Niewiem , rozmiar był ok jak na ten czas. 2 mniejsze też jakieś były. Estriadiol 1300 , cholera wie co tam wyjdzie. Jutro punkcja@Caro♤♤♤♤ kiedy punkcja? Jak twoja fantastyczna czwórka?
reklama
Hej znowu dawno mnie tu nie było... Jestem po wszystkich badaniach i wizytach u dr Paśnika jego zalecenia to szczepienia. Pierwsze mam pod koniec marca. Najpierw mam 2 cykle postarać się naturalnie, a jak nic z tego nie wyjdzie to podejść do piątego in vitro. Niby nie ma przeciwskazań do naturalnych starań, ale gin powiedziała, że zarodki były słabe. Dostałam wypis witamin na wzmocnienie. Czy jest tu ktoś komu szczepienia pomogły??? Pół roku zajęło mi zrobienie badań i odbycie wizyt u dr Paśnika. I im trochę więcej wiem tym jakoś coraz mniej wierzę chyba już że się kiedyś uda. A wokoło same szczęśliwe rodziny z dziećmi lub ciąże, które nie pomagają... Proszę dajcie znać..
Na sztucznym, jestem na Estrofemie od 2 dnia cyklu... Ale kurde.. Żeby w ogóle był żaden?Niewykryty skurczysyn?A na cyklu naturalnym podchodzisz czy na sztucznym? Przed transferem, a konkretnie na te kilka dni przed zależnie od wieku zarodka, to właśnie powinien być minimalny poziom proga.
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Hejfajnie, że masz plan i działasz dalejHej znowu dawno mnie tu nie było... Jestem po wszystkich badaniach i wizytach u dr Paśnika jego zalecenia to szczepienia. Pierwsze mam pod koniec marca. Najpierw mam 2 cykle postarać się naturalnie, a jak nic z tego nie wyjdzie to podejść do piątego in vitro. Niby nie ma przeciwskazań do naturalnych starań, ale gin powiedziała, że zarodki były słabe. Dostałam wypis witamin na wzmocnienie. Czy jest tu ktoś komu szczepienia pomogły??? Pół roku zajęło mi zrobienie badań i odbycie wizyt u dr Paśnika. I im trochę więcej wiem tym jakoś coraz mniej wierzę chyba już że się kiedyś uda. A wokoło same szczęśliwe rodziny z dziećmi lub ciąże, które nie pomagają... Proszę dajcie znać..
Jaka lipa??? 4 blastocysty to jest lipa???U mnie znów lipa 3 zarodki zostały zamrożone plus ten czwarty co mam w brzuchu... Lekarz mówi że nie jest źle ale ja coś mam czarne myśli co do tego... Poddaję się... Serio nie mam sił już dłużej walczyć... Na razie znikam z forum muszę się wyciszyć i modlić aby ten co mam w brzuch zemna został eh... Do dupy to wszystko seriooo tak ładnie się zapowiadało
Netiaskitchen
Spoko. Jak sztuczny to wyciągniesz poziom jaki chcesz i na jaki Ci posiadane leki pozwolą.ile masz czego brać? Kiedy transfer?Na sztucznym, jestem na Estrofemie od 2 dnia cyklu... Ale kurde.. Żeby w ogóle był żaden?Niewykryty skurczysyn?
Trzymam kciuki może będzie ta fantastyczna czwórka :-) i wszystkie blastki 5AA :-) O Boziu ale byłby czad!Niewiem , rozmiar był ok jak na ten czas. 2 mniejsze też jakieś były. Estriadiol 1300 , cholera wie co tam wyjdzie. Jutro punkcja
mala_Mi 80
Już jutro? W takim razie powodzenia, niech tam będą twoje dzidziolki ❤Niewiem , rozmiar był ok jak na ten czas. 2 mniejsze też jakieś były. Estriadiol 1300 , cholera wie co tam wyjdzie. Jutro punkcja
No mam nadzieję Nie wiem jeszcze kiedy... Jak mam dobre endo to może już w piątek.. Dam znać.Spoko. Jak sztuczny to wyciągniesz poziom jaki chcesz i na jaki Ci posiadane leki pozwolą.ile masz czego brać? Kiedy transfer?
Ciagle Was czytami Wam kibicuję ale się nie odzywam bo za bardzo się wkręcam
reklama
Jakoś ostatnio mam spokój tylko mąż mnie denerwuje A dzieci istna oaza spokoju. Może oni serio coś w labie pomylili bo jakieś niekompatybilne charakterologiczne ze mną i synem No, ale może im ciasno i dlatego się nie ruszają. A jak u Ciebie? Jak się czujesz?@Ananasowa93 mam nadzieję, że wszystko u Was dobrze
@Aduś16 trzymam kciuki za Was ! Oby skończyło się dobrze
@Brakujemiwiary ja też nie rozumiem tego zawodu .. przecież 4 blastki to super wynik ! Ja miałam z pierwszej stymulacji 3 kropki, w drugiej jednego Ale co najważniejsze udało się! Nie zamartwiaj siebie i kropka
@mala_Mi 80 oby Czechy to było TO
@kate_p7 dziewczyny dają Ci popalić ?
@bazylia128 już niedługo będziecie razem
@fredka84 oby jad przyniósł efekt
Poczytałam, poczytałam i zapomniałam o połowie
Podziel się: