reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To się nacieszylam.
Wieczór przywitał mnie różowym plamieniem
emoji24.png
emoji24.png
emoji24.png
Kochana nie stresuj się to w niczym nie pomoże
Dziewczyny też mają plamienia
Napewno będzie dobrze ❤️

reklama
Widzę na forum nowe osoby, ale to dobra wiadomość bo oznacza że wielu się udało a to daje siłę i nadzieję! 😁

Ja póki co dalej zbieram kasę i siły i badania żeby ruszyć ponownie. Chciałam przed pójściem do nowej kliniki iść na konsultacje do Pa.nika ale nie ma terminów 😭 wcale nie rejestrują... Czy jest ktoś tak dobry jak on do kogo można pójść? Ale ie taki z przypadku byle kto...

Staram się czytać codziennie wszystkie posty ale nie zawsze daje rade.. Zaczęłam nowa prace i mam zdecydowanie mniej czasu ale... Musze się Wam przyznać że zmieniłam zupełnie branże z kosmetyki na biuro i... Jest świetnie! Nie myślałam że tak mogę się odnaleźć w czymś innym😁 jestem zachwycona i nie chciałabym tej pracy już najlepiej nigdy zmieniać ale znów chce przecież podejść do transferu i spróbować być mama i wiem że pewnie ta praca nie poczeka.. Jezu ja to mam nawalone pod kopula🙈🙈

WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH 🐇🐰🐤🐣

To tak jak ja też taki plan działania
Mi też tak mówił
Człowiek na tyle myśli by gwiazdkę z nieba sciagnol żeby się udało 🤰
Właśnie. Trzeba wierzyć że działa a nam nie zaszkodzi. W końcu to tylko jedna seria. Ja na pewno na kolejną się nie zgodzę jeśli w tym cyklu się nie powiedzie. Właściwie to chyba dam sobie w ogóle spokój na jakiś czas bo psychicznie nie ujadę.

reklama
Do góry