annemarie
Fanka BB :)
Bez wskazan?Ja też go biorę właśnie, jestem w Invicta. To chyba stały proceder
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bez wskazan?Ja też go biorę właśnie, jestem w Invicta. To chyba stały proceder
U kazdego jest inne,ja mam kolezanke ,ktorej endo w najlepszym momencie dochodzilo do 6 mm,zaden transfer sie nie usödal.Adoptowali maluszkaU mnie przy Endo 7 mm 5 dni przed transferem okazało się tym właściwym... Przy 9 mm nie było nawet implantacji... Tak że u mnie im mniejsze tym lepsze jak widać...
U żórawskiego, a Ty?U jakiego lekarza się leczysz? Ja też invimed Wrocław
Powiedział, że przy tak dobrych zarodkach to dziwne że nie ma implantacji i że ten lek w tym pomaga. Pytałam się o skutecznośc a on, że nie jest wyliczone procentowo, ale jest potwierdzone, że działa . Ja mam endometrium młodsze ogniskowo w 7 dobie (czy to oznacza, że mam przesunięte okno implantacyjne?)Bez wskazan?
Iza myszko moja czy Ty jesteś zadowolona z Augustyniaka? Jak wygląda wizyta kwalifikacyjna bo ja jutro jadę i USG ma robić połozna, trochę dziwne, że nie on, bo on ma dzwonić o 13,30 do mnie i mamy porozmawiać co dalej...Bydgoszcz i doktor A. W Gdańsku tylko transfery
Niektóre dziewczyny mają takie skórcze więc nie ma co się martwićTeż jestem ciekawa bo też.mam takie skurcze jak na okres. Boje się że to objawy faktycznie okresu
Pierdu,pierdu...pan doktor zaklada u wszystkich brak ĶIRow odpowiedzialnych za implantacje i mysli ,ze accofilem zdziala cuda,bez badan .Nie ma zadnych badan klinicznych ,ktore by to potwierdzily i podejrzewam ,ze nigdy ich nie bedzie.Jest taki niem lekarz prof Würfel, ktory wylonil teze,ze czynnik wzrostu ma wplyw na receptywnosx endometrium.Ja tego absolutnie nie neguje,bo moze miec i racje i lek mogl pomoc wielu parom zajsc w ciaze.Ale dlaczego ,to pan doktor zapisuje jak witaminy? Tego nie tozumiem.Powiedział, że przy tak dobrych zarodkach to dziwne że nie ma implantacji i że ten lek w tym pomaga. Pytałam się o skutecznośc a on, że nie jest wyliczone procentowo, ale jest potwierdzone, że działa . Ja mam endometrium młodsze ogniskowo w 7 dobie (czy to oznacza, że mam przesunięte okno implantacyjne?)
To co ja mam powiedzieć.@Caro♤♤♤♤ ja też!!! Czekam na dobre wieści!! Od 4 spać nie mogę shit....