reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie dziewczyny!🤗
Od kilku dni poczytuje Was zza krzaków.
Dawno mnie tu nie było (prawie półtora roku😱)
Widzę ze co niektóre zakończyły przygodę z ivf szczęśliwie i cieszą się swoimi maluszkami a niektóre z Was walczą dalej (jak i ja)
Wszystkim mamusiom bardzoooooo gratuluje i życzę cudownych chwil,miłości i ogromu radości każdego dnia z Waszymi szczęściami❤️
A tym które się jeszcze nie doczekały przesyłam ogromne uściski i kciukasy bo w końcu musi się udać każdej z nas ✊✊✊
Może pokrótce przypomnę Wam historie choć niektóre mogą pamiętać
Jestem po nieudanym ivf w Vitrolive w Szczecinie ( i przez ten cały czas tak mnie do siebie zrazili ze nie chciałam tam wracać ani podejmować kolejnej walki)
Później było szukanie przyczyn na własna reke
Okazało się ze trombofilia ale w hetero wiec jakby delikatnie powiedziec lepsza wersja.
Do tego IO(leki były wdrożone )
Okazało się po pierwszej laparo ze mam endo a później trafiłam do kolejnego lekarza i znów laparo który stwierdził ze żadnego endo nie ma🤔😫🤦‍♀️
Totalny mętlik w głowie i dość wszystkiego ....do dnia kiedy na fb mignęła informacja ze Poznań startuje z dofinansowaniem do ivf...
Bez namysłu wysłaliśmy zgłoszenie (nawet nie licząc ze się uda bo ogłoszenie było juz kilkanaście dni) ale ryzyk fizyk...
Po czym przemiła Pani dzwoni wczoraj i mówi ze się zakwalifikowaliśmy 😍
Radość łzy i delikatny lęk przed tym co nas czeka.
Więc kolejna przygoda rozpoczęta i walka o najcenniejszy dar (o ile będzie nam dane)
Macie w gronie kolejna wojowniczkę 😉
Miłego dnia każdej z Was!!!!🥰

U
Ja już po. Jeszcze nie wiem ile pobrali. Znieczulenie jakieś słabe bo pół godziny i już żyję tyle że boli cholernie.
Może faktycznie bo było dentystyczne 😂😂😂
Poprzednie 2 które miałam były inne i przez 3 godziny byłam nieprzytomna a teraz nawet już piszę 😊
i kiedy coś będzie wiadomo? Dzwonią codziennie :p czy tylko w 5 dniu.

Witajcie dziewczyny!🤗
Widzę ze co niektóre zakończyły przygodę z ivf szczęśliwie i cieszą się swoimi maluszkami a niektóre z Was walczą dalej (jak i ja)
Wszystkim mamusiom bardzoooooo gratuluje i życzę cudownych chwil,miłości i ogromu radości każdego dnia z Waszymi szczęściami❤️
A tym które się jeszcze nie doczekały przesyłam ogromne uściski i kciukasy bo w końcu musi się udać każdej z nas ✊✊✊
Jestem po nieudanym ivf w Vitrolive w Szczecinie ( i przez ten cały czas tak mnie do siebie zrazili ze nie chciałam tam wracać ani podejmować kolejnej walki)
Okazało się ze trombofilia ale w hetero wiec jakby delikatnie powiedziec lepsza wersja.
Okazało się po pierwszej laparo ze mam endo a później trafiłam do kolejnego lekarza i znów laparo który stwierdził ze żadnego endo nie ma🤔😫🤦‍♀️
Totalny mętlik w głowie i dość wszystkiego ....do dnia kiedy na fb mignęła informacja ze Poznań startuje z dofinansowaniem do ivf...
Bez namysłu wysłaliśmy zgłoszenie (nawet nie licząc ze się uda bo ogłoszenie było juz kilkanaście dni) ale ryzyk fizyk...
Więc kolejna przygoda rozpoczęta i walka o najcenniejszy dar (o ile będzie nam dane)
Super ✊✊✊w grupie raźniej 🤗

@Natsnats za same dobre wiadomości ✊🏻
@Brakujemiwiary ja Ci znowu wiarę wysyłam !! Wierz w kropka !
@mala_Mi 80 za dużo dojrzałych jajców ☺️ Może i lepiej, że dentystyczne. Nie będziesz wyznawać in miłości 😂

@Marzycielka7 nooo i cudownie !! Dacie radę 😘ja Ciebie pamietam o cieszę się, że wracasz 😊
Ja powoli wracam po rodzeństwo, a bardziej zaczynam nową stymulację bo kropków brak 🤷🏼‍♀️
(Ps jestem incognito 😂 zmieniłam nick - Sandra77712, chociaż już wszyscy wiedzą, że zmieniłam 😂🤦🏼‍♀️)

Witajcie dziewczyny!🤗
Cudownie, że walczysz dalej. Będziemy mocno trzymały ✊✊✊ żeby tym razem się udało 😊

reklama
Do góry