reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie znów lipa 😪😪 3 zarodki zostały zamrożone plus ten czwarty co mam w brzuchu... Lekarz mówi że nie jest źle ale ja coś mam czarne myśli co do tego... Poddaję się... Serio nie mam sił już dłużej walczyć... Na razie znikam z forum muszę się wyciszyć i modlić aby ten co mam w brzuch zemna został 🙏🙏🙏🙏🙏 eh... Do dupy to wszystko seriooo tak ładnie się zapowiadało 😪😪😪😪

reklama
U mnie znów lipa 😪😪 3 zarodki zostały zamrożone plus ten czwarty co mam w brzuchu... Lekarz mówi że nie jest źle ale ja coś mam czarne myśli co do tego... Poddaję się... Serio nie mam sił już dłużej walczyć... Na razie znikam z forum muszę się wyciszyć i modlić aby ten co mam w brzuch zemna został 🙏🙏🙏🙏🙏 eh... Do dupy to wszystko seriooo tak ładnie się zapowiadało 😪😪😪😪
Przecież 4 zarodki to bardzo ładny wynik... Możesz mieć całą gromadkę dzieci... Rodzinę wielodzietną 🙂

No co ty prz3ciez to naprawdę bardzo ładny wynik. 4 blaski? U mnie w klinice lekarz był dumny z takiego efektu ;) poza tym na dzień dzisiejszy jesteś po transferze. Takie spadki kondycji psychicznej dobrze świadczą:)

A teraz jak jesteś w ciazy to jak reagują? :) wiesz że u nas bardzo dużo osób reagowalo z naprawdę szczera radością ale niestety i niektórych wyczulam jakby zazdrość? !!! Głupie to Ale tłumaczymy robię tym że nam naprawdę brakowało tylko tego dzieciątka do szczęścia bo bardzo mocno się kocha i szanujemy jej również radzimy w życiu i prowadzimy taki chyba rozsądny styl życia bez jakiejś patola czy innych takich. Ja jeszcze sobie tłumaczę to tym że już chyba mało kto wierzył że ja kiedykolwiek zajde w ta ciążę:)
Wszyscy się bardzo ucieszyli i gratulowali, ale ci bliscy znajomi i rodzina najbardziej czekali na połówkowe. Moja siostra z którą z uwagi na odległość miałam średni kontakt bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła ciągle się pytała o wszystko od samego początku, miałam bardzo duże wsparcie od siostry mojej i męża kiedy były trudniejsze chwile. Moja mama się cieszy, ale jak sama powiedziała ostatnie dziecko rodziła 35lat temu a teraz wszystko jest inaczej i ona zrobi to o co poproszę bo się nie zna 🙂. Ostatnio mieliśmy spotkanie ze znajomymi i tyle dobrego usłyszałam, że wszyscy się wyruszyliśmy, mój mąż się popłakał, wszyscy nam powiedzieli, że tyle lat czekali na nasze dziecko jak na własne i jak bardzo się cieszą i że razem z nami przeżywali czy wszystko będzie ok bo od razu powiedzieliśmy po USG, że jest zarodek, kolega ma córkę a powiedział mojemu mężowi, że zazdrości, że będzie miał syna 🙂.

No bo Cię strzelę w dupsko. Masz 4 piękne zarodki - połowa dziewczyn z forum marzy o takim wyniku, w tym ja.
Jest naprawdę bardzo dobrze ❤️. Nie łam się. Jesteś bardzo blisko upragnionego celu 😊

Zadawalaj w pierwszej kolejności siebie a nie otocznie. Wiem że czasem trzeba gdzieś bywać ale nie za wszelką cenę
Spoko, ja myślę o sobie ❤️. To była po prostu kumulacja imprez rodzinnych, a ja nie dość, że nie mogę mieć dziecka, to jeszcze jestem dzikusem, który lubi siedzieć sam w domu 😉. Jak tu sobie trochę posmuciłam, a dziewczyny mnie "ojojały" (czyt wspolczuly 😜) to jest mi lepiej 😊
A powiedz, jak ty się czujesz? Mało piszesz o sobie
Brak mi informacji w kajeciku 😜

reklama

Kochana, modlę się o Ciebie żeby twoje maleństwo bylo silne ✊ Nie poddawaj się 😘❤️

Do góry