mala_Mi 80
Fanka BB :)
Fredka!!! Nie poznaje koleżankiJęzyczkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fredka!!! Nie poznaje koleżankiJęzyczkiem
Fredi, wiem że to trochę musztarda po obiedzie, ale przypomniałam sobie, że na ilość jajek dobrze jest brać UBICHINOL. Ja sama w drugim dniu stymulacji zaczęłam, wychodowałam 6 to nie wiele ale ja już staruszka i moja lekarka mimo wszystko była zadowolona bo pesel i niskie AMH.Moje wszystkie stymulacje trwały 9 dni, 11-byla punkcja.
A dziś mam 10 dzień stymulacji. Kurde, byłam w takim szoku z tymi 3 pęcherzykami i nie pamiętam ile było tych mniejszych.
Wyrazaj się przy dzieciokuQrwa Fredka [emoji1751][emoji23]
Fredka długo trwa Twoja droga w Bocianie bo ja tu nowa . Też Zs ale vitro [emoji6]W Bocianie w Szczecinie
jakiej firmy to bylo? 100mg ?Fredi, wiem że to trochę musztarda po obiedzie, ale przypomniałam sobie, że na ilość jajek dobrze jest brać UBICHINOL. Ja sama w drugim dniu stymulacji zaczęłam, wychodowałam 6 to nie wiele ale ja już staruszka i moja lekarka mimo wszystko była zadowolona bo pesel i niskie AMH.
jaki mialas protokół? Krótki?Fredi, wiem że to trochę musztarda po obiedzie, ale przypomniałam sobie, że na ilość jajek dobrze jest brać UBICHINOL. Ja sama w drugim dniu stymulacji zaczęłam, wychodowałam 6 to nie wiele ale ja już staruszka i moja lekarka mimo wszystko była zadowolona bo pesel i niskie AMH.
miałam krótkijaki mialas protokół? Krótki?
Mi jeszcze dziewczyny podpowiedzialy Lkarnityne ze dobrze wplywa na komorkiAlbo Aliness, koenzym Q10 ubichinol
To nie trzeba brać kilka miesięcy przed, tak? Jak coś to mogę to zacząć teraz brać? Znaczy jak jutro będzie lipamiałam krótki
stosowałam 100 mg Now Foods, ale teraz wybrałabym 200mg. ważne żeby brać od początku stymulacji