reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej, mialam dziś wyczekana kontrolę i słowa lekarki były jak miód na moje uszy ! Zapytalam wprost czy mam wskazania do cesarki bo nie wyobrazam sobie rodzic naturalnie i lekarka powiedziała że nie ma problemu aby mnie skierowała na cesarkę po moich przejściach tym bardziej ze juz raz CC rodziłam.. to dopiero 23tc ale jak już wiem że nie będą mnie do końca trzymać w niepewności to kamień spadł mi z serca ! Krwiak mniejszyk się o ok połowę, szyjka nadal 3.5cm i zamknięta I moja straszaca Pani lekarz zrobiła mi wymaz na fibronektyne który pcenia ryzyko przedwczesnego porodu i wyszło bardzo nisko, z czego poniżej 1% ryzyka że urodze przed 30 tyg ciąży... Wkoncu jakieś lepsze wiadomości ;) Idę leżeć dalej

reklama
kurcze ja luteiny nie mialam wiec nie mam pojecia...
dzwoniłam do Invicty. Albo okres i to byłoby ok bo na środę mam planowana stymulację druga, albo od luteiny. Tak czy siak przełożyli mi wizytę i badania na jutro.
Ale zapytałam o zarodki. Oczywiście na infolinii nic Pani nie wie, to laboratorium dzwoni. Ale mówiła ze jakby coś było źle to by dzwonili. Czyli brak informacji to dobra informacja 😊 beda dzwonić w 5 lub nawet w 7 dniu hodowli.

dzwoniłam do Invicty. Albo okres i to byłoby ok bo na środę mam planowana stymulację druga, albo od luteiny. Tak czy siak przełożyli mi wizytę i badania na jutro.
Ale zapytałam o zarodki. Oczywiście na infolinii nic Pani nie wie, to laboratorium dzwoni. Ale mówiła ze jakby coś było źle to by dzwonili. Czyli brak informacji to dobra informacja 😊 beda dzwonić w 5 lub nawet w 7 dniu hodowli.
Kochana ja Ci mówię, na bank jest dobrze, rozwijają się i czekają na badanko. Ale zupełnie Cię rozumiem bo mam trochę stresik...

To super chociaż coś się wyjaśniło u Ciebie, ja jeszcze 10 dni do okresu :(

Hej, mialam dziś wyczekana kontrolę i słowa lekarki były jak miód na moje uszy ! Zapytalam wprost czy mam wskazania do cesarki bo nie wyobrazam sobie rodzic naturalnie i lekarka powiedziała że nie ma problemu aby mnie skierowała na cesarkę po moich przejściach tym bardziej ze juz raz CC rodziłam.. to dopiero 23tc ale jak już wiem że nie będą mnie do końca trzymać w niepewności to kamień spadł mi z serca ! Krwiak mniejszyk się o ok połowę, szyjka nadal 3.5cm i zamknięta I moja straszaca Pani lekarz zrobiła mi wymaz na fibronektyne który pcenia ryzyko przedwczesnego porodu i wyszło bardzo nisko, z czego poniżej 1% ryzyka że urodze przed 30 tyg ciąży... Wkoncu jakieś lepsze wiadomości ;) Idę leżeć dalej
We końcu i tobie trafił się piękny dzień 😊 Super wieści, oby tak dalej. Już starczy tego stresu, czas na spokojnie cieszyć się ciążą.

[emoji2956][emoji7] Piękne wiadomości! Nareszcie jakieś dobre! Odpoczywaj spokojniejsza [emoji8]

reklama
Do góry