reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie czekam na wymaz Covid przed piątkową histeroskopią, wrrr jak ja tego nie cierpię 😖
Czy jak zaszczepiłabym się tym jednodawkowym Johnsonem to Invicta już wtedy nie wymaga testów? Wiecie może jak to jest?

reklama
Właśnie czekam na wymaz Covid przed piątkową histeroskopią, wrrr jak ja tego nie cierpię 😖
Czy jak zaszczepiłabym się tym jednodawkowym Johnsonem to Invicta już wtedy nie wymaga testów? Wiecie może jak to jest?
Musiałabyś zapytać ich w klinice,
Ja w poniedziałek zaszczepiłam sie Pfizerem, drugą dawkę mam 14 czerwca czyli 2 tyg przed terminem porodu a mój gin powiedział mi że jak przyjdę na porodówkę to i tak zrobią mi test na covid. 🤷‍♀️ :confused: Miałam nadzieję, ze jednak mnie to ominie. :crazy:

Ja w poniedziałek zaszczepiłam sie Pfizerem, drugą dawkę mam 14 czerwca czyli 2 tyg przed terminem porodu a mój gin powiedział mi że jak przyjdę na porodówkę to i tak zrobią mi test na covid. 🤷‍♀️ :confused: Miałam nadzieję, ze jednak mnie to ominie. :crazy:
Uuu to słabo. Z jednej strony przynajmniej będziesz wiedziała, że jesteś zdrowa ale z drugiej to ciągłe grzebanie w nosie wykańcza 😐

cóż bo szczepionka nie chroni w 100% przed zachorowaniem. Więc obawiam się że testować będą jeszcze długo

Cześć dziewczyny. Czy jest ty ktoś po transferze...?? Ja miałam transfer w piątek....i nie mogę się doczekać, jak będą mogła sikanca zrobić.... planuje w piątek... będzie tydzień po transferze

Cześć dziewczyny. Czy jest ty ktoś po transferze...?? Ja miałam transfer w piątek....i nie mogę się doczekać, jak będą mogła sikanca zrobić.... planuje w piątek... będzie tydzień po transferze
Według mnie za wcześnie na sikacza... Ja robiłam w 9dpt i wyszła megaaa blada druga kreska więc ja bym się wstrzymała te parę dni jeszcze. Zreszta nie bez powodu mówią sikance oszukańce.... Moj tak wyglądał w 9dpt a beta wynosiła 136...

Załączniki

• IMG_20200921_064645.jpg
    IMG_20200921_064645.jpg
    973,1 KB · Wyświetleń: 71
U mnie 7 dpt test wyszedł mega blady, trzeba było wypatrywać kreski. Beta tego samego dnia wynosiła 15.

reklama
A ilu dniowy zarodek? Bo jak 5 dniowy to możesz coś wyjdzie choć nie jest to pewne Ale jak 3 dniowy to za wcześnie na test Trzymam kciuki za udany transfer [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry