@Riddikulus bety w kosmos [emoji8]
reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
Lekarka mi podała jakaś angielska nazwę tego sposobu, ale nie zapamiętałam.Nie, bo ponoć nie ma to większego sensu. Co innego jak odda nasienie do depozytu i później w dniu punkcji
My tak robiliśmy
Moja stara klinika mówiła, że to nie ma sensu, bo podczas pierwszego wytrysku wystrzelają wszystkie plemniki i potrzeba czasu na nową produkcje, następny wytrysk w tak krótkim czasie to tylko woda.
A my zaszliśmy w ciążę 2 razy naturalnie uprawiając seks w dzień owulacji 3-5 razy [emoji23][emoji85]
Ja uważam, że cos w tym jest. I chyba spróbujemy tego sposobu. Myślę, że to bardzo indywidualna sprawa. Jeden wystrzeli wszystkie, a drugi zachowa kilka na następny raz [emoji3]
Do depozytu nasienie już oddane [emoji846]
Vinszka
Wychodzę z założenia, że trzeba chwytać się wszystkich opcji jakie są, pamiętam tylko, że przy iui pytałam czy może właśnie tak da się powiększyć liczebność i usłyszałam chyba to samo co TyLekarka mi podała jakaś angielska nazwę tego sposobu, ale nie zapamiętałam.
Moja stara klinika mówiła, że to nie ma sensu, bo podczas pierwszego wytrysku wystrzelają wszystkie plemniki i potrzeba czasu na nową produkcje, następny wytrysk w tak krótkim czasie to tylko woda.
A my zaszliśmy w ciążę 2 razy naturalnie uprawiając seks w dzień owulacji 3-5 razy [emoji23][emoji85]
Ja uważam, że cos w tym jest. I chyba spróbujemy tego sposobu. Myślę, że to bardzo indywidualna sprawa. Jeden wystrzeli wszystkie, a drugi zachowa kilka na następny raz [emoji3]
Do depozytu nasienie już oddane [emoji846]
2x ciąża naturalna wow!!!
Riddikulus
No I niestety po mojej ciąży. Beta spadła o połowę. Także pewnie ciąża biochemiczna była. Jak nie wierzę w błąd lab więc znowu lipa.@Riddikulus bety w kosmos [emoji8]
Załączniki
JestemMama!
JestemMama!
Kochana tak bardzo mi przykro straszne to jest ze musimy tyle znieść przytulam mocno przechodziłam to i wiem co czujesz.... Nie ma słów które ukoją twoj ból ale mam nadzieję że się nie poddasz i będziesz walczyć dalej... A ta walka zostanie Ci wynagrodzona z nawiązkąNo I niestety po mojej ciąży. Beta spadła o połowę. Także pewnie ciąża biochemiczna była. Jak nie wierzę w błąd lab więc znowu lipa.
Riddikulus
Zostały nam 2 ostatnie zarodki w tym jeden średni. Nie mamy już kasy i siły na walkę. Ja już psychicznie tego nie ogarniam.Kochana tak bardzo mi przykro straszne to jest ze musimy tyle znieść przytulam mocno przechodziłam to i wiem co czujesz.... Nie ma słów które ukoją twoj ból ale mam nadzieję że się nie poddasz i będziesz walczyć dalej... A ta walka zostanie Ci wynagrodzona z nawiązką
Babeczki czy po wynikach widać coś dziwnego? Takie zestawienie mam:
Załączniki
Kurczę, trzymasz się jakoś?. Przykro miNo I niestety po mojej ciąży. Beta spadła o połowę. Także pewnie ciąża biochemiczna była. Jak nie wierzę w błąd lab więc znowu lipa.
A jakie były wcześniej wartości?
Ok, widzę już
Ostatnia edycja:
reklama
Vinszka
No I niestety po mojej ciąży. Beta spadła o połowę. Także pewnie ciąża biochemiczna była. Jak nie wierzę w błąd lab więc znowu lipa.
Oooo nieeee
Przyrosty były obiecujące. Bardzo mi przykro. Jak się czujesz?
Podziel się: