reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

U mnie znów lipa 😪😪 3 zarodki zostały zamrożone plus ten czwarty co mam w brzuchu... Lekarz mówi że nie jest źle ale ja coś mam czarne myśli co do tego... Poddaję się... Serio nie mam sił już dłużej walczyć... Na razie znikam z forum muszę się wyciszyć i modlić aby ten co mam w brzuch zemna został 🙏🙏🙏🙏🙏 eh... Do dupy to wszystko seriooo tak ładnie się zapowiadało 😪😪😪😪

reklama
U mnie znów lipa 😪😪 3 zarodki zostały zamrożone plus ten czwarty co mam w brzuchu... Lekarz mówi że nie jest źle ale ja coś mam czarne myśli co do tego... Poddaję się... Serio nie mam sił już dłużej walczyć... Na razie znikam z forum muszę się wyciszyć i modlić aby ten co mam w brzuch zemna został 🙏🙏🙏🙏🙏 eh... Do dupy to wszystko seriooo tak ładnie się zapowiadało 😪😪😪😪
Przecież 4 zarodki to bardzo ładny wynik... Możesz mieć całą gromadkę dzieci... Rodzinę wielodzietną 🙂

No co ty prz3ciez to naprawdę bardzo ładny wynik. 4 blaski? U mnie w klinice lekarz był dumny z takiego efektu ;) poza tym na dzień dzisiejszy jesteś po transferze. Takie spadki kondycji psychicznej dobrze świadczą:)

A teraz jak jesteś w ciazy to jak reagują? :) wiesz że u nas bardzo dużo osób reagowalo z naprawdę szczera radością ale niestety i niektórych wyczulam jakby zazdrość? !!! Głupie to Ale tłumaczymy robię tym że nam naprawdę brakowało tylko tego dzieciątka do szczęścia bo bardzo mocno się kocha i szanujemy jej również radzimy w życiu i prowadzimy taki chyba rozsądny styl życia bez jakiejś patola czy innych takich. Ja jeszcze sobie tłumaczę to tym że już chyba mało kto wierzył że ja kiedykolwiek zajde w ta ciążę:)
Wszyscy się bardzo ucieszyli i gratulowali, ale ci bliscy znajomi i rodzina najbardziej czekali na połówkowe. Moja siostra z którą z uwagi na odległość miałam średni kontakt bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła ciągle się pytała o wszystko od samego początku, miałam bardzo duże wsparcie od siostry mojej i męża kiedy były trudniejsze chwile. Moja mama się cieszy, ale jak sama powiedziała ostatnie dziecko rodziła 35lat temu a teraz wszystko jest inaczej i ona zrobi to o co poproszę bo się nie zna 🙂. Ostatnio mieliśmy spotkanie ze znajomymi i tyle dobrego usłyszałam, że wszyscy się wyruszyliśmy, mój mąż się popłakał, wszyscy nam powiedzieli, że tyle lat czekali na nasze dziecko jak na własne i jak bardzo się cieszą i że razem z nami przeżywali czy wszystko będzie ok bo od razu powiedzieliśmy po USG, że jest zarodek, kolega ma córkę a powiedział mojemu mężowi, że zazdrości, że będzie miał syna 🙂.

No bo Cię strzelę w dupsko. Masz 4 piękne zarodki - połowa dziewczyn z forum marzy o takim wyniku, w tym ja.
Jest naprawdę bardzo dobrze ❤️. Nie łam się. Jesteś bardzo blisko upragnionego celu 😊

Zadawalaj w pierwszej kolejności siebie a nie otocznie. Wiem że czasem trzeba gdzieś bywać ale nie za wszelką cenę
Spoko, ja myślę o sobie ❤️. To była po prostu kumulacja imprez rodzinnych, a ja nie dość, że nie mogę mieć dziecka, to jeszcze jestem dzikusem, który lubi siedzieć sam w domu 😉. Jak tu sobie trochę posmuciłam, a dziewczyny mnie "ojojały" (czyt wspolczuly 😜) to jest mi lepiej 😊
A powiedz, jak ty się czujesz? Mało piszesz o sobie
Brak mi informacji w kajeciku 😜

reklama

Kochana, modlę się o Ciebie żeby twoje maleństwo bylo silne ✊ Nie poddawaj się 😘❤️

Do góry