reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ja niestety u mnie bez zmian tyle lat
Wspominalam Ciebie wiesz? Mowilam mezowi ze masz dwojke dzieci i ze milas na poczatku od razu ten test... czyzbys wracala po trzecie ???[emoji16][emoji16][emoji16] sciskam!
Miałam go przy 2 transferze główni by sprawdzić nk w endometrium i się okazało, że mam przesunięcie o 2 dni jak dobrze pamiętam.

Tak planuje powoli wracać, ale to jakoś na jesień dopiero [emoji3590]

@Marzycielka7 za Ciebie też zawsze mocno kciuki trzymałam [emoji8]
@Dzoannna mam nadzieję dziewczyny, że ten rok będzie wasz!!!! A ja do was troszkę później dołączę [emoji7]
Oj to wspaniale ze wracacie po kolejny zarodek😘 ja tylko martwie sie czy oni mi w tym tescie ERA badaja tez poziom komorek nk? I lekarz mowil o jednym pobraniu. Wysylaja to do Hiszpanii - Twoje tez tak robili!?
Oj ja to robie ale resztka sil juz, okazalam sie tajemniczo beznadziejnym przypadkiem - nieznana przyczyna. Czekamy na Ciebie😊

Wiec tak. Jestem po wizycie u immunologa. Powiem Wam, ze balam sie strasznie. Naczytalam sie i myslalam ze u nas to dramat, gorzej byc nie moze. Lekarz mnie uspokoil, ze jest ok. Sa kir aa ale nie jestem uczulona na meza. Niskie allo mlr nie sa super ale wazne, ze sa. Dal mi leki i kazal isc do ginekologa i robic transfer. Jeszcze histeroskopia. W zwiazku z tym nie dal mi accofilu domacicznie bo moze spowodować stan zapalny.
Pytalam o szczepienie. Powiedzial, ze tak ale odstep miedzy szczepieniem a transferem min 4 tygodnie. On rekomenduje ale wiadomo, moja decyzja. W ciazy tez mozna ale nie od razu. Tylko bodajze od 12 tyg ciazy.
@Evela.6 zapisz mnie prosze na czwartek na wizyte u ginekologa.
Ufffff... :)

Wiec tak. Jestem po wizycie u immunologa. Powiem Wam, ze balam sie strasznie. Naczytalam sie i myslalam ze u nas to dramat, gorzej byc nie moze. Lekarz mnie uspokoil, ze jest ok. Sa kir aa ale nie jestem uczulona na meza. Niskie allo mlr nie sa super ale wazne, ze sa. Dal mi leki i kazal isc do ginekologa i robic transfer. Jeszcze histeroskopia. W zwiazku z tym nie dal mi accofilu domacicznie bo moze spowodować stan zapalny.
Pytalam o szczepienie. Powiedzial, ze tak ale odstep miedzy szczepieniem a transferem min 4 tygodnie. On rekomenduje ale wiadomo, moja decyzja. W ciazy tez mozna ale nie od razu. Tylko bodajze od 12 tyg ciazy.
@Evela.6 zapisz mnie prosze na czwartek na wizyte u ginekologa.
Ufffff... :)
Dobrze że macie diagnozę i dostaniesz odpowiednie leczenie [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Oj to wspaniale ze wracacie po kolejny zarodek[emoji8] ja tylko martwie sie czy oni mi w tym tescie ERA badaja tez poziom komorek nk? I lekarz mowil o jednym pobraniu. Wysylaja to do Hiszpanii - Twoje tez tak robili!?
Oj ja to robie ale resztka sil juz, okazalam sie tajemniczo beznadziejnym przypadkiem - nieznana przyczyna. Czekamy na Ciebie[emoji4]

Mnie gin mówił że to badanie na receptywność ale tu na forum dziewczyny określiły mi jako ERA test. Cel był na badanie nk a dodatkowo właśnie informacja o okienku implementacyjnym. Miałam jeden wymaz pobrany i całe szczęście, bo akurat u mnie było ciężko się dostać i bolało okrutnie.

Kiedy masz mniej więcej termin? Jesteś już na stymulacji?

Ohhh kochana życzę Ci by to badanie było tym ostatnim by osiągnąć sukces. [emoji3590]

Do góry