reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No i ja juz po. Urodzilam o 19.00. Corcia wazyla 2700g i 48 cm. Jest sliczna, malenka i daje rade. Sama oddycha itp.zaskoczyla nas wszystkich niesamowicie, ale trudno mi sie nie usmiechac jak na nia patrze, wiec ciesze sie niesamowicie,.ze juz jest z nami
:classic_love:
Porod byl bardzo szybki i czuje sie swietnie. To 36 tc wiec nie jest zle, a rano po prostu odeszly mi wody i tak to sie potoczylo.Jutro wrzuce jakas fotke bo ta jest zrobiona 2 min po porodzie i moja krolewnanie prezentuje siena niej tak slicznie jak naprawde wyglada.Zobacz załącznik 1277547
gratulacje!!!❤❤❤ duzo zdrówka dla Was!😀😀

reklama
No i ja juz po. Urodzilam o 19.00. Corcia wazyla 2700g i 48 cm. Jest sliczna, malenka i daje rade. Sama oddycha itp.zaskoczyla nas wszystkich niesamowicie, ale trudno mi sie nie usmiechac jak na nia patrze, wiec ciesze sie niesamowicie,.ze juz jest z nami
:classic_love:
Porod byl bardzo szybki i czuje sie swietnie. To 36 tc wiec nie jest zle, a rano po prostu odeszly mi wody i tak to sie potoczylo.Jutro wrzuce jakas fotke bo ta jest zrobiona 2 min po porodzie i moja krolewnanie prezentuje siena niej tak slicznie jak naprawde wyglada.Zobacz załącznik 1277547
Gratulacje dla rodziców ♥️

Gratuluje.Malutka jest cudna🤩Matko powinnam urodzic duzo przed Toba a jeszcze sie turlam😉Tez juz bym chciala byc po
No niestety, ja bym chetnie tydzien pozniej urodzila. Moja corcia co prawda daje sobie rade, ale i tak jest wczesniakiem i sie martwie o nią. Noc spedzila na obserwacji na oddziale wczesniakow, co bardzo przezylam. Obiecali jednak, ze dzis dostane ja do sali. Bardzo na to licze i mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje.
A Ty urodzisz zanim sie obejrzysz 💕

A moja coreczka ma na imie Helenka
Julia 31 maja, 56 cm, 3330 gram. Nasz cud z 5 zarodka 🥰10 punktów
Gratuluje serdecznie, urodzilysmy tego samego dnia 💕💕💕

reklama
Do góry