Spokojnie, to nie musi niczego złego oznaczaćMój pokazał biel...
reklama
Martaem1983
Fanka BB :)
Wczoraj godzinę po aplikacji progesteronu zauważyłam taka jakby brudna krew, a teraz jak wstałam jest sporo takich hmm brązowych upływów z krwią . Co robić ?
Ostatnia edycja:
Orchidea33
Dziewczyny, prosze doradzcie bo nie wiem co robic . Jak to ja, na wizycie mialam zacmienie mozgu . Lekarz zapytał o zakrzepice i tak intensywnie probowalam sobie przypomniec czy nikt w rodzinie nie miał, ze zapomnialam mu powiedziec, ze tata choruje na nadcisnienie tetnicze... i teraz bije sie z myslami, nie spalam w nocy i zastanawiam sie czy przy tym powinnam jeszcze jakies badania wykonać oprocz tych co mi dal. Czy ktoras z Was ma kogos w rodzinie z nadcisnieniem i byl to powód do jakiegos badania? Wiem, ze na następnej wizycie moge o to zapytac ale to będzie nie wczesniej niz za mc.... i jak mam cos zrobic to wole teraz i iść już z wszystkimi wynikami bo te odległości między wizytami sa straszne
Dzieki!
Dzieki!
bazylia128
no to cholewcia cos pomylilam Ale ten sraczing tez chyba dziala jakos na te nk w endo?Nie, 'sraching' działa odwrotnie niż Intralipid
bazylia128
tak - jakos chyba dopiero nawet w 4 miesiacu jak mialam chwilowe problemy z cisnieniem.A kiedy miałaś włączony acard ? Jak skończyły się krwawienia?
Aduś16
Tak aktywuje je tak jak domaciczny accofil, tylko te uNK maja trochę inna funkcje niż NK w krwioobieguno to cholewcia cos pomylilam Ale ten sraczing tez chyba dziala jakos na te nk w endo?
Chyba obniża nkno to cholewcia cos pomylilam Ale ten sraczing tez chyba dziala jakos na te nk w endo?
Jak tam dziś? Spokojniejsza?
Czy przekłamany wynik. Nie wiem naprawdę trzeba się dobrze na tym znać by na to pytanie odpowiedzieć a ja się uczę u wujka googla .Miałam 16 mg
Jeżeli będę miała świeży to za krótko będę brała steryd
@Caro♤♤♤♤ intralipidu pewnie tutaj nie dostanę
Nie za dobrze to wyglada
A co myślicie o tym, że ten wynik może być przekłamany ?
A masz możliwość powtórzyć ??
reklama
Aduś16
U kogo wizyta, w Invicta jesteś?O 13.20 kochana, będę informować [emoji6][emoji8]
Podziel się: