Ja bym powiedzialaPowiedz ze za 2 dni powtorzysz.Mogę powiedzieć mężowi? Czy jeszcze się nie cieszyć.. Przepraszam ale to moja pozytywna beta 1 raz w życiu
reklama
Biedroneczka28
Fanka BB :)
7 dzień, równo tydzień temu miałam transfer we wtorekW ktorym dniu po transferze robilas?Teraz za 2 dni zrob przyrost[emoji846]
Ja robilam w 10dpt 3 dniowego zarodka dlatego moja beta byla wyzsza.ale Twoja jest pozytywna.Trraz wazny przyrostJa jak zobaczylam swoja-tez pierwsza w zyciu pozytywna to trzeslam sie z radosci i emocji7 dzień, równo tydzień temu miałam transfer we wtorek
Ania.Wiosenka
dr Robert Nitkowski. Pracuje na Zaspie, a prywatny gabinet ma na Przymorzu.A u kogo prowadzisz ciążę?
jest świetny, nie przegina z cenami, bo sam wszystko ogarnia i ma super podejście do pacjentek.
Z tego co czytałam jak jesteś jego pacjentką to naprawdę dba o Ciebie w szpitalu. O przyjęcie i potem czy wszystko jest ok. Przejeżdża często nawet gdy nie ma dyżuru.
Ostatnia edycja:
Biedroneczka28
Masakra nie mogę uwierzyć boję się cieszyć, zwłaszcza że od kilku dni czułam się jak na okres... Zrobię w czwartek jeszcze, nie wiem czy odezwać się do lekarza bo luteiny zostało mi tylko do czwartku :/Ja robilam w 10dpt 3 dniowego zarodka dlatego moja beta byla wyzsza.ale Twoja jest pozytywna.Trraz wazny przyrost[emoji846]Ja jak zobaczylam swoja-tez pierwsza w zyciu pozytywna to trzeslam sie z radosci i emocji[emoji6]
Ania.Wiosenka
A który to dzień po transferze? Już widzę 7 dpt 5 dniowej blastki.Boże poważnie!!!!!?????? Ale to chyba jakoś nisko??? Jezu nie wierzę
Wynik jest trochę niski, ale tak jak piszą dziewczyny. Najważniejszy jest przyrost.
Trzymam ogromne kciuki za kolejne bety
Biedroneczka28
7 dzień po transferze..A który to dzień po transferze?
Ania.Wiosenka
Tak dziękuję, zauważyłam póżniej7 dzień po transferze..
Wynik jest trochę niski, ale tak jak piszą dziewczyny. Najważniejszy jest przyrost.
Trzymam ogromne kciuki za kolejne bety
Biedroneczka28
Właśnie niski i to mnie martwi, ale czy to może oznaczać po prostu że zagnieżdżenie było nie dawno? KurczeA który to dzień po transferze? Już widzę 7 dpt 5 dniowej blastki.
Trzymam ogromne kciuki za kolejne bety [emoji3059] [emoji3590] [emoji3515]
reklama
Teraz niech się kropek wgryza jeżeli test wyjdzie pozytywny ,to Ci jeszcze przedłuża progesteron ,tak mi się wydaje .Jestem już po transferze i dostałam super newsa że 2 pozostałe udało się zamrozić , teraz zostaje czekanie,
dziewczyny przy udanych transferach jakie miałyście objawy i kiedy pierwsze?
Kiedy badali wam pierwszy raz progesteron po transferze? Ja wiem że trzeba zaufac lekarzowi ale... dostałam 3x200mg na 14 dni od punkcji i się go dzisiaj pytam czy będziemy powoli z tej ilości schodzić? A on mówi że nie bo organizm sam zacznie produkować, dodam że mi nigdy nie badali tu progesteronu a mialam często ciemne plamienia przed okresem wiec mu to powiedziałam i udało mi się od niego wyciągnąć na jeszcze jeden pełny tydzień i tydzien po 2 dziennie i tydzień po 1, ale on uważał że to niepotrzebne
Myślicie że to wystarczy? Powinnam spróbować wyciągnąć skierowanie na badania progesteron? Jeśli tak to kiedy najlepiej zbadać?
Teraz czekanie na testowanie , to będzie długi tydzień
A jak coś ,to ja mogę Ci odstąpić ,mam spory zapas
Podziel się: