Coś masZ ostatnio podejrzanie dobry humorTo super,dojrzeja do konca i bedzie jajobranie
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
No widzisz a ja nie Ja już nie wiem co o tym myśleć, będzie co ma byćJa mam Ovitrelle przy kazdym transferze
Gonia0605
Eh... Ja miałam to samo... mnóstwo pęcherzyków, ale prawie wszystkie puste... Pobierali 2-3 komórki... Mam nadzieję, że tym razem będzie u Ciebie inaczej...No mam słabe komórki. Ostatnio przy 6 jedną tylko zapłodnili bo reszta była pusta. A ta jedna nawet nie dotrwała doby. No ale nic nie poradzę...
mala_Mi 80
Pewnie rzygi jej nie męcząCoś masZ ostatnio podejrzanie dobry humor
annemarie
Ty jeszcze transferu nie mialasNo widzisz a ja nie Ja już nie wiem co o tym myśleć, będzie co ma być
annemarie
Rzygi mnie wcale nie meczyly,mdlosci jak juzPewnie rzygi jej nie męczą
Jeden miesiąc to nic. Uwierz naprawdę.Hejka potrzebuje porody
Moj mały móżdżek nie ogarnia po wczoraj.
Rozmawialam wczoraj z moim doktorkiem. Powiedzial ze mam pomyśleć na spokojnie czy przyjmujemy ze 1 transfer się nie udał bo mial prawo się nie udać czy diagnozujemy problem bo zakładamy ze cos jest nie tak.
Zaproponował test receptywności endometrium. Ale to wiąże się z odłożeniem transferu do kolejnego miesiąca badz pewnie jak pójdzie cos nie tak to i późnij nie wiem co robić. Mam metlik w głowie.
Jeden transfer o niczym nie świadczy powie ci to conajmniej 90% lekarzy.
Niewiem jakie wskazania u was. Ten test era sprawdza okno implantacyjne, a że pobierają wycinek to sprawdzają czy nie jakiegoś zapalenia i działa trochę jak scratching. Więc warto przemyśleć.
Justi92
I love U 2Uwielbiam Cie normalnie
Gratulacje wojowniczki miłości zdrówka i wytrwałościdzięki takim wieścią nadzieja nie umieraPrzedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razemkocham nad zycie
Oj no to pięknie się spóźnia ale dla Cb też msasm receptę : zalecam sex codziennie ( nie musi być z mężem ) i czerwone wino obie rzeczy przyspieszają przyjazd Cioci z Ameryki. Receptę wysyłam droga meilowaU mnie bez zmian, wciąż czekam na okres, dzień 42 ... Potem wg planu, tzn. hosteroskopia i Transfer... Trzymam kciuki żeby zdążyli...
Wesoła_Aga
Rzygi mnie wcale nie meczyly,mdlosci jak juz
dzięki właśnie jem ;P
reklama
A jak z sąsiadami?? Może na wszelki wypadek dobrze się zabezpieczyć, pogadać w razie potrzeby.A ja dzisiaj mało zawału nie dostałam. Siedzę z synem w domu, bo mąż ma szkolenie ważne. A synuś chciał „urlop” :-) to niech mu będzie. W końcu w domu siedzę. I tak mnie od rana ciągnie w pachwinie. Położyłam się bo może więzadła się rozciągają. I tak leżę i czuje ból a on zanika za jakiś czas i tak od nowa, pojawia się i znika. No serio boli. Myśle sobie ja to znam! to chyba skurcze... Zanim wpadłam w pełną panikę sprawdzam kiedy się zaczynają skurcze Braxtona. Po 20tc ja jestem w 19tc uffff. Wezmę nospe i zobaczę czy przejdzie. Porodowe to nie przejdą. Na szczęcie już luzzz. Ale już tworzyłam plan co ja zrobię z synem bo sama z nim jestem a mąż daleko.
A magnez bierzesz sobie ?
Podziel się: