reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wczoraj godzinę po aplikacji progesteronu zauważyłam taka jakby brudna krew, a teraz jak wstałam jest sporo takich hmm brązowych upływów z krwią . Co robić ?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, prosze doradzcie bo nie wiem co robic 😥. Jak to ja, na wizycie mialam zacmienie mozgu 😥. Lekarz zapytał o zakrzepice i tak intensywnie probowalam sobie przypomniec czy nikt w rodzinie nie miał, ze zapomnialam mu powiedziec, ze tata choruje na nadcisnienie tetnicze... i teraz bije sie z myslami, nie spalam w nocy i zastanawiam sie czy przy tym powinnam jeszcze jakies badania wykonać oprocz tych co mi dal. Czy ktoras z Was ma kogos w rodzinie z nadcisnieniem i byl to powód do jakiegos badania? Wiem, ze na następnej wizycie moge o to zapytac ale to będzie nie wczesniej niz za mc.... i jak mam cos zrobic to wole teraz i iść już z wszystkimi wynikami bo te odległości między wizytami sa straszne 😥😥😥
Dzieki!

Miałam 16 mg
Jeżeli będę miała świeży to za krótko będę brała steryd 😑
@Caro♤♤♤♤ intralipidu pewnie tutaj nie dostanę 😑😑
Nie za dobrze to wyglada 😔

A co myślicie o tym, że ten wynik może być przekłamany ?
Czy przekłamany wynik. Nie wiem naprawdę trzeba się dobrze na tym znać by na to pytanie odpowiedzieć a ja się uczę u wujka googla ;).
A masz możliwość powtórzyć ??

reklama
Do góry