Kachar
Fanka BB :)
Mam taką nadziję heheOhhh
Będzie brzusio rósł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam taką nadziję heheOhhh
Będzie brzusio rósł
Głowa do góry ja miałam 2 komórki, dwie zapłodnione, jedna w brzuchu rośnie druga zamrożona , będzie dobrze myśl pozytywnieMiałam 4 komórki, 2 dojrzałe, obie zapłodnione. Mało
Też tak mam z tym pobolewaniemTo ja bez ru,chania, rzygania i spania . Tylko sranie ogniem zostaje
Ja często czuję brzuch . Takie dziwne bóle jakby na okres, potem trochę jajniki.
A kiedy masz USG? Zastanawiam się czy to dobre czy złe objawyTeż tak mam z tym pobolewaniem
No wiem... Ale miałam taką ochotę zupełnie nie pomyślałam, mam nadzieję, że to się nic nie stanie bo bym sobie nie wybaczyła...No lepiej unikac. Takie ze sklepu czy sorbety tak, ale jak mozesz to lepiej sobie ofpusc.
Dokładnie! Ja miałam 3, wszystkie zapłodnione 1 nie chcial ze mną zostac, drugi rośnie w brzuchu i jeszcze jeden na rodzenstwo zamrożony czasem mniej znaczy więcej może nadrobią jakościąGłowa do góry ja miałam 2 komórki, dwie zapłodnione, jedna w brzuchu rośnie druga zamrożona , będzie dobrze myśl pozytywnie
To było wczoraj ale bardzo się boję kurw... Zawsze cośA widzisz
@Szyszka99 przykro mi, musisz wyrzygac tego loda
Dobre dobre mnie w pierwszej ciąży też brzuch bolał jak na okres, to normalneA kiedy masz USG? Zastanawiam się czy to dobre czy złe objawy
Ja też czuje, w nocy to mnie nawet w pępku ciągnęło aż się obudziłam...To ja bez ru,chania, rzygania i spania . Tylko sranie ogniem zostaje
Ja często czuję brzuch . Takie dziwne bóle jakby na okres, potem trochę jajniki.
Nie no, nie zadreczaj sie.No wiem... Ale miałam taką ochotę zupełnie nie pomyślałam, mam nadzieję, że to się nic nie stanie bo bym sobie nie wybaczyła...