Może to jakieś naczynko pękło, dużo dziewczyn plami i wszystko dobrze się kończy. Trzymam kciukiTo się nacieszylam.
Wieczór przywitał mnie różowym plamieniem [emoji24][emoji24][emoji
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Juz dawno po implantacji ,jesli jest Beta.Może kropek się wgryza. W dalszym ciągu trwa implantacja. A progesteron robiłaś ?
Gonia0605
Kazał się wstrzymać przez jakiś czas. Moje ciąże biochemiczne trwały na tyle krótko, że nie zastanawiałam się ile ma być przerwy od seksu.A po Et jak długo czekaliście z seksem? Co mówi lekarz?
Na pewno nie ryzykowałabym na początku.
Tagitagi
Jeśli moge się wtrącićKazał się wstrzymać przez jakiś czas. Moje ciąże biochemiczne trwały na tyle krótko, że nie zastanawiałam się ile ma być przerwy od seksu.
Ty też miałaś ciążę biochemiczne ? Teraz już jesteś po udanym transferze ? No mi też tak jak u Ciebie kazał czekać do wyjaśnienia całej sytuacji
Ostatnia edycja:
Ja też nie ale pytałam go przy 2 weryfikacji kazał się rod 3 wstrzymać a przy 3 głupio bedzie znów pytać. 3weryf jest w 12dptKazał się wstrzymać przez jakiś czas. Moje ciąże biochemiczne trwały na tyle krótko, że nie zastanawiałam się ile ma być przerwy od seksu.
Gonia0605
Tak, jestem po trzech ciążach biochemicznych... Trzy razy miałam też transfer, kiedy Beta nie wzrosla wcale. Czekam teraz na ostatni transfer, ponieważ mamy ostatni zarodek. Miałam w piątek histeroskopie z biopsja endometrium...Jeśli moge się wtrącić
Ty też miałaś ciążę biochemiczne ? Teraz już jesteś po udanym transferze ? No mi też tak jak u Ciebie kazał czekać do wyjaśnienia całej sytuacji
Gonia0605
Ja bym nie ryzykowała że skurczami macicy mogę zaszkodzić zarodkowi. Co to jest parę tygodni czy miesięcy bez seksu w porównaniu do mieć albo nie mieć dziecka...Ja też nie ale pytałam go przy 2 weryfikacji kazał się rod 3 wstrzymać a przy 3 głupio bedzie znów pytać. 3weryf jest w 12dpt
Zgadzam sie z TobaJa z mezem dalismy na wstrzymanie od wrzesnia.Bo najpierw nie mozna bylo,pozniej ja sie zle czulam a teraz to ja sie boje i maz tez.Wazne jest dla nas dziecko zeby bylo ok niz seks.Ja bym nie ryzykowała że skurczami macicy mogę zaszkodzić zarodkowi. Co to jest parę tygodni czy miesięcy bez seksu w porównaniu do mieć albo nie mieć dziecka...
reklama
Tagitagi
A co było powodem tych ciąż biochemicznych ? Czy czekają na wynik biopsji ? Dałaś radę bez znieczulania ?czy mialas znieczulenie ?mogę wiedzieć ile masz lat ?Tak, jestem po trzech ciążach biochemicznych... Trzy razy miałam też transfer, kiedy Beta nie wzrosla wcale. Czekam teraz na ostatni transfer, ponieważ mamy ostatni zarodek. Miałam w piątek histeroskopie z biopsja endometrium...
Teraz się uda już tyle przeszlas
Podziwiam
Podziel się: