reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ahaa... Wystraszyłam się bo tak nagle mnie zabolało i ból był ciagly a nie przemijający i mała sie przestała ruszać..
No ale na szczęście fałszywy alarm 😊
A Wy jak sie czujecie??? 😘
też tak mam już około miesiąca, termin na 01.05, ale coś czuję że będzie wcześniej bo co rusz dochodzą inne rzeczy typu mdłości, czyszczenie 😂, mi te okresowe skurcze nie dokuczają bo to bardziej takie skurcze niż bóle trzyma i przechodzi, w nocy też czasami mam, do tego czasami brzuch się napina, ale to już podobno ma tym etapie norma 🙂 więc nie panikuję. Gorzej było jak mały miał dużo miejsca bo czasami go nie czułam i wtedy wizytowałam na IP 😁

Ahaa... Wystraszyłam się bo tak nagle mnie zabolało i ból był ciagly a nie przemijający i mała sie przestała ruszać..
No ale na szczęście fałszywy alarm 😊
A Wy jak sie czujecie??? 😘
jestem juz troche zmeczona tym szpitalem. Wpadlam tutaj w rytm i ich zycie ale mimo wszystko szpital nie jest przyjemny. @fredka84 moja kolezanka juz wyszla do domu ale caly czas mnie bombarduje smsami i telefonami. Tyle tylko ze ona mnie dziwnie nie meczy pomimo tego ze strasznie duzo gada ale caly czas sie smieje i wprwadza mnie w taki faajny klimat. Mysle ze znajomosc bedzie kontnuowana ;) W sumie jakos nas tak ciagnie do siebie, troche sie uzupelniamy, fajnie sie przy niej czuje, zero krempacji no i widzee ze ona tez potrzebuje porozmawiac z kims kto sie dlugo staral o dziecko a ona przeciez tez przez ten koszmar teraz przechodzi. Oby nie musiala przechodzic przez to ci my ;) Dali mi nowa dziewczyny co ma 23 lata i pierwsza ciaza. Jak tylko przyszla to caly czas beczy i to w glos. Ona juz jest po 40 tygodniu i sie mnie pyta czy ja jeszcze do domu wypuszcza bo ona nie ma co tu robic ;) Chodzi w takich rozwych koronkowych majtach przeswitujacych i jak raz wstawalam do ubikacji w nocy na siku to spala bez koldry cala rozlusniona i na widoku 😂 😂 😂 pozniej prala te majty pod prysznicem i wiesza co chwile na kaloryferze obok mojego lozka. w koncu sie wkrw i jej te majty przekladam na lozko bo lekarze tu chodza i jeszcze pomysla ze moje ;) Polozne jej mowia ze lezy jak na plazy a ona nic sobie z tego nie robi. Ona do mnie mowi ze zaraz zadzwoni do niej brat i mowi ze siedzi juz 5 lat w wiezieniu i zostalo mu jeszcze tylko 25 lat ja na to ze ja pierdziele jak dlugo i ze co takiego zrobil a ona ze i tak dobrze bo mial dostac dozywocie ;) Mowi ze spalil kolege w bloku bo pomieszal alko z narkotykami!!!!!! A pozniej mi mowi ze wszyscy jej mowia ze taka podobna jest do niego !!!!! ;) wiec juz przestalam sie odzywac ;) No i faktycznie do niej dzwonil i slysze jak do niego mowi ze ona juz nie wytrzyma tak siedziec w malym pokoju a on do nie: A co ja mam k....uwa powiedziec 😂😂😂 super jest. Ona ciagle ryczy w glos wiec wczorj to juz sama razem z nia sobie porykiwalam bo mi sie udzielilo ;) Moj Łukasz ja nawet przez telefon slyszy to sobie wyobraz ;) Wczoraj wieczorem spacerowala sobie po korytarzu bez zlafroka z owlosionymi gierkami ;) i polozna do niej mowi zeby sie polozyla i wypoczywala bo jak przyjda bole i skurcze to juz jej nie da pospac a musi byc w formie bo porod trwac bedzie napewno kilka godzin a ona do niej ŁŁŁŁŁeeeee moja koleznaka rodzila w 15 minut ;) Dzisiaj rano wstala i mowi do mnie: ale mnie duuuu....pppppaaaa boli i cipka mi tak dziwnie spuchla 😂😂😂 ja sie jej pytam a skurcze masz a ona ze nie no i zrobili jej ktg a tak juz mega skurcze to kazali jej sie dobrze wymyc pod prysznicem ze zaraz po nia przyjda i pojedzie na porodowke a ona sie mnie pyta czy jeszcze tu do mnie wroci ;) i znowu lazila po korytarzu lekarz sie jej pyta czy czuje RUCHY? A ona chyba zrozumiala RUCHY RUCHY i do niego nie przecie łaże 😂😂😂 No i ja zabrali pozniej przyszla salowa i zabrala jej rzeczy i mi opowiadala ze dali jej kroplowke i caly czas dalej ryczy ;) Wiec juz jej chyba nie spotkam ;) ciekawe kogo teraz dostane ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie zdazylam napisac jaka piekna paczke dostalam jeszcze na dzien przed szpitalem od mojej frrodziszki psioszki czyt @fredka84 💖💖💖😘😘😘 pisze o tym bo to naprawde wspaniala przyjaciolka i rzadko sie zdarza ze sie komus tak bezgranicznie ufa ;) Nasza psioszka jak juz wiecei serducho ma wielkie i zasluguje na wszystko co najlpesze ;) 💖💖💖 Nie moge wrzucic zdjec przez tel ale dostalam miedzy innymi maskotke fredke ;) I moj ozinek nie mogl zrozumiec ze to nie jest zabawka dla niego ;) Cos czuje ze bedzie u nas wesolo ;) W kazdym razie nawet moja mama cos dostala i Łukasz jej niedawno zawiozl i tez sie baaaardzo ucieszyla. Ona bardzo lubi takie upominki a @fredka84 zna juz jak nie jedna moja kolezanke bo ja caly czas o nie paplam ;) Dziewczyny szanujcie sie, nawiazujcie znajomosci, badzcie otwarte i duuzzo sie smiejcie - wspolne problemy zblizaja i bardzo pomagaja w tejk nierownej walce ;)

jestem juz troche zmeczona tym szpitalem. Wpadlam tutaj w rytm i ich zycie ale mimo wszystko szpital nie jest przyjemny. @fredka84 moja kolezanka juz wyszla do domu ale caly czas mnie bombarduje smsami i telefonami. Tyle tylko ze ona mnie dziwnie nie meczy pomimo tego ze strasznie duzo gada ale caly czas sie smieje i wprwadza mnie w taki faajny klimat. Mysle ze znajomosc bedzie kontnuowana ;) W sumie jakos nas tak ciagnie do siebie, troche sie uzupelniamy, fajnie sie przy niej czuje, zero krempacji no i widzee ze ona tez potrzebuje porozmawiac z kims kto sie dlugo staral o dziecko a ona przeciez tez przez ten koszmar teraz przechodzi. Oby nie musiala przechodzic przez to ci my ;) Dali mi nowa dziewczyny co ma 23 lata i pierwsza ciaza. Jak tylko przyszla to caly czas beczy i to w glos. Ona juz jest po 40 tygodniu i sie mnie pyta czy ja jeszcze do domu wypuszcza bo ona nie ma co tu robic ;) Chodzi w takich rozwych koronkowych majtach przeswitujacych i jak raz wstawalam do ubikacji w nocy na siku to spala bez koldry cala rozlusniona i na widoku 😂 😂 😂 pozniej prala te majty pod prysznicem i wiesza co chwile na kaloryferze obok mojego lozka. w koncu sie wkrw i jej te majty przekladam na lozko bo lekarze tu chodza i jeszcze pomysla ze moje ;) Polozne jej mowia ze lezy jak na plazy a ona nic sobie z tego nie robi. Ona do mnie mowi ze zaraz zadzwoni do niej brat i mowi ze siedzi juz 5 lat w wiezieniu i zostalo mu jeszcze tylko 25 lat ja na to ze ja pierdziele jak dlugo i ze co takiego zrobil a ona ze i tak dobrze bo mial dostac dozywocie ;) Mowi ze spalil kolege w bloku bo pomieszal alko z narkotykami!!!!!! A pozniej mi mowi ze wszyscy jej mowia ze taka podobna jest do niego !!!!! ;) wiec juz przestalam sie odzywac ;) No i faktycznie do niej dzwonil i slysze jak do niego mowi ze ona juz nie wytrzyma tak siedziec w malym pokoju a on do nie: A co ja mam k....uwa powiedziec 😂😂😂 super jest. Ona ciagle ryczy w glos wiec wczorj to juz sama razem z nia sobie porykiwalam bo mi sie udzielilo ;) Moj Łukasz ja nawet przez telefon slyszy to sobie wyobraz ;) Wczoraj wieczorem spacerowala sobie po korytarzu bez zlafroka z owlosionymi gierkami ;) i polozna do niej mowi zeby sie polozyla i wypoczywala bo jak przyjda bole i skurcze to juz jej nie da pospac a musi byc w formie bo porod trwac bedzie napewno kilka godzin a ona do niej ŁŁŁŁŁeeeee moja koleznaka rodzila w 15 minut ;) Dzisiaj rano wstala i mowi do mnie: ale m,nie duuuu....pppppaaaa boli i cipka mi tak dziwnie spuchla 😂😂😂 ja sie jej pytam a skurcze masz a ona ze nie no i zrobili jej ktg a tak juz mega skurcze to kazali jej sie dobrze wymyc pod prysznicem ze zaraz po nia przyjda i pojedzie na porodowke a ona sie mnie pyta czy jeszcze tu do mnie wroci ;) i znowu lazila po korytarzu lekarz sie jej pyta czy czuje RUCHY? A ona chyba zrozumiala RUCHY RUCHY i do niego nie przecie łaże 😂😂😂 No i ja zabrali pozniej przyszla salowa i zabrala jej rzeczy i miopowiadala ze dali jej kroplowke i caly czas dalej ryczy ;) Wiec juz jej chyba nie spotkam ;) ciekawe kogo teraz dostane ;)

Uwielbiam czytać Twoje opowieści 😁
Wierzę że jesteś zmęczona szpitalem.. Ja wczoraj byłam tam 3 godziny i myślałam że zwariuje a co dopiero jakbym miala tam leżeć kilka dni... 🤦‍♀️

Dziewczyny nie zdazylam napisac jaka piekna paczke dostalam jeszcze na dzien przed szpitalem od mojej frrodziszki psioszki czyt @fredka84 💖💖💖😘😘😘 pisze o tym bo to naprawde wspaniala przyjaciolka i rzadko sie zdarza ze sie komus tak bezgranicznie ufa ;) Nasza psioszka jak juz wiecei serducho ma wielkie i zasluguje na wszystko co najlpesze ;) 💖💖💖 Nie moge wrzucic zdjec przez tel ale dostalam miedzy innymi maskotke fredke ;) I moj ozinek nie mogl zrozumiec ze to nie jest zabawka dla niego ;) Cos czuje ze bedzie u nas wesolo ;) W kazdym razie nawet moja mama cos dostala i Łukasz jej niedawno zawiozl i tez sie baaaardzo ucieszyla. Ona bardzo lubi takie upominki a @fredka84 zna juz jak nie jedna moja kolezanke bo ja caly czas o nie paplam ;) Dziewczyny szanujcie sie, nawiazujcie znajomosci, badzcie otwarte i duuzzo sie smiejcie - wspolne problemy zblizaja i bardzo pomagaja w tejk nierownej walce ;)
No weeeez bo mnie zawstydzasz😅. Chyba coś chcesz, że tak ładnie mi piszesz 😜. Żartuje oczywiście. Wiesz, że mi ciągle mega głupio, że się tak odsunelam od Ciebie w tym najpiękniejszym dla Ciebie okresie 😔. Myślę, że od tego syfu moje trybiki w głowie zaczęły się kręcić nie tak, jak powinny i nie potrafiłam się cieszyć w 100% twoim szczęściem. Ale teraz kręcą sie dobrze i wiesz, że z całego serca życzę ci jak najlepiej ❤️.
Ja też bym nie pomyślała że na takim forum można się z kimś zżyć, mimo że się tego kogoś nie widziało ❤️. Tyle tu fajnych kobietek😊. A ty to już w ogóle 🤷. Nie mozesz mieszkać jeszcze dalej, co?🤷. Pamiętaj, kiedyś do ciebie przyjadę - mam nadzieję, że z brzuszkiem ❤️
Jessssu, dziewczyny, ale się słodko zrobiło 😂. Jak po wypiciu glukozy 😎

jestem juz troche zmeczona tym szpitalem. Wpadlam tutaj w rytm i ich zycie ale mimo wszystko szpital nie jest przyjemny. @fredka84 moja kolezanka juz wyszla do domu ale caly czas mnie bombarduje smsami i telefonami. Tyle tylko ze ona mnie dziwnie nie meczy pomimo tego ze strasznie duzo gada ale caly czas sie smieje i wprwadza mnie w taki faajny klimat. Mysle ze znajomosc bedzie kontnuowana ;) W sumie jakos nas tak ciagnie do siebie, troche sie uzupelniamy, fajnie sie przy niej czuje, zero krempacji no i widzee ze ona tez potrzebuje porozmawiac z kims kto sie dlugo staral o dziecko a ona przeciez tez przez ten koszmar teraz przechodzi. Oby nie musiala przechodzic przez to ci my ;) Dali mi nowa dziewczyny co ma 23 lata i pierwsza ciaza. Jak tylko przyszla to caly czas beczy i to w glos. Ona juz jest po 40 tygodniu i sie mnie pyta czy ja jeszcze do domu wypuszcza bo ona nie ma co tu robic ;) Chodzi w takich rozwych koronkowych majtach przeswitujacych i jak raz wstawalam do ubikacji w nocy na siku to spala bez koldry cala rozlusniona i na widoku 😂 😂 😂 pozniej prala te majty pod prysznicem i wiesza co chwile na kaloryferze obok mojego lozka. w koncu sie wkrw i jej te majty przekladam na lozko bo lekarze tu chodza i jeszcze pomysla ze moje ;) Polozne jej mowia ze lezy jak na plazy a ona nic sobie z tego nie robi. Ona do mnie mowi ze zaraz zadzwoni do niej brat i mowi ze siedzi juz 5 lat w wiezieniu i zostalo mu jeszcze tylko 25 lat ja na to ze ja pierdziele jak dlugo i ze co takiego zrobil a ona ze i tak dobrze bo mial dostac dozywocie ;) Mowi ze spalil kolege w bloku bo pomieszal alko z narkotykami!!!!!! A pozniej mi mowi ze wszyscy jej mowia ze taka podobna jest do niego !!!!! ;) wiec juz przestalam sie odzywac ;) No i faktycznie do niej dzwonil i slysze jak do niego mowi ze ona juz nie wytrzyma tak siedziec w malym pokoju a on do nie: A co ja mam k....uwa powiedziec 😂😂😂 super jest. Ona ciagle ryczy w glos wiec wczorj to juz sama razem z nia sobie porykiwalam bo mi sie udzielilo ;) Moj Łukasz ja nawet przez telefon slyszy to sobie wyobraz ;) Wczoraj wieczorem spacerowala sobie po korytarzu bez zlafroka z owlosionymi gierkami ;) i polozna do niej mowi zeby sie polozyla i wypoczywala bo jak przyjda bole i skurcze to juz jej nie da pospac a musi byc w formie bo porod trwac bedzie napewno kilka godzin a ona do niej ŁŁŁŁŁeeeee moja koleznaka rodzila w 15 minut ;) Dzisiaj rano wstala i mowi do mnie: ale m,nie duuuu....pppppaaaa boli i cipka mi tak dziwnie spuchla 😂😂😂 ja sie jej pytam a skurcze masz a ona ze nie no i zrobili jej ktg a tak juz mega skurcze to kazali jej sie dobrze wymyc pod prysznicem ze zaraz po nia przyjda i pojedzie na porodowke a ona sie mnie pyta czy jeszcze tu do mnie wroci ;) i znowu lazila po korytarzu lekarz sie jej pyta czy czuje RUCHY? A ona chyba zrozumiala RUCHY RUCHY i do niego nie przecie łaże 😂😂😂 No i ja zabrali pozniej przyszla salowa i zabrala jej rzeczy i miopowiadala ze dali jej kroplowke i caly czas dalej ryczy ;) Wiec juz jej chyba nie spotkam ;) ciekawe kogo teraz dostane ;)
Pamietaj jak ktos dostaje duza kare pozbawienia wolnosci to zawsze za morderstwo.Syn mojego klienta siedzisl w kiciu jednym z najciezszych w Polsce za handel narkotykami i dzialalnosc w grupie przestepczej.Dostal 8 lat a moj biedny klient mowi ze w sumie znalezli u syna jakies narkotyki i tak mu syn powiedzial ze za posiadanie.A za posiadanie to i w zawiasach mozna dostac-wiem bo mialam takich w kurateli😉
Ale przynajmniej masz zabawnie i nuda Ci nie grozi😁

reklama
Jessssui, ale się uśmiałam 😂😂😂. Kuwa, ty musisz kiedyś tę książkę napisać 😂😊😍

Do góry