Tagitagi
Fanka BB :)
Kochana nie stresuj się to w niczym nie pomożeTo się nacieszylam.
Wieczór przywitał mnie różowym plamieniem
Dziewczyny też mają plamienia
Napewno będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nie stresuj się to w niczym nie pomożeTo się nacieszylam.
Wieczór przywitał mnie różowym plamieniem
Extra! Trzymałam za Ciebie mocno kciuki, po cichu ale mocno! Powiedz co wyszlo w badaniach immuno i co tym razem miałaś zmienione przed lub do transferu ze się powiodło?Żebyś wiedziała że pierwszy pomyślny!
4 razy beta 0. Raz beta marną bo ciąża pozamaciczna
Ja miałam histeroskopie z biopsja pod narkozą.Mam pytanie jeśli chodzi o tą biopsje macicy to miałyście ze znieczuleniem czy bez ? Bardzo boli bez znieczulenia?
Spokojnie, może się podraznilas przy aplikacji leków. Boli cię brzuch? Masz skurcze?To się nacieszylam.
Wieczór przywitał mnie różowym plamieniem [emoji24][emoji24][emoji24]
Nic mi o tym nie wiadomo...Dziewczyny wy wiecie wszystko... czy po biopsji seks zakazany??
Życzę spokojnych i zdrowych Swiąt
Może kropek się wgryza. W dalszym ciągu trwa implantacja. A progesteron robiłaś ?To się nacieszylam.
Wieczór przywitał mnie różowym plamieniem [emoji24][emoji24][emoji24]
Właśnie. Trzeba wierzyć że działa a nam nie zaszkodzi. W końcu to tylko jedna seria. Ja na pewno na kolejną się nie zgodzę jeśli w tym cyklu się nie powiedzie. Właściwie to chyba dam sobie w ogóle spokój na jakiś czas bo psychicznie nie ujadę.To tak jak ja też taki plan działania
Mi też tak mówił
Człowiek na tyle myśli by gwiazdkę z nieba sciagnol żeby się udało
A po Et jak długo czekaliście z seksem? Co mówi lekarz?Nic mi o tym nie wiadomo...
Jeśli nic Cię nie boli, to nie ma przeszkód...