reklama
katarzyna86
Fanka BB :)
też tak mam już około miesiąca, termin na 01.05, ale coś czuję że będzie wcześniej bo co rusz dochodzą inne rzeczy typu mdłości, czyszczenie , mi te okresowe skurcze nie dokuczają bo to bardziej takie skurcze niż bóle trzyma i przechodzi, w nocy też czasami mam, do tego czasami brzuch się napina, ale to już podobno ma tym etapie norma więc nie panikuję. Gorzej było jak mały miał dużo miejsca bo czasami go nie czułam i wtedy wizytowałam na IPAhaa... Wystraszyłam się bo tak nagle mnie zabolało i ból był ciagly a nie przemijający i mała sie przestała ruszać..
No ale na szczęście fałszywy alarm
A Wy jak sie czujecie???
bazylia128
jestem juz troche zmeczona tym szpitalem. Wpadlam tutaj w rytm i ich zycie ale mimo wszystko szpital nie jest przyjemny. @fredka84 moja kolezanka juz wyszla do domu ale caly czas mnie bombarduje smsami i telefonami. Tyle tylko ze ona mnie dziwnie nie meczy pomimo tego ze strasznie duzo gada ale caly czas sie smieje i wprwadza mnie w taki faajny klimat. Mysle ze znajomosc bedzie kontnuowana W sumie jakos nas tak ciagnie do siebie, troche sie uzupelniamy, fajnie sie przy niej czuje, zero krempacji no i widzee ze ona tez potrzebuje porozmawiac z kims kto sie dlugo staral o dziecko a ona przeciez tez przez ten koszmar teraz przechodzi. Oby nie musiala przechodzic przez to ci my Dali mi nowa dziewczyny co ma 23 lata i pierwsza ciaza. Jak tylko przyszla to caly czas beczy i to w glos. Ona juz jest po 40 tygodniu i sie mnie pyta czy ja jeszcze do domu wypuszcza bo ona nie ma co tu robic Chodzi w takich rozwych koronkowych majtach przeswitujacych i jak raz wstawalam do ubikacji w nocy na siku to spala bez koldry cala rozlusniona i na widoku pozniej prala te majty pod prysznicem i wiesza co chwile na kaloryferze obok mojego lozka. w koncu sie wkrw i jej te majty przekladam na lozko bo lekarze tu chodza i jeszcze pomysla ze moje Polozne jej mowia ze lezy jak na plazy a ona nic sobie z tego nie robi. Ona do mnie mowi ze zaraz zadzwoni do niej brat i mowi ze siedzi juz 5 lat w wiezieniu i zostalo mu jeszcze tylko 25 lat ja na to ze ja pierdziele jak dlugo i ze co takiego zrobil a ona ze i tak dobrze bo mial dostac dozywocie Mowi ze spalil kolege w bloku bo pomieszal alko z narkotykami!!!!!! A pozniej mi mowi ze wszyscy jej mowia ze taka podobna jest do niego !!!!! wiec juz przestalam sie odzywac No i faktycznie do niej dzwonil i slysze jak do niego mowi ze ona juz nie wytrzyma tak siedziec w malym pokoju a on do nie: A co ja mam k....uwa powiedziec super jest. Ona ciagle ryczy w glos wiec wczorj to juz sama razem z nia sobie porykiwalam bo mi sie udzielilo Moj Łukasz ja nawet przez telefon slyszy to sobie wyobraz Wczoraj wieczorem spacerowala sobie po korytarzu bez zlafroka z owlosionymi gierkami i polozna do niej mowi zeby sie polozyla i wypoczywala bo jak przyjda bole i skurcze to juz jej nie da pospac a musi byc w formie bo porod trwac bedzie napewno kilka godzin a ona do niej ŁŁŁŁŁeeeee moja koleznaka rodzila w 15 minut Dzisiaj rano wstala i mowi do mnie: ale mnie duuuu....pppppaaaa boli i cipka mi tak dziwnie spuchla ja sie jej pytam a skurcze masz a ona ze nie no i zrobili jej ktg a tak juz mega skurcze to kazali jej sie dobrze wymyc pod prysznicem ze zaraz po nia przyjda i pojedzie na porodowke a ona sie mnie pyta czy jeszcze tu do mnie wroci i znowu lazila po korytarzu lekarz sie jej pyta czy czuje RUCHY? A ona chyba zrozumiala RUCHY RUCHY i do niego nie przecie łaże No i ja zabrali pozniej przyszla salowa i zabrala jej rzeczy i mi opowiadala ze dali jej kroplowke i caly czas dalej ryczy Wiec juz jej chyba nie spotkam ciekawe kogo teraz dostaneAhaa... Wystraszyłam się bo tak nagle mnie zabolało i ból był ciagly a nie przemijający i mała sie przestała ruszać..
No ale na szczęście fałszywy alarm
A Wy jak sie czujecie???
Ostatnia edycja:
bazylia128
Dziewczyny nie zdazylam napisac jaka piekna paczke dostalam jeszcze na dzien przed szpitalem od mojej frrodziszki psioszki czyt @fredka84 pisze o tym bo to naprawde wspaniala przyjaciolka i rzadko sie zdarza ze sie komus tak bezgranicznie ufa Nasza psioszka jak juz wiecei serducho ma wielkie i zasluguje na wszystko co najlpesze Nie moge wrzucic zdjec przez tel ale dostalam miedzy innymi maskotke fredke I moj ozinek nie mogl zrozumiec ze to nie jest zabawka dla niego Cos czuje ze bedzie u nas wesolo W kazdym razie nawet moja mama cos dostala i Łukasz jej niedawno zawiozl i tez sie baaaardzo ucieszyla. Ona bardzo lubi takie upominki a @fredka84 zna juz jak nie jedna moja kolezanke bo ja caly czas o nie paplam Dziewczyny szanujcie sie, nawiazujcie znajomosci, badzcie otwarte i duuzzo sie smiejcie - wspolne problemy zblizaja i bardzo pomagaja w tejk nierownej walce
bazylia128
Nic takiego, wszystko pod kontrola - dalej liczymy sobie godziny bo juz chyba tylko tyle nam zostaloCo się stało?
jestem juz troche zmeczona tym szpitalem. Wpadlam tutaj w rytm i ich zycie ale mimo wszystko szpital nie jest przyjemny. @fredka84 moja kolezanka juz wyszla do domu ale caly czas mnie bombarduje smsami i telefonami. Tyle tylko ze ona mnie dziwnie nie meczy pomimo tego ze strasznie duzo gada ale caly czas sie smieje i wprwadza mnie w taki faajny klimat. Mysle ze znajomosc bedzie kontnuowana W sumie jakos nas tak ciagnie do siebie, troche sie uzupelniamy, fajnie sie przy niej czuje, zero krempacji no i widzee ze ona tez potrzebuje porozmawiac z kims kto sie dlugo staral o dziecko a ona przeciez tez przez ten koszmar teraz przechodzi. Oby nie musiala przechodzic przez to ci my Dali mi nowa dziewczyny co ma 23 lata i pierwsza ciaza. Jak tylko przyszla to caly czas beczy i to w glos. Ona juz jest po 40 tygodniu i sie mnie pyta czy ja jeszcze do domu wypuszcza bo ona nie ma co tu robic Chodzi w takich rozwych koronkowych majtach przeswitujacych i jak raz wstawalam do ubikacji w nocy na siku to spala bez koldry cala rozlusniona i na widoku pozniej prala te majty pod prysznicem i wiesza co chwile na kaloryferze obok mojego lozka. w koncu sie wkrw i jej te majty przekladam na lozko bo lekarze tu chodza i jeszcze pomysla ze moje Polozne jej mowia ze lezy jak na plazy a ona nic sobie z tego nie robi. Ona do mnie mowi ze zaraz zadzwoni do niej brat i mowi ze siedzi juz 5 lat w wiezieniu i zostalo mu jeszcze tylko 25 lat ja na to ze ja pierdziele jak dlugo i ze co takiego zrobil a ona ze i tak dobrze bo mial dostac dozywocie Mowi ze spalil kolege w bloku bo pomieszal alko z narkotykami!!!!!! A pozniej mi mowi ze wszyscy jej mowia ze taka podobna jest do niego !!!!! wiec juz przestalam sie odzywac No i faktycznie do niej dzwonil i slysze jak do niego mowi ze ona juz nie wytrzyma tak siedziec w malym pokoju a on do nie: A co ja mam k....uwa powiedziec super jest. Ona ciagle ryczy w glos wiec wczorj to juz sama razem z nia sobie porykiwalam bo mi sie udzielilo Moj Łukasz ja nawet przez telefon slyszy to sobie wyobraz Wczoraj wieczorem spacerowala sobie po korytarzu bez zlafroka z owlosionymi gierkami i polozna do niej mowi zeby sie polozyla i wypoczywala bo jak przyjda bole i skurcze to juz jej nie da pospac a musi byc w formie bo porod trwac bedzie napewno kilka godzin a ona do niej ŁŁŁŁŁeeeee moja koleznaka rodzila w 15 minut Dzisiaj rano wstala i mowi do mnie: ale m,nie duuuu....pppppaaaa boli i cipka mi tak dziwnie spuchla ja sie jej pytam a skurcze masz a ona ze nie no i zrobili jej ktg a tak juz mega skurcze to kazali jej sie dobrze wymyc pod prysznicem ze zaraz po nia przyjda i pojedzie na porodowke a ona sie mnie pyta czy jeszcze tu do mnie wroci i znowu lazila po korytarzu lekarz sie jej pyta czy czuje RUCHY? A ona chyba zrozumiala RUCHY RUCHY i do niego nie przecie łaże No i ja zabrali pozniej przyszla salowa i zabrala jej rzeczy i miopowiadala ze dali jej kroplowke i caly czas dalej ryczy Wiec juz jej chyba nie spotkam ciekawe kogo teraz dostane
Uwielbiam czytać Twoje opowieści
Wierzę że jesteś zmęczona szpitalem.. Ja wczoraj byłam tam 3 godziny i myślałam że zwariuje a co dopiero jakbym miala tam leżeć kilka dni...
No weeeez bo mnie zawstydzasz. Chyba coś chcesz, że tak ładnie mi piszesz . Żartuje oczywiście. Wiesz, że mi ciągle mega głupio, że się tak odsunelam od Ciebie w tym najpiękniejszym dla Ciebie okresie . Myślę, że od tego syfu moje trybiki w głowie zaczęły się kręcić nie tak, jak powinny i nie potrafiłam się cieszyć w 100% twoim szczęściem. Ale teraz kręcą sie dobrze i wiesz, że z całego serca życzę ci jak najlepiej .Dziewczyny nie zdazylam napisac jaka piekna paczke dostalam jeszcze na dzien przed szpitalem od mojej frrodziszki psioszki czyt @fredka84 pisze o tym bo to naprawde wspaniala przyjaciolka i rzadko sie zdarza ze sie komus tak bezgranicznie ufa Nasza psioszka jak juz wiecei serducho ma wielkie i zasluguje na wszystko co najlpesze Nie moge wrzucic zdjec przez tel ale dostalam miedzy innymi maskotke fredke I moj ozinek nie mogl zrozumiec ze to nie jest zabawka dla niego Cos czuje ze bedzie u nas wesolo W kazdym razie nawet moja mama cos dostala i Łukasz jej niedawno zawiozl i tez sie baaaardzo ucieszyla. Ona bardzo lubi takie upominki a @fredka84 zna juz jak nie jedna moja kolezanke bo ja caly czas o nie paplam Dziewczyny szanujcie sie, nawiazujcie znajomosci, badzcie otwarte i duuzzo sie smiejcie - wspolne problemy zblizaja i bardzo pomagaja w tejk nierownej walce
Ja też bym nie pomyślała że na takim forum można się z kimś zżyć, mimo że się tego kogoś nie widziało . Tyle tu fajnych kobietek. A ty to już w ogóle . Nie mozesz mieszkać jeszcze dalej, co?. Pamiętaj, kiedyś do ciebie przyjadę - mam nadzieję, że z brzuszkiem
Jessssu, dziewczyny, ale się słodko zrobiło . Jak po wypiciu glukozy
Pamietaj jak ktos dostaje duza kare pozbawienia wolnosci to zawsze za morderstwo.Syn mojego klienta siedzisl w kiciu jednym z najciezszych w Polsce za handel narkotykami i dzialalnosc w grupie przestepczej.Dostal 8 lat a moj biedny klient mowi ze w sumie znalezli u syna jakies narkotyki i tak mu syn powiedzial ze za posiadanie.A za posiadanie to i w zawiasach mozna dostac-wiem bo mialam takich w kuratelijestem juz troche zmeczona tym szpitalem. Wpadlam tutaj w rytm i ich zycie ale mimo wszystko szpital nie jest przyjemny. @fredka84 moja kolezanka juz wyszla do domu ale caly czas mnie bombarduje smsami i telefonami. Tyle tylko ze ona mnie dziwnie nie meczy pomimo tego ze strasznie duzo gada ale caly czas sie smieje i wprwadza mnie w taki faajny klimat. Mysle ze znajomosc bedzie kontnuowana W sumie jakos nas tak ciagnie do siebie, troche sie uzupelniamy, fajnie sie przy niej czuje, zero krempacji no i widzee ze ona tez potrzebuje porozmawiac z kims kto sie dlugo staral o dziecko a ona przeciez tez przez ten koszmar teraz przechodzi. Oby nie musiala przechodzic przez to ci my Dali mi nowa dziewczyny co ma 23 lata i pierwsza ciaza. Jak tylko przyszla to caly czas beczy i to w glos. Ona juz jest po 40 tygodniu i sie mnie pyta czy ja jeszcze do domu wypuszcza bo ona nie ma co tu robic Chodzi w takich rozwych koronkowych majtach przeswitujacych i jak raz wstawalam do ubikacji w nocy na siku to spala bez koldry cala rozlusniona i na widoku pozniej prala te majty pod prysznicem i wiesza co chwile na kaloryferze obok mojego lozka. w koncu sie wkrw i jej te majty przekladam na lozko bo lekarze tu chodza i jeszcze pomysla ze moje Polozne jej mowia ze lezy jak na plazy a ona nic sobie z tego nie robi. Ona do mnie mowi ze zaraz zadzwoni do niej brat i mowi ze siedzi juz 5 lat w wiezieniu i zostalo mu jeszcze tylko 25 lat ja na to ze ja pierdziele jak dlugo i ze co takiego zrobil a ona ze i tak dobrze bo mial dostac dozywocie Mowi ze spalil kolege w bloku bo pomieszal alko z narkotykami!!!!!! A pozniej mi mowi ze wszyscy jej mowia ze taka podobna jest do niego !!!!! wiec juz przestalam sie odzywac No i faktycznie do niej dzwonil i slysze jak do niego mowi ze ona juz nie wytrzyma tak siedziec w malym pokoju a on do nie: A co ja mam k....uwa powiedziec super jest. Ona ciagle ryczy w glos wiec wczorj to juz sama razem z nia sobie porykiwalam bo mi sie udzielilo Moj Łukasz ja nawet przez telefon slyszy to sobie wyobraz Wczoraj wieczorem spacerowala sobie po korytarzu bez zlafroka z owlosionymi gierkami i polozna do niej mowi zeby sie polozyla i wypoczywala bo jak przyjda bole i skurcze to juz jej nie da pospac a musi byc w formie bo porod trwac bedzie napewno kilka godzin a ona do niej ŁŁŁŁŁeeeee moja koleznaka rodzila w 15 minut Dzisiaj rano wstala i mowi do mnie: ale m,nie duuuu....pppppaaaa boli i cipka mi tak dziwnie spuchla ja sie jej pytam a skurcze masz a ona ze nie no i zrobili jej ktg a tak juz mega skurcze to kazali jej sie dobrze wymyc pod prysznicem ze zaraz po nia przyjda i pojedzie na porodowke a ona sie mnie pyta czy jeszcze tu do mnie wroci i znowu lazila po korytarzu lekarz sie jej pyta czy czuje RUCHY? A ona chyba zrozumiala RUCHY RUCHY i do niego nie przecie łaże No i ja zabrali pozniej przyszla salowa i zabrala jej rzeczy i miopowiadala ze dali jej kroplowke i caly czas dalej ryczy Wiec juz jej chyba nie spotkam ciekawe kogo teraz dostane
Ale przynajmniej masz zabawnie i nuda Ci nie grozi
reklama
Jessssui, ale się uśmiałam . Kuwa, ty musisz kiedyś tę książkę napisaćjestem juz troche zmeczona tym szpitalem. Wpadlam tutaj w rytm i ich zycie ale mimo wszystko szpital nie jest przyjemny. @fredka84 moja kolezanka juz wyszla do domu ale caly czas mnie bombarduje smsami i telefonami. Tyle tylko ze ona mnie dziwnie nie meczy pomimo tego ze strasznie duzo gada ale caly czas sie smieje i wprwadza mnie w taki faajny klimat. Mysle ze znajomosc bedzie kontnuowana W sumie jakos nas tak ciagnie do siebie, troche sie uzupelniamy, fajnie sie przy niej czuje, zero krempacji no i widzee ze ona tez potrzebuje porozmawiac z kims kto sie dlugo staral o dziecko a ona przeciez tez przez ten koszmar teraz przechodzi. Oby nie musiala przechodzic przez to ci my Dali mi nowa dziewczyny co ma 23 lata i pierwsza ciaza. Jak tylko przyszla to caly czas beczy i to w glos. Ona juz jest po 40 tygodniu i sie mnie pyta czy ja jeszcze do domu wypuszcza bo ona nie ma co tu robic Chodzi w takich rozwych koronkowych majtach przeswitujacych i jak raz wstawalam do ubikacji w nocy na siku to spala bez koldry cala rozlusniona i na widoku pozniej prala te majty pod prysznicem i wiesza co chwile na kaloryferze obok mojego lozka. w koncu sie wkrw i jej te majty przekladam na lozko bo lekarze tu chodza i jeszcze pomysla ze moje Polozne jej mowia ze lezy jak na plazy a ona nic sobie z tego nie robi. Ona do mnie mowi ze zaraz zadzwoni do niej brat i mowi ze siedzi juz 5 lat w wiezieniu i zostalo mu jeszcze tylko 25 lat ja na to ze ja pierdziele jak dlugo i ze co takiego zrobil a ona ze i tak dobrze bo mial dostac dozywocie Mowi ze spalil kolege w bloku bo pomieszal alko z narkotykami!!!!!! A pozniej mi mowi ze wszyscy jej mowia ze taka podobna jest do niego !!!!! wiec juz przestalam sie odzywac No i faktycznie do niej dzwonil i slysze jak do niego mowi ze ona juz nie wytrzyma tak siedziec w malym pokoju a on do nie: A co ja mam k....uwa powiedziec super jest. Ona ciagle ryczy w glos wiec wczorj to juz sama razem z nia sobie porykiwalam bo mi sie udzielilo Moj Łukasz ja nawet przez telefon slyszy to sobie wyobraz Wczoraj wieczorem spacerowala sobie po korytarzu bez zlafroka z owlosionymi gierkami i polozna do niej mowi zeby sie polozyla i wypoczywala bo jak przyjda bole i skurcze to juz jej nie da pospac a musi byc w formie bo porod trwac bedzie napewno kilka godzin a ona do niej ŁŁŁŁŁeeeee moja koleznaka rodzila w 15 minut Dzisiaj rano wstala i mowi do mnie: ale m,nie duuuu....pppppaaaa boli i cipka mi tak dziwnie spuchla ja sie jej pytam a skurcze masz a ona ze nie no i zrobili jej ktg a tak juz mega skurcze to kazali jej sie dobrze wymyc pod prysznicem ze zaraz po nia przyjda i pojedzie na porodowke a ona sie mnie pyta czy jeszcze tu do mnie wroci i znowu lazila po korytarzu lekarz sie jej pyta czy czuje RUCHY? A ona chyba zrozumiala RUCHY RUCHY i do niego nie przecie łaże No i ja zabrali pozniej przyszla salowa i zabrala jej rzeczy i miopowiadala ze dali jej kroplowke i caly czas dalej ryczy Wiec juz jej chyba nie spotkam ciekawe kogo teraz dostane
Podziel się: