Mi też zakładali po znieczuleniu. Nawet nie wiem kiedyCewnikowanie niech zrobią po znieczuleniu. Kategorycznie odmówiłam cewnikowania na żywca. Jednak dało się wkładać cewnik po znieczuleniu, w sumie to nawet nie wiem kiedy to zrobili.
reklama
To ja bym wzięła tylko rano;-) chociaż niech dziewczyny się wypowiedzą po transferze możesz wziąć oba i będzie gites.Ja zrozumiałam, że będa mi picze w środku czyścić czujesz to...tylko ja jestem zdolna do takich odkryć
Przełożyli mi na 15 godzine i inny lekarz. O 12 mi przypada estrofem a potem o 16 luteina więc chyba git
A skąd masz wiedzieć jak transfer wyglada jak nigdy nie miałaś, kreatywność naszą mocną stroną :-)
nieagatka
Fanka BB :)
Jasne, ze mozna. Ja nawet nie musialam o to prosic. Dla nich to bez roznicy i nie rozumiem jaki rzeznik chce kobiete tuz przed porodem meczyc zakladaniem na zywca [emoji2358][emoji2358][emoji2358]Cewnikowanie niech zrobią po znieczuleniu. Kategorycznie odmówiłam cewnikowania na żywca. Jednak dało się wkładać cewnik po znieczuleniu, w sumie to nawet nie wiem kiedy to zrobili.
JęzyczkiemOkeeeej, a jak wygląda to czyszczenie?
G
gość2502
Gość
Yebłam hahahahaJęzyczkiem
No nie mogłam się powstrzymać, jak mi się tak podłozyłaśYebłam hahahaha
U mnie to wyglądało, a raczej bardziej to czułam niż widziałam, że jakims płynem pod ciśnieniem czyścili tam w środku
Orchidea33
Mi tez mówili ze leki normalnie i ze lekarz jak cos sobie poradzi . Nie wiem czy u mnie czyscili ale ja wzięłam lek rano o 7 a na transfer szlam na 10.Okeeeej, a jak wygląda to czyszczenie?
motylek24
Nie wiem dokładnie bo nie widziałam czymś tam wygrzebywał te leki. Nic bolesnego.Okeeeej, a jak wygląda to czyszczenie?
Paluszkiem a potem języczkiem . Już to wytłumaczylam koleżanceNie wiem dokładnie bo nie widziałam czymś tam wygrzebywał te leki. Nic bolesnego.
reklama
Orchidea33
Powiem Wam, ze jakby lekarze czytali nasze forum to mieliby niezly ubawNie wiem dokładnie bo nie widziałam czymś tam wygrzebywał te leki. Nic bolesnego.
Podziel się: