reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was miała zespół cieśni nadgarstka?
Mnie tydzień temu dopadło dziadostwo i z dnia na dzień jest coraz gorzej. Nie wiem jak sobie radzić. W tej chwili w nocy ból / pieczenie/ mrowienie/ drętwienie promieniuje mi już do barku, na razie jedna reka, ale widze, ze druga też się powoli rozkęca, eh ... 😥 Macie jakieś sprawdzone sposoby. Dziś mam wizytę u lekarza wiec zapytam, ale może akurat, któraś z Was skutecznie walczyła z tą przypadłością.

Dziewczyny czy któraś z Was robila in vitro z nasienia dawcy? Potrzebuje wsparcia... chyba dopiero do mnie to dociera i nie mogę przestać o tym myśleć, jeśli się nie ogarnę to sie wykoncze... :( ciągle płacze nie wiem czemu, nie wiem o co mi samej chodzi skoro decyzja podjęta została już dawno...

Dziewczyny, czy któraś z Was miała zespół cieśni nadgarstka?
Mnie tydzień temu dopadło dziadostwo i z dnia na dzień jest coraz gorzej. Nie wiem jak sobie radzić. W tej chwili w nocy ból / pieczenie/ mrowienie/ drętwienie promieniuje mi już do barku, na razie jedna reka, ale widze, ze druga też się powoli rozkęca, eh ... 😥 Macie jakieś sprawdzone sposoby. Dziś mam wizytę u lekarza wiec zapytam, ale może akurat, któraś z Was skutecznie walczyła z tą przypadłością.
Krioterapia jesli nie chcesz czy nie mozesz na nią chodzić to - chłodzenie kostkami lodu lub wkładasz rękę w zimną wodę i do 5 minut można kilka razy dziennie i te ćwiczenia. Przez Internet tylko to mogę Ci poradzić, jestem fizjo ale polecam przejść się do fizjo stacjonarnie :*

Załączniki

• 148.jpg
    148.jpg
    175,3 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny czy któraś z Was robila in vitro z nasienia dawcy? Potrzebuje wsparcia... chyba dopiero do mnie to dociera i nie mogę przestać o tym myśleć, jeśli się nie ogarnę to sie wykoncze... :( ciągle płacze nie wiem czemu, nie wiem o co mi samej chodzi skoro decyzja podjęta została już dawno...
a meza wyniki bardzo zle? wiem ze niektore dzirwczyny tu mialy nasienie z biopsji.

Hej dziewczyny, mam pytanko...
Czy któraś z Was miala może aż tak wysoką prolaktyne:
Serum prolactin level 4711 mu/L
70 - 566 mIU/l (pre-menopausal)
58 - 416 mIU/l (post-menopausal)
Właśnie dostałam wynik i powiem szczerze to się przeraziłam....

reklama
Hej dziewczyny, mam pytanko...
Czy któraś z Was miala może aż tak wysoką prolaktyne:
Serum prolactin level 4711 mu/L
70 - 566 mIU/l (pre-menopausal)
58 - 416 mIU/l (post-menopausal)
Właśnie dostałam wynik i powiem szczerze to się przeraziłam....
To nie są normy dla kobiet w ciazy. W ciazy prolaktyna bardzo rosnie.

Do góry