Nie mam pena, ale na Twoim miejscu skontaktował abym się ponownie z apteką.!!!! Skoro hurtownia wydała niekompletny lek za który zapłaciłaś, to apteka powinna poinformować o tym hurtownie!! Ja bym nie odpuściła, w życiu!! zadzwoniłabym do apteki, wręcz z rządaniami, że w trybie pilnym oczekuje na brakującą część leku, gdyż w tym momencie jest on bezużyteczny!Kochane potrzebuję Waszej pomocy,
od lipca zaczynam stymulację, wczoraj wykupiłam Puregon, niestety nie otrzymałam PENA. Kontaktowałam się z apteką, oni umywają ręce, bo lek był specjalnie zamawiany z hurtowni, a hurtownia nie dołączyła pena. Aptekarka zasugerowała, by zadzwonić do kliniki, w której wystawiono receptę, bo oni ponoć dostają od przedstawicieli firmy Merc peny. Niestety InviMed też nie jest w stanie mi pomóc... Czy może którejś z Was zalega nie potrzebny pen do Puregonu?
reklama
Justi92
Fanka BB :)
A jak się czujesz?Tak miałam transfer we wtorek i lekarz kazal mi zbadać progesteron bo podczas transferu był 6 ale teraz podskoczyl do 47.80 i dopiero mam to powtórzyć z beta
Justi92
Ja mialam proga badanego przy punkcji 0,6 i później już nie. Pytałam i Przybycień stwierdził że określenie poziomu proga jest ciężki i żebym zbadała go przy becie dopiero w wtorek. Obstawił mnie sporo lekami wlasnie liczyłam w sumie dziennie biorę 1255 mg proga jak dodać stężenie wszystkich leków
No co za gówniana apteka. A jakby ci sprzedali pudełko i nie było leku to też nie ich wina.Kochane potrzebuję Waszej pomocy,
od lipca zaczynam stymulację, wczoraj wykupiłam Puregon, niestety nie otrzymałam PENA. Kontaktowałam się z apteką, oni umywają ręce, bo lek był specjalnie zamawiany z hurtowni, a hurtownia nie dołączyła pena. Aptekarka zasugerowała, by zadzwonić do kliniki, w której wystawiono receptę, bo oni ponoć dostają od przedstawicieli firmy Merc peny. Niestety InviMed też nie jest w stanie mi pomóc... Czy może którejś z Was zalega nie potrzebny pen do Puregonu?
To oni odpowiadają za sprzedany przez siebie produkt !! Bo przechodzi przez ich ręce.
Niestety nie pomogę;(. A nie można w aptece kupić np, od czegoś innego ?
frustratio
Kochane potrzebuję Waszej pomocy,
Nie obiecuje, że mam, ale sprawdzę po pracy czy mam w domu i mogę Ci go wysłać. Dam znać po 15
Olusja1987
Ok, wracam z odsieczą do aptekiNie mam pena, ale na Twoim miejscu skontaktował abym się ponownie z apteką.!!!! Skoro hurtownia wydała niekompletny lek za który zapłaciłaś, to apteka powinna poinformować o tym hurtownie!! Ja bym nie odpuściła, w życiu!! zadzwoniłabym do apteki, wręcz z rządaniami, że w trybie pilnym oczekuje na brakującą część leku, gdyż w tym momencie jest on bezużyteczny!
Olusja1987
Ok, będę czekała na wiadomośćNie obiecuje, że mam, ale sprawdzę po pracy czy mam w domu i mogę Ci go wysłać. Dam znać po 15
Justi92
Ja pierdziu co za ludzie... Na Twoim miejscu rozniosła bym ta apteke.. Zadzwoń i powiedz ze jeśli zamawiałaś i kupowałaś lek U NICH to za sprzedanie i wydanie wadliwego produktu odpowiadają Oni a nie hurtownia i jeżeli nie rozwiążą niezwłocznie tego problemu to zgłaszasz sprawę do rzecznika praw konsumentów oraz do naczellnej izpy aptekarskiej.Kochane potrzebuję Waszej pomocy,
Vinszka
Idź i walcz o swoje prawa. Zapłaciłaś za produkt, który jest nie do użytku. Jaja siebie tam chyba robią. Teraz każdy najchętniej nie brałby odpowiedzialności ale wyciągać pieniądze to jak najbardziej.Ok, wracam z odsieczą do apteki [emoji35]
Ja takiego pena nie miałam, niestety nie pomogę.
reklama
Podziel się: