mówiła, że to nie ma sensu, bo podczas pierwszego wytrysku wystrzelają wszystkie plemniki i potrzeba czasu na nową produkcje, następny wytrysk w tak krótkim czasie to tylko woda.
A my zaszliśmy w ciążę 2 razy naturalnie uprawiając seks w dzień owulacji 3-5 razy [emoji23][emoji85]
Ja uważam, że cos w tym jest. I chyba spróbujemy tego sposobu. Myślę, że to bardzo indywidualna sprawa. Jeden wystrzeli wszystkie, a drugi zachowa kilka na następny raz [emoji3]
Do depozytu nasienie już oddane [emoji846]
Wychodzę z założenia, że trzeba chwytać się wszystkich opcji jakie są, pamiętam tylko, że przy iui pytałam czy może właśnie tak da się powiększyć liczebność i usłyszałam chyba to samo co Ty 😉

2x ciąża naturalna 🙊 wow!!!

Załączniki

• Screenshot_20210708-082652_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210708-082652_Samsung Internet.jpg
    103,7 KB · Wyświetleń: 135
No I niestety po mojej ciąży. Beta spadła o połowę. Także pewnie ciąża biochemiczna była. :-( :( Jak nie wierzę w błąd lab więc znowu lipa.
Kochana tak bardzo mi przykro 😔😔😔 straszne to jest ze musimy tyle znieść😔 przytulam mocno ❤️ przechodziłam to i wiem co czujesz.... Nie ma słów które ukoją twoj ból 😔 ale mam nadzieję że się nie poddasz i będziesz walczyć dalej... A ta walka zostanie Ci wynagrodzona z nawiązką ❤️❤️✊😍😍😍

Kochana tak bardzo mi przykro 😔😔😔 straszne to jest ze musimy tyle znieść😔 przytulam mocno ❤️ przechodziłam to i wiem co czujesz.... Nie ma słów które ukoją twoj ból 😔 ale mam nadzieję że się nie poddasz i będziesz walczyć dalej... A ta walka zostanie Ci wynagrodzona z nawiązką ❤️❤️✊😍😍😍
Zostały nam 2 ostatnie zarodki w tym jeden średni. Nie mamy już kasy i siły na walkę. Ja już psychicznie tego nie ogarniam.

Babeczki czy po wynikach widać coś dziwnego? Takie zestawienie mam:

Załączniki

• Screenshot_20210708-084443_Office.jpg
    Screenshot_20210708-084443_Office.jpg
    170,2 KB · Wyświetleń: 128
reklama
Do góry